Arifoğlu Meyan Kökü 100gr

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Meyan Kökü 100gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu Meyan Kökü 100gr Latince tatlı kök adı verilen meyan kökü, genellikle Avrupa ve Asya'da yetişir. Ülkemizde ise Güney Doğu Anadolu bölgesinde sık karşılaşılan bir bitkidir. Sulak ve nemli ortamları sevdiğinden çoğunlukla dere, ırmak kenarlarında yetişirler. Boyları 50100 cm'den 200 cm'e kadar ulaşabilir. Yaprakları kanadı andırır ve uzun ömürlü bir bitkidir. Lezzetiyle ünlü meyan kökünü özellikle ağır yemeklerden sonra içilen bir bitki çayı olarak tercih edebilirsiniz. Ayrıca şekerlemelere ve tatlılara da katabileceğiniz meyan kökünü, soğuk da tüketebilirsiniz. Ülkemizde soğuk içilen formu meyan kökü şerbeti diye de adlandırılır. Tercihim neden Arifoğlu bitki ürünleri olmalı? Dünyanın en zengin topraklarının bulunduğu ülkemizin değerli bitkileri, yine bu topraklarda doğan bir bitki ürünleri markasıyla hak ettiği yeri buluyor. Dünyada yetişen birçok bitki de Arifoğlu’nun değerli bitkiler seçkisi içinde yer alıyor. · En uygun mahsulü, en uygun zamanda özenle topluyoruz. · Bilimsel kriterlere göre analizden geçirip kalitesinden emin oluyoruz. · Yüksek kalitedeki bitkileri steril şartlarda ambalajlıyoruz. · Değerli bitkileri, Arifoğlu farkındalığı yaşayan tüm müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Değerli bitkilerin varlığının, gelecek nesillere duyduğumuz sorumluluğun bir parçası olduğunu biliyoruz. Bitki ürünlerimizi geniş kitlelerle buluşturarak ekolojik hayatı destekliyoruz. Ama en önemlisi
  • biz işimizi çok seviyoruz! ?Menşei: Türkiye Saklama KoşullarıSerin ve Kuru bir ortamda kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıArifoğlu Biyomedikal Kozmetik Gıda San. ve Tic. A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır. İşletme Kayıt NoTR-34-K-198877 Firmamız: ISO 9001:2015 ISO 22000.2015 ve helal belgesine sahiptir. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Meyan Kökü 100 gr

Meyan kökü yıllardır hastalıkların tedavisinde destekleyici olarak kullanılan bir bitkidir. Hem tedavileri desteklemek amacıyla hem de yalnızca çay içmek için kullanılan bir bitkidir. Arifoğlu meyan kökü 100 gr, Türkiye’de ve dünyanın farklı yerlerinde yetiştirilir. Baharat olarak da kabul edilen bir üründür. Lezzeti ile ön plana çıkar ve istenildiği gibi tüketme özelliğine sahiptir. İster sıcak ister soğuk tüketilebilir. Ayrıca güçlü bir şeker aromasına sahip olduğu için tatlıların içerisine de konabilir. Ürün hem sağlıklı tüketimi destekler hem de korunması gereken ekolojik dengeye katkı sağlar. Her ne kadar anavatanı farklı bir yerleşim yeri olsa da Türkiye’de de yetiştirilip sıkça kullanılan bir üründür. Ürün, Türk Gıda Kodeksi’ne uyumlu olarak üretilir ve beğenilen bir tada sahiptir.

  • Rahatlatıcı etki
  • Tatlılarda kullanıma uygun
  • Bitki çayı

Arifoğlu 100 gr Meyan Kökünün Sahip Olduğu Özellikleri

Arifoğlu 100 Gr Meyan Kökünün Sahip Olduğu Özellikleri

Arifoğlu meyan kökü, Türkiye’de tüketilen ve daha ziyade Güney Doğu Anadolu bölgesinde karşılaşılan bir üründür. Ürün, dere ve ırmak kenarlarında yetişir. Sulak ve nemli yerleri sever. Bitkinin boyları 50 ila 100, 200 cm arasında değişebilir. Uzun ömürlü bir bitki olan meyan kökünün yaprakları kanadı andırır. Ürünün mahsulü uygun zamanda, toplanması gereken zamanda toplanır. Ürün olması gerektiği gibi steril şartlarda ambalajlanır. Bu şekilde tüketim sonrası oluşabilecek olumsuzluklar önlenir. Ürünün miktarı 100 gr’dır. Bitki çayı olarak tüketildiği gibi kaynatılarak soğuk şerbet yapılıp yaz aylarında gönül rahatlığı ile tüketilebilir. Ürünün tadını çeşitlendirmek için içerisine bal, tarçın ve şeker gibi gıdalarda katılır. İnsan sağlığına faydalı olan ürün, yaz ve kış aylarında hem şifa için hem keyif hem de serinlemek için tüketilebilir.

Arifoğlu 100 gr Meyan Kökünün Sağladığı Avantajları

Arifoğlu 100 Gr Meyan Kökünün Sağladığı Avantajları

Meyan kökü alternatif tıpta kullanılan şifalı bir bitkidir. Lifli köklere sahip olan bitkinin tatlandırıcı özelliği de vardır. Bitki şekerden 50 kat fazla tatlandırıcı bir özelliğe sahiptir. Bundan dolayı birçok tatlının yapımında kullanılabilir. Meyan kökü; öksürük, soğuk algınlığı, mide hastalıkları, bağırsak rahatsızlığı, kabızlık, menopoz zamanları, cilt ve saç bakımı, strese karşı, kas ve eklem ağrıları, diş sağlığı gibi vücutta meydana gelen problemlerin giderilmesine yardımcı olabilir. Arifoğlu 100 gr meyan kökü ürünü incelenerek kolay yapımı ile istenildiği gibi tüketilir. Meyan kökü çayı, ağır yemeklerden sonra tüketilir ve sindirimi kolaylaştırır. Sağlığa iyi geldiği gibi lezzeti ve hoş kokusu ile de tercih edilebilecek bir üründür. Ürün; kullanımı, tüketimi ve faydaları açısından zengin bir bitkidir. Farklı kullanım amaçlarına hitap eden bu üründen istediğiniz miktarda alarak rahatça tüketebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Arifoğlu 100 gr Meyan Kökünün Fiyatı

Bütçenize Uygun Arifoğlu 100 Gr Meyan Kökünün Fiyatı

Arifoğlu meyan kökü 100 gr fiyatı, farklı kriterlere göre analizden geçirildikten sonra belirlenir. Ürün ister toz ister yaprak isterseniz de dal şeklinde kullanılabilir. Protein, potasyum ve fosfor gibi zengin vitaminlere sahiptir. Bitki, vücutta oluşan iltihap problemlerinin tedavisine yardımcı olabilir. Özellikle kış aylarının dostu olan bir üründür. Çay olarak tüketilen bitki solunuma iyi gelebilir. Merhem olarak cilde uygulanarak egzama ve kaşıntı gibi rahatsızlıklara fayda sağlayabilir. Bulantı ve zehirlenme gibi problemlere karşı kullanılan doğal bir üründür. Nemlendirici bir özelliğe sahip olan ürün, kuru saçlar ve saçta oluşan kepek, deri dökülmesi için kullanılabilir. Cilt güzelliği ve sağlığı için çeşitli maskelerin yapımında kullanılabilen bir üründür. Trendyol’dan Arifoğlu meyan kökü 100 gr yorumları okuyabilir, avantajlı fiyatlar kapsamında dilediğiniz zaman hızlı bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz.