Tupperware M-press Maker

649 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tupperware M-press Maker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lizayn Home Satıcı Ünvanı: HARUN KURBET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1559892047000000 Vergi Kimlik Numarası: 5930397403
    Bu ürün Lizayn Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tupperware M-Press Maker !!!!! BEKLANEN ÜRÜN!!!!! KULLANIMI Çok kullanışlı çok pratik. Kurabiye köfte aklınıza ne gelirse kolaylıkla yapıyor Adana Köfte Hamur Şekillendirebilir İşinizi Hızlı Bir Şekilde Hazırlaryabilirsiniz Zamanınız Size Kalır Tupper Multi-Press, hamurdan rulo ve çubuk hazırlamak için idealdir. Cömert açılış sayesinde doldurulması kolaydır. Hamur, geniş kenardan rahatça bastırılabilen presleme yardımcısı ile değiştirilebilir ek parçalar üzerinden bastırılır. Pratik hamur spatulası, parçaların kesilmesi ve taşınmasının yanı sıra eklerin doldurulmasına, kapatılmasına yardımcı olur. Kaymaz ayaklı geniş taban, iyi bir denge sağlar. Bastırıldığında, hamur tabakası ve üzerindeki hamur parçaları öne doğru kayar, bu da mükemmel şeklini koruduğu anlamına gelir. Tüm parçaların temizlenmesi kolaydır. Mavi ile işaretlenmiş elemanlar işlevsel ve hareketlidir. Daha az deneyimli kullanıcıların bile hızlı bir şekilde etkileyici sonuçlar elde edebileceği mükemmel geliştirilmiş, ergonomik bir ürün.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver