Pınar Labne Peynir 400 gr

390 TL
(975 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pınar Labne Peynir 400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fresh in city Satıcı Ünvanı: YAVUZ ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890845023
    Bu ürün fresh in city tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Pınar Labne Peynir 400 gr

Kahvaltı keyfi, çoğu zaman vazgeçilemeyen sayılı şeyler arasında yer alır. Türk geleneksel kahvaltıları birçok ürünün ve besinin beraber tüketildiği bir öğün olarak bilinir. Bu besinler arasında ise peynir çeşitleri de son derece geniş yer tutar. Taze peynir çeşitlerinin yanı sıra eriyebilen ya da diğer farklı seçenekler kahvaltı masalarında bir arada yer alır. Peynir çeşitleri arasında hem kahvaltıda hem diğer öğünlerde tüketilen çeşitler de sıklıkla tercih edilir. Tatlı, yemek, atıştırmalık ve daha fazlasında da kullanılabilen Pınar labne peynir 400 g seçeneği lezzeti ile öne çıkar. Kızarmış ekmeğe sürerek kahvaltı masasında tadına varabileceğiniz bu lezzet, pek çok yiyeceğin yapımında da yer alır. Bu lezzeti hamur işi, tatlı ve sağlıklı bir tercih olan smoothie içeceğinize dahi ekleyebilirsiniz.

  • Sürülebilir içerik
  • Hafif aroma
  • Yumuşak kıvam

Lezzeti ile Fark Yaratan Pınar Labne Peynir 400 gr

Lezzeti ile Fark Yaratan Pınar Labne Peynir 400 Gr

Labne denildiğinde akla ilk gelen Pınar labne 400 gr, her yaştan müşterinin severek tükettiği bir ürün çeşididir. Yumuşak kıvamı, kendisine has aroması ve hafif tuz oranı ile bilinir. Tüketim alanı son derece geniş olan bu peynir, hafif tatlı aroması ve yumuşak kıvamı ile büyük beğeni toplar. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan bu seçeneği ekmeğin üzerine sürerek tüketebilirsiniz. Ayrıca birçok tarifin içerisinde de kullanabilirsiniz. Ekmeğin üzerine sürülen labne peynirini reçel, bal gibi tatlı seçenekler ile tamamlayabilirsiniz. Kahvaltı masalarının dışında da birçok alanda kullanılan peynir, tatlı yapımında dahi sıklıkla tercih edilir. Kıvamı sayesinde tatlıların tarifleri için ideal bir seçenek olur. Tiramisu, cheesecake ya da kadayıf tatlısı gibi farklı tatlı lezzetlerin tariflerinde de tercih edilir. Siz de bu lezzetli besin ile eşsiz tarifler deneyebilirsiniz.

Beğenilen Pınar Labne Peynir 400 gr Yorumları

Beğenilen Pınar Labne Peynir 400 Gr Yorumları

Kahvaltı ve tatlı tariflerinde sıklıkla karşılaşılan labne, diğer yemeklerde de yer alır. Özellikle hamur işi olarak sayılabilecek pide, poğaça ya da börek gibi yiyeceklerde çoğu zaman tercih edilir. Kıvamı ve hafif aroması ile damakta kalan lezzetin her zaman yakalanmasına yardımcı olur. Pişmesi sonucunda hem kıvamını hem de lezzetini ikiye katlayan peynir, smoothie ve bebekleriniz için hazırladığınız mamalar için dahi tercih edilebilir. İçerisinde bulunan yüksek orandaki kalsiyum, günlük ihtiyacınızın karşılanmasına yardımcı olur. Diş sağlığına katkı sunan ürün, aynı zamanda güçlü bir antioksidan kaynağı olarak da bilinir. Düzenli bir şekilde tüketilmesi durumunda sağlığa da katkı sağlar. Düzenli kullanım sonucunda bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir. Pınar labne peynir 400 g yorumları ile bu seçeneğin tüketimi ve içeriği hakkında detaylı şekilde bilgi edinebilirsiniz.

Enfes Pınar Labne Peynir 400 gr

Enfes Pınar Labne Peynir 400 Gr

Orta Doğu mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında sayılabilen labne, sürülebilir kıvama sahip bir peynir çeşidi olarak öne çıkar. Özellikle sürülebilir olması, küçük yaştaki çocukların peynir tüketimini de kolaylaştırır. Bu şahane lezzeti farklı ve eğlenceli atıştırmalıklarda kullanabilirsiniz. Çocuğunuzun ihtiyacı olan kalsiyum, peynir ve süt ihtiyacını sağlayabilir. Kalsiyum kaynağı olmasının yanı sıra Pınar labne peynir, son derece yüksek protein oranına da sahiptir. Bağışıklık sistemine katkı sağladığı gibi kas sistemini güçlendirebilir. İçerdiği B vitamini sayesinde kansızlığı da azaltma konusunda destek olur. Ürün, kapaklı paket içerisinde satışa sunulur. Kullanımı sonrasında yine kapağı kapatılarak buzdolabında saklanması gerekir. Yüksek kalite besinler içeren Pınar labne 400 gr fiyatı da buna göre belirlenir. Sağlıklı ve besleyici peynir çeşidini Trendyol üzerinden sipariş vererek gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.