Gezer Hasır Görünümlü Plastik Terlik

119 TL
Tükeniyor!
Beden: 40
Beden Tablosu
36
37
38
39
40
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gezer Hasır Görünümlü Plastik Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAMZELİ HOME Satıcı Ünvanı: GAMZE AKKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8070246904
    Bu ürün GAMZELİ HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • yumuşak tabanı ve ince duruşuyla göz kamaştıran bi model

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Bej
  • Desen Baskılı
Geri Bildirim Ver

Gezer GEZER12 Hasır Görünümlü Plastik Terlik

Sıcak havalarda ayakkabı giymek yerine terliği tercih eden insanların beklentisini karşılayan Gezer hasır görünümlü plastik terlik kaliteli yapısıyla dikkatleri çekmeyi başarır. Bej renginden üretilen hasır görünümlü terlik oldukça şık bir görünüme sahip olması sayesinde birçok kombinin altına kolaylıkla uyum sağlar. Böylece yaz aylarında her zaman öncelikli tercih sebebi olur. Düz ve yumuşak tabanı sayesinde yürürken daha konforlu bir hareket imkanı sunar. Kaliteli malzemelerden üretilen terliği herhangi bir sorun yaşamadan uzun zaman boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tabanın üzerine çapraz olarak gelen yumuşak bantları ayağınızı kavrayarak daha sağlam ve özgür adımlar atmanıza yardımcı olur.

  • 1-4 cm topuk boyuna sahiptir.
  • Düz topukludur.
  • Bej rengindedir.

Gezer Hasır Görünümlü Plastik Terlik Özellikleri Nelerdir?

Gezer Hasır Görünümlü Plastik Terlik Özellikleri Nelerdir?

Gezer hasır görünümlü plastik terlik sıcak havalarda ayağınızı sıkmadan rahat hissetmenize yardımcı olan bir modele sahiptir. Kaliteli materyallerden üretilen terlik, oldukça rahat bir kullanım vadeder. Hasır görünümlü olması kombinlerinize daha şık bir şekilde eşlik ederek güzel bir görüntü sağlamaya yardımcı olur. Gezer hasır görünümlü plastik terlik bej rengiyle birçok kıyafetinizin altına uyarak kombin yapmanızı kolaylaştırır. Uyumlu ve canlı renginde herhangi bir solma olmadan uzun zaman boyunca kullanımı mümkündür. Çapraz şekilde tasarlanan üst bantları ayağınızı tam bir şekilde kavrayarak hareket açısından büyük bir rahatlık sunar. Gezer hasır görünümlü plastik terlik yumuşak tabana ve 1-4 cm arasında bir topuk boyuna sahiptir. Hem rahat hem de şık görüntüsü tercih aşamasında öne çıkmasında önemli bir rol oynar.

Gezer Hasır Görünümlü Plastik Terlik Konforlu mudur?

Gezer Hasır Görünümlü Plastik Terlik Konforlu mudur?

Uzun mesafede yürüseniz bile ayağınızın ağrımaması için özenle üretilerek satışa sunulan Gezer hasır terlik oldukça konforlu bir yapıya sahiptir. Yumuşak tabanı sayesinde ayağınızı acıtmadan konforlu bir alan sunar. Üzerindeki çapraz şekilde gelen bantlarının da yumuşak bir dokuya sahip olması, ayağınızı sararken bir sorun yaşanmamasını sağlar. Herhangi bir sıkma veya tahriş etme sorunuyla karşılaşmayacağınız Gezer hasır görünümlü plastik terlik konforunuz düşünülerek özenle tasarlanmıştır. Materyalinin kaliteli olması sayesinde uzun yıllar boyunca konforunuzdan ödün vermeden ürünün kullanımını sağlayabilirsiniz. Üst bantlarının ayağınızı sarması hareket ederken daha özgür hissetmenize yardımcı olur. Düz ve yüksek topuğu yerde bulunabilecek engebelerden kolayca etkilenmeden yolunuza devam etmenizi sağlar. Günlük yaşamanızda gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz Gezer terlik plastik olması sayesinde ayağınızda ağırlık hissettirmeden rahatça gezebilmenizi mümkün kılar.

Gezer Hasır Görünümlü Plastik Terlik Nerelerde Giyilir?

Gezer Hasır Görünümlü Plastik Terlik Nerelerde Giyilir?

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi olan terliklerde aranan en önemli özellik rahat ve şık olmasıdır. Bu sayede çoğu yerde terlik giymeyi tercih edebilirsiniz. Gezer hasır görünümlü plastik terlik hem plajda hem de şehir içi kullanımda büyük bir rahatlık sağlar. Deniz kenarında zaman geçirirken ayağınızın ferah ve rahat hissetmesine yardımcı olur. Ürün, birçok kombininize uyum sağlayacak bej renge sahiptir. Rengi ve tasarımı sayesinde şehir içinde gezinti yaparken hem rahat hem de estetik görünmeyi başarmanıza yardımcı olur. Hasır görünümlü terlik yapısı ve tasarımıyla geniş bir kullanım alanı sunar. Dilerseniz ev içerisinde de kullanımını sağlayabilirsiniz. Her alanda kullanımı mümkün olan hasır görünümlü terlik, girdiğiniz ortamlara kolayca uyum sağlayabilir. Gezer hasır görünümlü plastik terlik fiyatının uygunluğu sayesinde de kullanıcılarını tatmin etmeyi başarır. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde ise Gezer hasır görünümlü plastik terlik yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.