Farmasi Bliss Kadın Edp 70 Ml

340 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
9.9
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Bliss Kadın Edp 70 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Z&M kozmetik Satıcı Ünvanı: GÜLİSTAN KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0380563143
    Bu ürün Z&M kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN DETAYLARI Oryantal ve çiçeksi kokuların büyüleyici birleşimi… Kendine güvenen ve etrafına ilham veren çarpıcı kadının lüks ve zarif kokusu. Üst notasındaki Pembe Biber, Siyah Frenk Üzümü ve Muskat ın tarif edilmez uyumu, narin Yasemin, Müge ve İris notalarıyla buluşuyor. Alt notasındaki Paçuli, Misk, Vanilya ve Çikolata ise teninize tatlı bir sıcaklık bırakıyor. Üst nota : Pembe Biber, Siyah Frenk Üzümü, Muskat Kalp Notası : Yasemin, Müge, İris Alt Nota : Paçuli, Misk, Vanilya, Çikolata

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 70 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver

Farmasi Kadın Parfümü Trendyol'da!

Farmasi Bliss EDP 70 ml kadın parfümü, oryantal ve çiçeksi kokuların hoş birlikteliğinden oluşur. Kullanıcılar karakteristik özelliklerini ifade edebilmek için bu ürünü tercih edebilir. Parfüm sahip olduğu etkileyici koku kadar şık şişe tasarımıyla da dikkat çeker. Ürünün zarif ambalajında beyaz ve altın sarısı renklerinin hâkim olduğu görülür. Parfüm şişesi oval ve şeffaf tasarımıyla oldukça estetik bir duruş yakalar. Kapak kısmında yer alan detay da şişenin estetik parçalarındandır. Farmasi Bliss EDP 70 ml kadın parfümü sahip olduğu miktar sayesinde uzun süre keyifle kullanılabilir. Özellikle tek bir koku kullanmayı tercih eden kadınlar için 70 ml ölçülü bu ürün idealdir.

  • Tür: EDP
  • Miktar: 70 ml
  • Anti alerjik

Farmasi Bliss EDP 70 ml Kadın Parfümünün Özellikleri?

Farmasi Bliss EDP 70 ml Kadın Parfümünün Özellikleri?

Farmasi Bliss EDP 70 ml kadın parfümü lüks ve zerafet temalarını yansıtır. Ürünün hem şişe tasarımında hem de esansında etkileyici dokunuşlar bulunur. Farmasi Bliss; pembe biber, siyah frenk üzümü, yasemin ve paçuli gibi zengin notalar içerir. Parfümde oryantal ve çiçeksi esanslar baskındır. Ürünün alt notalarındaki vanilya ve çikolata, parfüme tatlı bir dokunuş katar. Farmasi Bliss EDP 70 ml kadın parfümü kullanan kişiler kokunun etkisini gün boyu üzerlerinde taşıyabilirler. Ürünün zengin formülasyonu aynı zamanda anti alerjik yapısıyla da dikkat çeker. Esans cildinizde hoş bir koku bırakırken istenmeyen rahatsızlıklar oluşmasını da engeller. Yine de özel deri rahatsızlıkları ve hassasiyeti olan kişilerin kullanım öncesi gerekli denemeleri yapması ve içindekiler kısmını kontrol etmeleri tavsiye edilir.

Farmasi Bliss EDP 70 ml Kadın Parfümü Kalıcı mıdır?

Farmasi Bliss EDP 70 ml kadın parfümü oldukça hoş bir kokuya sahiptir. Ürün özel formülasyonu sayesinde yüksek kalıcılığa sahiptir. Parfümün bu özelliği az miktarda Farmasi Bliss sıkarak gün boyu eşsiz bir koku taşımanızı mümkün kılar. Bu sayede sık aralıklarla parfümünüzü tazelemeniz gerekmez. Ürün çarpıcı ve kalıcı bir kokuya sahiptir. Bu kalıcılığı korumak için parfümü uygulama şekline de önem vermek gerekir. Farmasi Bliss'i vücudunuza ve kıyafetlerinize kol hizasında sıkarak kullanabilirsiniz. Bu kokuyu saçlarınıza da uzak mesafeden uygulamanız mümkündür. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Farmasi Bliss EDP 70 ml kadın parfümü yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürün kalıcılığı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Farmasi Bliss EDP 70 ml Kadın Parfümü Kaliteli midir?

Farmasi Bliss EDP 70 ml kadın parfümü oldukça kaliteli bir üründür. Bliss kokusu özel şişe tasarımıyla da beğeni toplar. Ambalajın şık görüntüsünün yanı sıra kaliteli materyallerden üretilmiş olmasıyla da dikkat çeker. Cam şişe içerisindeki ürün iyi şekilde korunur. Ambalajın sıkı kapağı da parfümün uçmasına engel olur. Ayrıca kaliteli sıkma ucu sayesinde parfüm vücuda ve kıyafete uygulanırken eşit şekilde dağılır. Tek noktada birikme yapmaz. Bu durum kokunun daha iyi şekilde açığa çıkmasını sağlar. Parfümü darbe ve düşmelere karşı dikkatli kullanmak önerilir. Farmasi Bliss aynı zamanda özel formülasyonuyla kaliteli bir içeriğe sahiptir. Ürünün hoş ve dikkat çekici kokusunu uzun süre keyifle kullanabilirsiniz. Bunun yanında parfümün özel içeriği cilde zarar vermeyen anti alerjik yapısıyla büyük rahatlık sunar. Şişesi ve kokusuyla kaliteli özelliklere sahip bu ürün çiçeksi ve hafif aromasıyla beğeni kazanır. Siz de Farmasi Bliss EDP kadın parfümü Trendyol üzerinden avantajlı fırsatlarla hızla satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.