Wmf Kişisel Termos Kısa Toprak

1.199 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Wmf Kişisel Termos Kısa Toprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WMF Satıcı Ünvanı: GROUPE SEB İSTANBUL EV ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833003193000011 Vergi Kimlik Numarası: 8330031930
    Bu ürün WMF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wmf Kişisel Termos Kısa Toprak Kahve veya çay için karton bardaktan yudumlamak yerine, WMF Impulse yalıtımlı kupa koleksiyonu ile en sevdiğiniz içeceğin sıcak ve şık bir şekilde tadını çıkarmak için sürdürülebilir bir alternatif vardır. 0,3 litrelik kabın şekli moderndir. 360 derece açıklık her taraftan içme keyfi sağlar ve çift duvarlı izolasyon çekirdeği, içeceğin saatlerce sıcaklığını korumasını sağlar. Ürün özellikleri: Ölçüler: Yükseklik 14 cm, hacim 300 ml, çap 7,8 cm Düşük yüksekliği sayesinde tüm ev tipi kahve makinelerinin altına sığar. 360° içme ağzı - kullanıcının kapağın herhangi bir tarafından içmesine izin verir. Çift duvarlı paslanmaz çelik izolasyon gövdesi içecekleri 6 saat sıcak ve 12 saat soğuk tutar. Kolay temizlik için kilit demonte edilebilir. Daha iyi tutuş için ergonomik sap. İçerik: 1 x Coffee to go bardak otomatik kilitli (dolum miktarı 300 ml/ 9 oz, yükseklik 14 cm / kapaksız 12 cm, çap 7,8 cm) - Ürün numarası: 0690536700 Malzeme: Plastik (BPA içermez), Cromargan paslanmaz çelik 18/10, silikon (çift duvarlı izolasyon gövdesi). Kolay temizlik için kapak demonte edilebilir 360° açıklık, bardağın her iki tarafından içmeyi mümkün kılar ve lekelenmeyi neredeyse imkansız hale getirir. Kilit sadece bastırarak açılır ve kapanır Kapak vidalı kapakla sıkıca kapatıldığında kahve kupası kesinlikle sızdırmaz. Yalıtımlı bardak kısa mesafeler için idealdir ve içeceğinizi 6 saat sıcak ve 12 saat soğuk tutar. Düşük yüksekliği ile tüm ev tipi kahve makinelerine uyar. Kapaktaki sap daha iyi tutuş sağlar

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 250-350 ml
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver