Nerf Elıte 2.0 Shockwave Rd-15

1.519 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Nerf Elıte 2.0 Shockwave Rd-15

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EDİ BÜDÜ SHOP Satıcı Ünvanı: MUKADDES BETÜL KÖKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3327465729800001 Vergi Kimlik Numarası: 7440368506
    Bu ürün EDİ BÜDÜ SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Body,img,div img {width: 100%
  • } nerf elite 2.0 shockwave rd-15 dart tabancası nerf elite 2.0 dart tabancaları ile oyun stratejinizi geliştirin, kapışmalarda avantaj ve esneklik sizde olsun! Bu dart tabancaları her türlü görev ve kapışma için modifiye edilebiliyor
  • nerf ustalarına taktik üstünlük sağlıyor. Nerf elite 2.0 shockwave rd-15
  • 3 taktik aksesuar rayı, namlu takma noktası ve dipçik takma yeri gibi özelleştirme imkanlarıyla modifiye edilebiliyor. Bu pompalı dart tabancası, kapışmalarda üstünlük sağlamanız için 15 dart alan döner silindir şarjör içeriyor. Sürgüyü geri çekin ve tetiğe basarak dartları tek tek atın veya tetiği basılı tutup sürgüyü hareket ettirmeye devam ederek 15 dartın tümüyle seri artış yapın. 27 metre atış mesafesine sahip shockwave rd-15'in paketine 30 orijinal nerf dart dahil. Silindir şarjöre 15 dart doldurun ve tekrar doldurmak için diğer 15 dartı yakınınızda tutun. Gözlük takılması önerilir. Namlu uzatma parçası, dipçik ve gözlük kutuya dahil değildir. Pile gerek yoktur. Içindekiler: Dart tabancası, silindir şarjör, 30 dart ve kullanma kılavuzu. Geliştirilmeye hazır dart tabancası: 3 taktik aksesuar rayı, namlu takma noktası ve dipçik takma yerine aksesuarlar (kutuya dahil değildir) ekleyerek dart tabancasını özel hâle getirin (dipçik ve namlu uzatma parçası kutuya dahil değildir). 30 nerf dart içerir: Shockwave rd-15'in paketine 30 orijinal nerf dart dahildir. Bunların 15'ini döner silindir şarjörü tamamen doldurmak, diğer 15'ini de şarjörü tekrar doldurmak için kullanın. Seri atış özelliğiyle 15 dartı birden atın! Pompalı dart sürme ve seri atış etkisi: Bu pompalı dart tabancası ile 15 dartı ister her seferinde tek tek ister hızlı atış özelliğiyle art arda fırlatın. Atış mesafesi 27 metre: 27 metre atış mesafeli bu dart tabancasıyla mesafeleri alt üst edin. • 8 yaş ve üzeri içindir. • göz yaralanmalarını önlemek için: Uyarı: Gözlere ya da yüze nişan almayın. Oyuncuların ve menzil içinde bulunan kişilerin gözlük takmaları önerilir. Sadece orijinal nerf dartlarını kullanın. Diğer dartlar güvenlik standartlarını karşılamayabilir. Dartlar veya dart tabancası üzerinde değişiklik yapmayın. • uyarı: Boğulma tehlikesi - Küçük parçalara ayrılabilir. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir. • bazı parçaların monte edilmesi gerekir. Alet gerekmez. © 2019 hasbro.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6+ Yaş
Geri Bildirim Ver