Doa Kozmetik Peptide Serum

190 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doa Kozmetik Peptide Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doa Kozmetik Satıcı Ünvanı: DOA BİLİŞİM KOZMETİK TİYATRO EĞİTİM SANAT DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302088093400001 Vergi Kimlik Numarası: 3020880934
    Bu ürün Doa Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doa Peptide Serum, içeriğindeki peptitler, vitaminler ve nemlendiriciler sayesinde cildizde yoğun bir nemlendirme sağlayarak cildin elastikiyetini artırmaya ve kırışık oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Aqua, Pentylene Glycol, İsopentyldiol, Niacinamide, Trehalose, Sodium Lactate, Sodium PCA, Dimethyl Sulfone, Saccharide Isomerate, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Dipeptid Diaminobütiroil Benzilamid Diasetat, Copper Palmitoyl Heptapeptide-14, Heptapeptide-15 Palmitate, Polyvinyl Alcohol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Saccharomyces/Zinc ferment, Mangostin, Magnolol/Honokiol, Polyglyceryl-10 Oleate, Sunflower Seed Oil, Polyglyceryl-6 Esters, Apricot Kernelate Seed Oil, Polyglyceryl-6 Esters, Sorbitan Palmitate, Dicetyl Phosphate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol Aktif içerik: Argeriline %4 (menşei ülke isviçre) (Acetyl Hexapeptide-8) SNY AKE %4 (menşei ülke isviçre) (Dipeptid Diaminobutiroil Benzilamid Diasetat) X50 Anti Aging %4 (menşei ülke ispanya) Copper Palmitoyl Heptapeptide-14, Heptapeptide-15 Palmitate Niacinamide %3 (Menşei ülke isviçre)

Ürün Özellikleri

  • İçerik Niacinamide
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Doa 8683400610059 Kozmetik Peptide Serum

Kuru, yağlı, normal ya da karma fark etmeksizin tüm cilt tiplerinin neme ihtiyacı vardır. Nemli cilt, yaşlanma belirtilerini ve kırışıklık oluşmasını engelleyerek cildin sağlıklı görünmesine yol açar. Cilde nem kazandırmak için tercih edilen Doa Kozmetik peptide serumu, oldukça kaliteli ve güçlü içeriğe sahiptir. Hem kadın hem de erkekler tarafından kullanıma uygun olan serum, cildin nemlenmesini ve elaksiyet kazanmasını sağlar. İspanya’da üretilen Doa Kozmetik peptide serum, yaşlanma karşıtı ürün olarak da sıkça tercih edilir. Ürünün içeriği, cilt bakımında önemli bir yer tutar. Kullanıcılar, söz konusu ürün sayesinde cildine büyük bir iyilik yapmış olur.

  • Peptit, vitamin ve nemlendirici başta olmak üzere zengin içerikten oluşur.
  • Buzdolabında muhafaza edilmesi gerekir.
  • Aktif içerik: %4 argireline.

Doa Kozmetik Peptide Serumun Özellikleri Nelerdir?

Doa Kozmetik Peptide Serumun Özellikleri Nelerdir?

Doa Kozmetik peptide serum, 20 ml’lik cam şişede satışa sunulur. Ürünün kapak kısmı damlalar hâlinde sıkmaya ve kolayca sürmeye yardımcı olur. Peptide serum, ilk kullanımdan itibaren olumlu etkilerini göstermeye başlar. Cilt, yumuşaklık ve ışıltı kazanarak, sağlıklı bir görünüme sahip olur. Doa Kozmetik peptit serum her mevsim kullanıma uygundur. Özellikle Kış aylarında görülen kuruluk probleminin önüne geçerek, ciltte sağlıklı ve canlı görünüm ortaya koyar. Serum, kırışıklık oluşumu engellemek için tercih edilir. Anti aging özellik gösteren peptide serum, yatıştırıcı içerikten oluşur. Cilt, söz konusu ürün sayesinde düzgün görünüme kavuşur. Ürünün iyileştirici özellik göstermesi, kullanıcıların beğendiği detaylar arasında yer alır. Kaliteli içerikten oluşan Doa Kozmetik peptide serum, cilt bariyerinin güçlenmesini sağlar. Ürün, ciltten kısa sürede emilir ve yağlılık hissi bırakmaz.

Doa Kozmetik Peptide Serumu Kimler Kullanabilir?

Doa Kozmetik Peptide Serumu Kimler Kullanabilir?

Herhangi bir ürün kullanmaya başlamadan önce içerik bilgisinin ve cilde uygunluğunun bilinmesi oldukça önemlidir. Söz konusu Doa serum olduğunda, ürünün tüm cilt tipleri için uygun olduğu belirtilir. Her cilt tipine faydalı etki sağlayan Doa Kozmetik peptide serum, genellikle 20’li yaşlardan itibaren kullanılır. 20 yaş grubundaki kişiler, yaşlanma belirtilerinin önüne geçmek ve zararlı kimyasal içerikten oluşan ürünler kullanmak istemediğinde bahsedilen serumu tercih eder. Kalitesiyle adından söz ettiren peptide serum hem kadınlara hem de erkeklere uyum sağlar. Cilt kalitesini arttıran ürün, günlük bakım rutinin bir parçası hâline gelmeye uygundur. Doa Kozmetik peptide serum, daha ileriki yaş gruplarında ise nem kazanmak için kullanılır. Dolayısıyla ürünün bakımına dikkat eden, cildini nemlendirmek ve yaşlanma belirtilerinin önün geçmek isteyen kişiler için uygun olduğunu söylemek mümkündür.

Doa Kozmetik Peptide Serum Nasıl Kullanılır?

Doa Kozmetik Peptide Serum Nasıl Kullanılır?

Doa Kozmetik peptide serumun etkilerini tam olarak ortaya koyabilmesi için düzenli olarak kullanılması gerekir. Ürünü kullanmayı aksatmamak, kısa sürede olumlu ve kalıcı etkileri saptamak açısından önemlidir. Peptide serum, temiz ve kuru cilde uygulanır. Uygulama esnasında masaj yapılması, kan akışını düzenlemek açısından önemlidir. Nazik hareketlerle uygulanan Doa Kozmetik peptide serum, cilde nemi hapseder. Ürün, göz çevresinde de kullanılabilir. Doa Kozmetik peptide serumu sürdükten sonra durulamaya gerek yoktur. Cilt, akşamları yenilenme sürecine girdiği için serumun daha iyi emilmesini sağlar. Bu nedenle serumun akşamları kullanılması tavsiye edilir. Serum açıldıktan sonra 2 ay içinde tüketilmelidir. Ürün hakkında diğer kullanıcıların fikirlerinden faydalanmak için Doa Kozmetik peptide serum yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Trendyol üzerinden gerçek kullanıcı deneyimlerini inceleyerek Doa Kozmetik peptide serum alışverişi yapmanız, elde edeceğiniz memnuniyeti de arttırır. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.