One Up Multivitamin 60 Kapsül

289 TL
(4,82 TL / kapsül)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

One Up Multivitamin 60 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Supplementler Satıcı Ünvanı: DİKEY VİTAMİN KOZMETİK VE GIDA TAKVİYELERİ PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0296040886600010 Vergi Kimlik Numarası: 2960408866
    Bu ürün Supplementler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • One Up Multivitamin 60 Adet AçıklamasıOne Up Multivitamin Nedir? One Up multivitamin ürünü 25 farklı aktif bileşeniyle vitamin ve mineral desteği sunar. Bitkisel kapsül yapısında sığdırılmış bu zengin içerik vücutta birçok fonsiyonda rolü olan A, B ve C vitaminleri ve çinko, magnezyum ve selenyum gibi mineralleri içerir. Düzenli ve sağlıklı beslenme düzenin yanı sıra One Up Multivitamin besin destek ürünü kullanılarak günlük alınması gereken vitamin ve mineraller vücuda alınabilir. Besin destek ürünleri sağlıklı bir besin listesinin yerine geçemezler bu yüzden takviye gıdaların yanı sıra besin değerleri yükgıdaları tüketmek büyük önem taşır. One multivitamin ürünü her zaman yanınıza alabileceğiniz ve tek kapsülde birçok önemli bileşeni bir arada sunan kullanımı kolay ve pratik bir ürün çeşididir. One Up Multivitamin Ürününün Öne Çıkan Özellikleri • ISO 9001, 22000, GMP ve helal sertifikalı tesislerde üretim • Servis başına 100 mg l-karnitin, 80 mg C vitamini, 40 mg Kore Ginsengi ve daha birçok vitamin ve mineral • Bitkisel kapsül yapısı One Up Multivitamin Ürünü İçeriği Nasıldır? One Up multivitamin ürünü içeriğindeki vitaminler, mineraller ve l-karnitin, taurin, Kore ginsengi, biotin, molibden gibi etken maddelerle benzersiz bir içeriğe sahiptir. Multivitamin ürünleri, genellikle yetişkinler tarafında günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarına destek olması amacıyla tercih edilir. Vücudun birçok fonsiyonun rol oynayan vitamin ve mineralleri günlük önerilen değerlerde alınması büyük önem taşır. Özellikle sporcular antrenmalarında istedikleri verimi almak için beslenme düzenlerinin sağlıklı ve besin değeri yüksek gıdalardan oluşmasına özen göstermelidir. One Up Multivitamin ürünü içeriğinde C vitamini, magnezyum, B3 vitamini, E vitamini, demir, çinko, B5 vitamini, koenzim Q10, manganez, B2 vitamini, B6 vitamini, B1 vitamini, bakır, vitamin A, folik asit, selenyum, krom, vitamin K2, D3 vitamini, B12 vitamini etken maddeleri mevcuttur ve 25 bileşen günün her saati kullanıcılara destek verir. One Up Multivitamin Nasıl Kullanılır? One Up Multivitamin ürününün yetişkinler için günde 1 kapsül tüketilmesi önerilir.Başlangıç SeviyesiYetişkinler için günde 1 kapsül tüketilmesi tavsiye edilir. One Up Multivitamin 60 Kapsül Pozitif YorumlarGünlük ihtiyacı karşılayan multi vitamin-mineral içeriği,Taurin ve L-karnitin ilaveli,Ginseng ve Koenzim Q10 ilaveli,Yüksek standartlara sahip tesislerde üretimOne Up Multivitamin 60 Kapsül Bunları İçermezAspartam, Domuz Katkı Maddesi, Et Ürünü, Gdo, Gluten, Koruyucu Madde, Laktoz, Renklendirici BoyaSon Kullanım Tarihi:30.06.2026 Cinsiyet:Erkek,Kadın İçerik Tipi:Kapsül Etken Maddeler:Multi Vitamin,Ginseng,Karnitin,Koenzim Q10,Taurin

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver