Hayfene Ateş Baharatı 100 G (ELEMENTLER)

Çok Al, Az Öde!
1 x  108,32 TL
%10 indirim
2 x  97,49 TL
194,98 TL
%15 indirim
3 x  92,07 TL
276,22 TL
%20 indirim
4 x  86,66 TL
346,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Ateş Baharatı 100 G (ELEMENTLER)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayfene Ateş Baharat Karışımı İçinde Neler Var? Hayfene Ateş Baharat Karışımı içindekiler: tatlı pul biber, özel pul biber, sumak, sarımsak, kekik, maya ekstraktı, isot, tuz olarak sıralanıyor. Hayfene Ateş Baharat Karışımı Nerelerde Kullanılır? Mangal, kebap veya barbekü yaparken kırmızı eti, tavuk etini veya evde yaptığınız köfteyi lezzetlendirmek, güvecin lezzetini arttırmak için, sebze yemekleri ve sotelerde kullanılır. Hayfene Ateş Baharat Karışımı Nasıl Kullanılır? Mangal ve ızgara sevenlerin iştahını açacak Ateş Baharat Karışımı et lezzetini en üst seviyeye taşıyacaktır. İçerisindeki sarımsak, kekik ve diğer baharatların birleşimi ile hazırladığınız yemekler beğeni kazanacak. Lahmacun, etli dolma gibi yemeklerde de Ateş Baharat Karışımı’nı tercih edebilirsiniz. Bulgur pilavına da oldukça yakışan Ateş Baharat Karışımı bütün yemeklerinizin aranılan baharatı olacak! Kırmızı et dışında beyaz et içeren yemekler için de kullanıma uygundur. Sadece et ve tavuk yemeklerinde değil çorbalarda da kullanıldığında lezzet farkını hissedeceksiniz. Et ve beyaz et dışında sebze yemekleri ve sotelerde de kullanılabilir. Ateş Baharat Karışımı içeriğindeki
  • sumak ve maya ekstraktı ile sebzelerin tadını üst seviyelere taşıyacak. Et, tavuk ya da sebze sote fark etmeksizin tek tercihiniz Ateş Baharat Karışımı olacak. Ürünü güveç yaparken de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Güveç yaparken kullandığınız malzemelerin içine ekleyeceğiniz Ateş Baharat Karışımı yemeklerinize yeni bir tat verecek. Kullanılması Önerilen Favori Yemekler: ? Mangal, ? Kebap, ? Barbekü, ? Köfte, ? Güveç, ? Tavuk yemekleri, ? Sebze yemekleri, ? Soteler.
Geri Bildirim Ver