7
Diğer Şarküteri Ürünü kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Red Tiger Istakoz Surimi 250 gr

279,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Red Tiger Istakoz Surimi 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elisa Gıda Satıcı Ünvanı: BERKER ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1094950127800001 Vergi Kimlik Numarası: 2210733202
    Bu ürün Elisa Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • İçindekiler: Balık Eti (Surimi) (%37), Su, Nişasta (Tapyoka ve Mısır), Ayçiçek Yağı, Tuz, Şeker, Aroma Verici (Istakoz Aroması), Mirin (Pirinç Sirkesi), Stabilizör (Sorbital), Stabilizör (Sodyum, Polifosfat), Renklendirici Paprika Ekstratı (E160c), Renklendirici Karmin (E120).
  • Saklama Koşulları
  • +4 C de bozdolabında saklayınız. Paket açıldıktan sonra 2 gün içerisinde tüketiniz. Vakumu bozulmuş paketlerdeki ürünleri kullanmayınız.
  • Red Tiger İstakoz Lezzetinde Balık Eti lezzeti ile farklı bir deneyim yaşamanızı sağlar.
  • Red Tiger kolesterolsüz, düşük kalorili ve düşük yağ oranıyla kabuklu deniz ürünlerinin lezzetini sağlıkla birleştirerek sofralarınıza ulaştırmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Red Tiger Istakoz Surimi 250 gr

Sushi restoranlarının demirbaşı, Uzak Doğu'nun vazgeçilmez lezzetlerinden bir tanesi ıstakoz surimidir. Kendine özgü lezzeti ile pek çok kişinin favorileri arasında yer alan gıdanın çok sayıda çeşidi bulunur. Balık sosisi olarak atfedilen yiyeceğin çeşitleri arasından Red Tiger ıstakoz surimi 250 gr seçeneği öne çıkar. Ürün, kendine has eşsiz bir lezzete sahiptir. Lezzet özelliği sayesinde pek çok mutfağın olmazsa olmaz yiyeceklerinden biridir. Ürün, beyaz balık etlerinden oluşan homojen karışıma ıstakoz eklenmesi sonucunda üretilir. 250 gram gibi ideal miktarda müşterilere ulaştırılır. Miktar özelliği sayesindemüşterilerin istek ve ihtiyaçlarını karşılanmasına aracı olur. Siz de uzakdoğu kültürünün vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan ve pek çok mutfağın olmazsa olmazları arasında yer alan ürünü detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.

  • 250 gr miktar
  • Kendine özgü lezzet
  • Geniş kullanım alanı

Lezzetli Red Tiger Istakoz Surimi 250 gr İçeriği

Lezzetli Red Tiger Istakoz Surimi 250 gr İçeriği

Red Tiger ıstakoz surimi seçeneği, kendine özgü lezzeti sayesinde pek çok gıda arasından öne çıkar. Ürün, tat özelliği sayesinde son derece geniş kullanım alanına sahiptir. Uzak Doğu kültürünün bugüne yansımaları arasında yer alır. Bu seçenek; noodle, sandviç ya da salata gibi değişik yiyecekler içerisinde kullanıma uygundur. Çeşitli aşamalardan geçerek üretilen ürün, herhangi bir işleme gerek duyulmadan müşterilere ulaştırıldığı şekilde tüketime uygundur. Bu özelliği sonucunda da müşterilere büyük kolaylık sunar. Pratik ve hızlı bir şekilde hazırlanıyor olması çalışan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmesine aracı olan özelliklerinden biridir. Aynı zamanda ürün, içerisinde yer alan ıstakozlar sayesinde deniz mahsul severlerin favorileri halindedir. Siz de kendine özgü lezzeti ile çeşitleri arasında öne çıkıp geniş kullanım alanına sahip olan kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Pratik Red Tiger Istakoz Surimi 250 gr Özellikleri

Pratik Red Tiger Istakoz Surimi 250 gr Özellikleri

Dikkat çeken bu seçenek, oldukça kolay ve pratik bir şekilde hazırlanır. Paketten çıkarıldığı şekilde tüketime uygun olan ürün, hazırlama esnasında sunduğu kolaylık sayesinde çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biridir. Ürün içerisinde; balık eti, su, nişasta, ayçiçek yağı, tuz, şeker, aroma verici, mirin, stabilizör, renklendirici paprika ekstratı ve renklendirici karmin yer alır. İçerisinde bulunan gıdalara göz atarak alerjik hassasiyetinizi kontrol edebilirsiniz. Ürün bünyesinde yer alan gıdaların homojen şekilde bir araya getirilmesi sonucunda üretilir. Bu özelliği sayesinde eşsiz bir tat ve cezbedici kokuya sahiptir. Red Tiger ıstakoz surimi 250 gr yorumları olumlu yöndedir. Siz de kolay ve pratik şekilde hazırlama özelliği sayesinde çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biri olan kaliteli ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Red Tiger Istakoz Surimi 250 gr Fiyatı

Ekonomik Red Tiger Istakoz Surimi 250 gr Fiyatı

Beğeni kazanan bu seçenek, içerisinde yer alan vitamin ve mineraller sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu besin değerine sahiptir. Yüksek kolesterol miktarı sonucunda sağlıklı gıdalar arasında yer alan ürün, amino asit bakımından da son derece zengindir. Bu gıda, içerisinde yer alan balık oranı sayesinde insan sağlığının olumlu yönde değişmesine aracı olur. Aynı zamanda ürünün müşteriler tarafından beğeni kazanan niteliklerinden biri de kendine özgü lezzetidir. Lezzet niteliği sayesinde deniz mahsul çeşitleri arasında adeta fark yaratır. Red Tiger ıstakoz surimi 250 gr fiyatı ürün içerisinde yer alan gıdalar ve müşterilere ulaştırılan miktar özelliği göz önüne alınarak ortaya konur. Siz de balık oranı sayesinde insan sağlığının olumlu yönde değişmesini aracı olup amino asit bakımından zengin orana sahip lezzetli ürüne Trendyol ile kolay biçimde temin edebilirsiniz.