3
Xbox Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Microsoft Studios Minecraft Xbox One Oyun

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Studios Minecraft Xbox One Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACS ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: YUSUF AÇIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0070781380
    Bu ürün ACS ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minecraft Xbox One Oyun

Ürün Özellikleri

  • Model Xbox One
  • Oyun Türü Platform
  • Kinect Uyumlu Hayır
Geri Bildirim Ver

Minecraft Oyun Xbox One Game Microsoft Studios Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Microsoft Studios Minecraft Xbox One oyun 885370830255 Xbox oyunudur. Minecraft İsveçli bir geliştirici olan Marcus Alexej Persson tarafından 2011 yılında yayınlanır. Microsoft tarafından 2014 yılında Sandbox’tan satın alınır. Minecraft One, müşterinin bloklarla tasarım yapmasını sağlar. Microsoft Studios Minecraft Xbox One türü tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanır. Macera oyunu olma özelliği taşır. Ürünün yayınlandığı platform Xbox olarak bilinir. 10 yaş ve üzeri kişiler için uygundur. Online oynama özelliğine de sahiptir. Maksimum oyuncu sayısı çoklu olarak belirtilir. Xbox One gamepad ile kontrol edilir. Disk olarak ise blue-ray disc kullanılır. Ürün dijital olup sadece geçerli olduğu platformda kullanılır. Ürün satın alındıktan sonra aktivasyon işlemi kodla sağlanır. Siz de bu deneyimi tek başınıza veya arkadaş grubunuzla yaşayabilirsiniz.

  • Çoklu oyuncu
  • Online Xbox platform
  • Yaratıcılık odaklı

Xbox Minecraft Özellikleri

Xbox Minecraft Özellikleri

Xbox Minecraft müşterilere sınırsız eğlence sunar. Ürün 10 yaş ve üzeri tüm müşteriler için oynamaya uygundur. Yaratıcılık oyunu olduğundan, kişilerin hayal gücünün sınırlarını zorlar. İnsanlar Minecraft diyarında kendi kalelerini inşa eder. Hesap makineleri tasarlar. Ayrıca ünlü metaları dahi canlandırırlar. Xbox One Minecraft oyununda tasarlanan her şey müşterilerin sadece hayal gücüyle ilgilidir. Teknik olarak herhangi bir sınırlama içermez. Minecraft küplerle farklı tasarımlar yapmayı sağlayan 2 ya da 3 boyutlu olarak oynanır. Programın ilk sürümleri Marcus “Notch” Persson tarafından yazılır. Mojang şirketi altında da geliştirilir. Minecraft Xbox One çeşitli oyunlardan ilham alınarak geliştirilir. Microsoft Studios Minecraft Xbox One oyunun dijital ortamda popülaritesi bir hayli fazladır. Özellikle hayal gücünün ve yaratıcılığın ön planda olması dikkat çeker. Siz de bu ürünle hayal gücünüzün sınırlarını görebilirsiniz.

Minecraft Xbox One Kullanımı

Minecraft Xbox One Kullanımı

Microsoft Studios Minecraft Xbox One oyun kullananlar oyunda macera ve yaratıcılık deneyimini üst seviyelerde yaşarlar. Müşteri yaş aralığı çocuk, genç ve yetişkin olarak belirtilir. Microsoft Studios Minecraft Xbox One oyun yorumları, genel olarak ürünün yaratıcılığı geliştiren, aynı zamanda da hayal gücünü zorlayan bir sistem olduğu yönündedir. Oyunu, Xbox One gamepad ile kolay bir şekilde kontrol edilir. Xbox konsolunda kod etkinleştirme ile açılır. Müşteri odaklı olarak geliştirilir. Kullananların kurduğu bir dünyayla hareket eder. Bu dünyada canavarlarla mücadele edebilirsiniz. Aynı zamanda zırhlı araçlar ve silahlar yaratıp kıyasıya bir mücadele de edebilirsiniz. Ayrıca yaratılan dünyanın sonsuz derinliklerine dalabilirsiniz. Hem yetişkinler hem de çocuklar için son derece keyif verici bir deneyim yaşatır. Dilediğiniz zaman istediğiniz şekilde oynayabilirsiniz. Turnuva düzenleyerek heyecanı ikiye katlayabilirsiniz.

Xbox One Minecraft Fiyatları

Xbox One Minecraft Fiyatları

Microsoft Xbox Minecraft platformunda, müşterilere sonsuz keşif imkanı sağlanır. Tek sınır, hayal gücüdür. Bloklar kullanılarak her şey inşa edilir. Bir ürün, eşya ya da akla ne gelirse tasarlamak eğlenceli ve hızlıdır. Farklı ekranlarda aynı anda 4 farklı kişiyle oynama imkanı sunar. Yaratılan kişisel ve özel bölgeye yüzlerce arkadaş davet edebilirsiniz. Minecraft blok yerleştirilen ve yaratılan bölgede maceralara çıkılan bir üründür. Yaratıcı modda hayal edilen tüm ürünler sınırsız kaynaklarla inşa edilir. Survival ile büyük keşiflere çıkılır. Gizemli topraklarda seyahat edilir. Macera gizli topraklarda ayrı ekranlarda çevrimiçi olarak çoklu oynanır. Microsoft Studios Minecraft Xbox One oyun fiyatları, farklı bütçelere hitap eder. Ürün kalite fiyat performansı açısından oldukça caziptir. Gelişmiş teknoloji ürünü olan Minecraft Xbox One’a cazip fiyat avantajıyla Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.