KAPPADOKİA Mor Buğday Unu 1 Kg

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
198,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KAPPADOKİA Mor Buğday Unu 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oliwa Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6030212657
    Bu ürün Oliwa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mor buğday, antik abyssinian (Triticum aethiopicum) buğdayı ile kavılca ( Triticum dicoccum) buğdayın melezidir. Mor buğdayın melezleme amacı en sağlıklı, genetik yapısı korunmuş buğday çeşidi geliştirmektir. Dünyada genelinde mor buğdayın üretim alanları ve tüketim miktarı, henüz çok yeni olmasına rağmen, hızla artmaktadır. Tüketim alanı genel olarak un ve unlu mamullerde kullanılan mor buğday diğer un gruplarına karıştırılarak un ve ekmek kalite sini, sağlıklı besin değerlerini arttırmak amacıyla kullanılmaktadır. - Mor buğday dünyadaki en düşük glisemik indeks’e sahip buğdaydır. - Geleneksel buğdaylara göre, 13 kat fazla antioksidan değerlere sahiptir. Yaban mersinine eşit antioksidan içermektedir. - Flavanoid, karotenoidler ve diyabet, kanser ve kalp hastalıkları gibi birçok kronik hastalığın önlenmesine yardımcı, antosiyaninler içermektedir. Hatta bu yüzden bazı bilim adamları bu buğdaya AnthoGrain adını koymuşlardır. - Diğer buğdaylara göre 3 kat fazla E vitamini, 2 kat fazla çinko, demir magnezyum ve potasyum içermektedir. Bir sağlık tanesidir. Düşük Glsemik Index (G.I): 46
  • Yüksek Antioksidan: 339 TEAC / 100 gr
  • Düşük Yağ: 3,0 gr / 100 gr
  • Trans yağ: %0
  • Yüksek Lif: 8,4 g/100 gr
  • Çok zengin vitamin ve mineral kayağı
  • Sindirilebilir gluten yapısına sahip Mor Buğday Unu, her türlü ekmek, pasta, kek, kurabiye, börek ve tüm hamur işlerinde sağlıklı bir alternatif olarak kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Kappadokia Mor Buğday Unu 1 kg

Doğadan toplanarak sofralarla buluşan ürünler her zaman tercih sebebi olarak dikkat çeker. Buğday, insan hayatında çok amaçlı kullanımıyla ve zengin besin değerleriyle öne çıkan bir üründür. Çok fazla çeşidi bulunan buğday, yaygın kullanım alanının getirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitlenir. Kappadoki̇a mor buğday unu 1 kg menekşe buğdayından elde edilerek beğeniye sunulur. Sağlıklı ve besin değeri yüksek buğday olmayı amaçlayan tür olarak bilinir. Yapılan ekmek ve diğer hamur işlerinin kalitesini artıran özelliktedir. Kappadokia mor buğday unu düşük glisemik indeksi ile tokluk hissinin gün içinde sürmesine yardımcı olur. Yüksek oranda antioksidan içeren ürün sağlığa oldukça faydalıdır. Bu ürünü kullanarak lezzetli öğünler hazırlayabilirsiniz.

  • Dünyadaki en düşük glisemik indekse sahip buğday içeriği
  • Yüksek antioksidan özellik
  • Lezzetli ve doyurucu tariflere imkan sağlama

Öne Çıkan Özellikleriyle Kappadoki̇a Mor Buğday Unu 1 kg

Öne Çıkan Özellikleriyle Kappadoki̇a Mor Buğday Unu 1 kg

Kappadoki̇a mor buğday unu 1 kg fiyatı ürünün öne çıkan özellikleri ve kullanım alanı göz önüne alınarak belirlenir. Mor rengini doğal besinlerden alan ürünün içeriğinde yaban mersini, nar, vişne ve böğürtlen gibi özler ve sağlıklı renk kaynakları bulunur. Bu sayede göz alıcı bir üründür. Kappadokia mor un tüm hamur işlerinde rahatlıkla kullanılabilecek yapısıyla öne çıkar. Oldukça fazla vitamini bünyesinde barındıran ürün, kolay sindirilebilir özelliktedir. Menekşe buğdayından elde edilen ürün, düşük glisemik indekse sahip olmasıyla oldukça sağlıklıdır. Trans yağ içermeyen ürün lifli yapısıyla bağırsak dostudur. Düşük yağ içeriği ve yüksek antioksidan özellikleriyle dikkat çeken ürün müşterilerinin beğenisini kazanır. Bu çeşidi kullanarak birçok farklı tarif denemek mümkündür. Siz de vitamin ve mineral deposu olarak yaygın kullanıma imkan veren ürünü satın alabilirsiniz.

Öne Çıkan Kappadoki̇a Mor Buğday Unu 1 kg Yorumları

Öne Çıkan Kappadoki̇a Mor Buğday Unu 1 kg Yorumları

Kappadoki̇a mor buğday unu 1 kg yorumları ürünün dikkat çeken özellikleri ve yaygın kullanım alanı göz önünde tutularak oluşur. Tüm ekmek ve hamur işi tariflerinde kolayca kullanmaya imkan sağlayan un içeriğiyle de ön plana çıkar. Özel içeriği ve üretildiği melez buğdaydan gelen faydalar sayesinde sağlıklı beslenmek isteyenlerin tercihidir. Unun içerisindeki şeker ve posa uzaklaştırılarak elde edilen ürün sebze ve meyve özlerini bünyesine alarak sağlık oranını artırır. Trans yağ içermeyen bu çeşit, tansiyon ve şeker hastalarının da rahatlıkla tüketmesine imkan verir. Düşük glisemik indeksi sayesinde tok tutan özelliği bulunan ürün, aynı zamanda içerdiği antioksidan maddeler sayesinde bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcıdır. Tamamen doğal gıdalardan gelen mor rengi görsel olarak da müşterilerini tatmin eden ürüne sahip olmak isterseniz satın alabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Kappadoki̇a Mor Buğday Unu 1 kg

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Kappadoki̇a Mor Buğday Unu 1 kg

Mor buğday unu, tüm tariflerde kullanılabilen yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Mor renkli hamur işlerini katkı maddesi ve renklendirici olmaksızın sofralarla buluşturan ürün, çocuklar için de faydalı bir besin kaynağıdır. Gelişen teknolojiden faydalanarak geliştirilmiş ürün, yüksek antioksidan özelliğiyle dikkat çeker. Trans yağ içermeyen ürün yüksek lifli yapısı ve düşük glisemik indeksiyle kilosuna dikkat etmek isteyenler ve diyet yapanlar için de uygundur. 1 kilogramlık ambalajıyla evinizde rahatça muhafaza edebileceğiniz paketlemeye sahiptir. Aynı zamanda uzun süre kullanabileceğiniz bir pakete sahiptir. Diyabet, kanser kalp rahatsızlığı gibi kronik hastalığın önlenmesine yardımcıdır. Her bütçeye uygun olan ürün, sağlıklı yapısı ve yaygın kullanım alanıyla beğeniye sunulur. Birçok farklı tarifi deneyerek kilonuzu koruyabilirsiniz. Vitamin ve mineral açısından zengin olan ürünü Trendyol aracılığıyla uygun fiyata satın alabilirsiniz.