Altın Kitaplar Gk - Fadiş /

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
107,99 TL
199 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
124,97 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altın Kitaplar Gk - Fadiş /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OkulKitap Satıcı Ünvanı: ÇETİN YAYIN DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0245161708300001 Vergi Kimlik Numarası: 2451617083
    Bu ürün OkulKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fadiş

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Fadiş - Gülten Dayıoğlu | Altın Kitaplar

Farklı deneyimleri kurguya dahil eden Altın Kitaplar Fadiş serisi merak uyandıran haliyle kısa sürede okunarak bir sonraki kitaba geçme isteği uyandırır. Yazarın ilk romanı olan Fadiş, 1971 yılında basılmasının ardından seri olarak devam eder. Fadiş’in yaşam sevinci ve zorluklar karşısında gösterdiği güç okurlara ilham verir ve örnek olur. Yaşamını geçirdiği köy ve kent yaşamı içinde yaşadıkları, Fadiş’in serüvenleri, okuyanlarda ilgi uyandırır. Kitap özgün ve ilgi çeken maceralarla doludur. Sevinç, kaygı, üzüntüye dair tüm duygular çocukların öğrenmesi gereken tüm örf ve adetler de hikayeye dahil edilir. Severek ailece okuyacağınız Fadiş Altın Kitaplar kütüphanenizde özel bir yer edinir. Kitaba dair diğer öne çıkan özellikler ise şöyledir:

  • Kaliteli bir baskı
  • Uzun süre muhafaza edilebilecek cilt kalitesi
  • Her yaşa özel anlatım diline ve kurgu

Altın Kitaplar Fadiş Konusu ve Kurgusu

Altın Kitaplar Fadiş Konusu ve Kurgusu

Örf ve adetler, gelenek görenekler, insan ilişkileri hikayelere ortak olur. Fadik’in yaşamı ve buna dair deneyimler sevgi dolu bir üslupla işlenir. Çocukların ilgiyle takip ettikleri seri okuma alışkanlıkları kazanma konusunda çocuklara yardımcı da olur. Severek okunan Altın Kitaplar Fadiş Gülten Dayıoğlu kitapları çocukların gündelik yaşama dair bilgileri de okuma sayesinde öğrenmelerini sağlar. Hayat deneyimi çocukların yaşlarına göre yazılır. Güvenle alınıp okunabilecek içeriğe ve anlatım diline sahiptir. Kitap konularını Fadiş Gülten Dayıoğlu şeklinde arayarak öğrenebilirsiniz. Kitapların olumlu etkiler yaratan gücüne inanıyorsanız kaliteli ve güzel içeriğe sahip olanları hayatınıza dahil edebilirsiniz. Fadiş’in yaşam sevinci ve zorluklar karşısında gösterdiği güç okurlara ilham verir ve örnek olur. Gençleri ve çocukları olumlu anlamda teşvik ve motive eder. Siz de bu kitabı satın alarak okumaya başlayabilirsiniz.

Altın Kitaplar Fadiş Öne Çıkan Özellikleri

Altın Kitaplar Fadiş Öne Çıkan Özellikleri

Yoğun ilgi ve sevgiyle okunan seri çocuk romanı olarak yayımlanır. Çeşitli yaş aralıkları için uygundur. Okumayı seven her yaştan çocuk kitapta kendine ait ayrıntılar bularak hikayeyi sever. Yetişkinlerin de severek okuyacakları Fadiş Gülten Dayıoğlu serisi Fadiş’in ailesi ve arkadaşları ile güzel bir yolculuğa çıkarır. Çocuklarınızın kişisel gelişimini önemsiyorsanız onlarda olumlu etki yaratacak kaliteli içeriğe sahip kitapları satın alabilirsiniz. Fadiş ile çocuklar değerlerini öğrenirken kendilerini de geliştirir ve düşünce dünyalarını şekillendirir. Seri şeklindeki kitaplar onların olaylar konusundaki ilgilerini ve dikkatlerini organize etmelerini sağlar. Çocukların zihinsel ve psikolojik dünyalarına katkı sağlayacak bu tarz eserlere şans verebilirsiniz. İyi kitaplar iyi düşünce dünyaları yaratmaya eğitici yönleri ile katkı sağlarlar. Fadiş serisi bu nitelikteki eserleri bir araya getirmeyi başarır.

Altın Kitaplar Fadiş Uygun Fiyatlar ile Trendyol’da!

Altın Kitaplar Fadiş Uygun Fiyatlar ile Trendyol’da!

Kitap okumayı sevenlerin kaçırmaması gereken Fadiş kitabı renkli içeriğe sahip dizisi ile sizi kurmacanın büyülü dünyasında gezmeye davet eder. Gezerken eğlendiren, öğreten Fadiş’in maceralarını da aktaran bu serinin kitapları hakkında yazılan yorumları okuyabilirsiniz. Gülten Dayıoğlu Fadiş fiyatı basım yılına ya da kitap özelliklerine göre değişse de her bütçeye uygun fiyatlar ile okuyucuya sunulur. Gülten Dayıoğlu’nun Fadiş serisi ile büyüyen çocuklara armağan olarak da alınabilecek kütüphanelerine set olarak ekleyecekleri bu güzel seriye ait tüm kitaplar için kolayca arama yapabilirsiniz. Kütüphaneye artı değer katmak, çocuklara okuma sevgisi kazandırmak için kaliteli içeriklere sahip kitaplar ömürlük olur. Siz ve sevdikleriniz için uzun yıllar sonra bile dönüp okumak isteyeceğiniz seriye ait tüm kitapları kolayca bulabilir, hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.