MADFOX Burton Glamping Cotton Inflatable Şişme Çadır

37.500 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
37.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
37.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
37.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
37.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MADFOX Burton Glamping Cotton Inflatable Şişme Çadır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OutdoorTr Satıcı Ünvanı: YUNUS ALTUNTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0680387814
    Bu ürün OutdoorTr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MADFOX BURTON GLAMPİNG COTTON INFLATABLE ŞİŞME ÇADIR -Çatılı çadır: Daha fazla genişleme alanı ve daha geniş bir görüş elde etmek için çadır yandan açılabilir. -Nefes alabilir ve yarı saydam: Pencerelerimiz çok büyüktür ve sivrisineklerin girmesini önlemek için kapı sineklikleri ve pencere sineklikleri ile donatılmıştır, böylece ışığı iletebilirler ve görüşünüzü açık tutabilirler. Üst kısımda hava dolaşımını kolaylaştırmak için üst kısımda 3 boyutlu pencereler bulunmaktadır. Size maksimum konfor verin. -Geniş alan: Çadır göz kamaştırıcı bir tarza aittir ve iç mekan, aile veya arkadaşlar için uygun, lüks tek yatak odalı olarak düzenlenebilir. 3-4 kişiye uygundur. -Yüksek kaliteli kumaş: Pamuklu kumaş rahat ve nefes alabilir ancak yağmurda uzun süre kullanılması tavsiye edilmez. Pamuklu çadırın dikkatli bir şekilde bakımı gerekir. Kullandıktan sonra kuru olmalı ve kuru bir yerde saklanmalıdır. Çadırımızda kalın ve kaliteli olan, daha sorunsuz kullanılabilen fermuarlar kullanılmaktadır. -Boyut: açılma boyutu 300*210*200cm, katlama boyutu 74*42*39cm ve ağırlık yaklaşık 20kg Ürün Özellikleri :p> ?4-8 Kişilik Aile Çadırı? Çadırın içi 4-8 yetişkinin konaklayabileceği kadar geniş ve rahattır. (Boyut: 300*210*200cm/118,1*78,7*78,7 inç). Hafif çadır yalnızca 20 kg/30,8 lb ağırlığındadır.
  • ?Hava Dolaşımı Tasarımı? 2 büyük kapılı ve 6 yan pencereli sırt çantası çadır tasarımı. Bunlar 2 katman, file katman ve dış kumaş katmandır. Ağ tabakası hava sirkülasyonunu destekler, böylece çadır havasız değildir. Diğer katman gizlilik sağlar ve su geçirmezdir.
  • ?Çok işlevli sahne uygulamaları ve taşınabilir? Çantayı sırt çantanızda taşıyabilir veya arabanıza koyabilirsiniz. İki kişilik çadır, kamp yapmak, sırt çantasıyla gezmek, yürüyüş yapmak, açık hava, iç mekan, arka bahçe, dağcılık, seyahat ve plaj aktiviteleri için ideal bir çadırdır.
  • ?Kurulumu ve Saklanması Kolay? Kolay kurulan çadır, saklama çadırını destekleyen hava kolonu ile donatılmıştır. Sadece bir pompa ile bir yetişkin glamping çadırını 1 dakikada kolayca kurabilir. İçeride direk yok, bu yüzden yanlış katlanırsa çadırın zarar göreceğinden endişelenmeyin.
  • ?3000mm için su geçirmez? Taşınabilir hafif çadır, güçlü su geçirmez, UV ışınlarına dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı su geçirmez 210D oxford kumaştan yapılmıştır. Yağmurun çadıra girmesini önlemek ve çadırı kuru tutmak için dikiş yerlerinde su geçirmez çıkartmalar bulunmaktadır.
  • Teknik Özellikleri Seri: Kamp, Plaj Kumaş: TC pamuk Kutuplar: PVC şişme sütun Açılma Boyutu: 300*210*200cm Katlanmış Boyut: 74*42*39cm Ağırlık: 20 kg Kişi: 4 kişi Katmanlar: 2katman Alt Su Geçirmezlik Endeksi >3000 mm İçindekiler 1* Şişme Çadır, 1* Monometreli Pompa, 1* Tamir Yaması, 1*Taşıma Çantası, 18* Çadır Kazigi, 4+4*ip ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 4 Kişilik ve üstü
  • Renk Bej
  • Mevsim 4 Mevsim
  • Çadır Tipi Kamp
Geri Bildirim Ver