Yan Pasaj Yayınevi Saç Örgüsü

146,33 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
168,38 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yan Pasaj Yayınevi Saç Örgüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç Örgüsü Laetitia Colombani / Yan Pasaj Basım Yılı: 2024
  • Sayfa Sayısı: 188
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786058276666
  • Yazar: Laetitia Colombani
  • Çevirmen: Gülşah Ercenk
  • Üç kadın. Üç hayat. Üç kıta... Tek bir talep: özgürlük! İtalya. Giulia babasının atölyesinde çalışan genç bir kadın. Babasının geçirdiği kaza sonrası nesillerdir faaliyet gösteren aile yadigârı o atölye ile ilgili bir gerçekle karşı karşıya kalıyor. Giulia'nın iki seçeneği var: Ya içinde sıkıştığı koşullardan kurtulmanın yolunu bulacak ya da orada boğulacak. Kanada. Başarılı ve tanınmış Avukat Sarah çalıştığı hukuk bürosunda uğruna ömrünü harcadığı terfinin arifesinde bir şey fark ediyor: bir hastalık. Tüm kariyer planları alt üst olmak üzere. Hindistan. Smita kast sisteminin en alt tabakası olan "Dalit"lerden biri. Tek bir hayali var: Kızını içinde bulundukları yoksul ve acınacak hayat koşullarından kurtarıp okula gönderebilmek. Birbirlerinden habersiz ve ayrı dünyalarda yaşayan Giulia Sarah ve Smita'nın hikâyesi bu. Kapağını açacağınız bu kitapla önünüze serilecek olan
  • birbirlerine ne kadar yürekten ve eşsiz bağlarla bağlı olduklarını bilmeden kaderlerine razı olmayıp savaşmaya karar veren üç kadının umut ve dayanışmayla dokudukları hayatları. 1 Milyon Satış Rakamı 40 Dile Çeviri 9 Ödül "Kitabın kapağını kapattıktan sonra bile kopamayacağınız canlılıkta karakterlerin olduğu gerçek bir evrensel roman." Ambo Anthos "'Hayır' deme gücünü keşfeden üç kadının eşsiz hikâyesi." Elle "Saç Örgüsü içerisinde her şeyi barındırıyor: karakter çaresizlik azim mücadele..." La Grande Librairie

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Saç Örgüsü - Laetitia Colombani | Yan Pasaj Yayınevi

Kitaplar size birbirinden farklı dünyaların kapılarını aralar. Her biri kendine özgü fikirlerle bilgilendirmeyi hedefler. Hayal dünyanız ile başbaşa kalmanızı sağlayan kitaplar, her okuyucuya farklı açılardan ilham verir. Edebi romanlar, bir film havasında yaşananları göz önünde canlandırmaya yardımcı olur. Geniş kitleye sahip olan bu tür, birbirinden güzel eserler barındırır. Saç Örgüsü adlı roman etkileyici hikayesi ile müşterilere sunulur. Üç farklı kıtada yaşayan üç farklı kadının etkileyici hayat öyküsünü içeren bu eser, okuyucularının övgüsünü alır. Özgün hikayesi, okuyucu ile güçlü bir bağ kurar. Okumaktan zevk alacağınız ve bırakmak istemeyeceğiniz bir eserdir. Kadının güçlü karakterli yapısını anlatan eser, her yaştan kişi için uygundur. Saç Örgüsü İngilizce dil seçeneği ile okuyucuların dil gelişimini de katkı sağlar.

  • Sürükleyici anlatım
  • Sıra dışı olaylar örgüsü
  • Akıcı üsluba sahip

Saç Örgüsü Kitap Konusu ve İçeriği

Birbirinden Etkileyici ve İlham Veren Yaşam Öyküleri

Üç farklı yerdeki üç güçlü kadının etkileyici hikayesini içeren roman, sade ve anlaşılır dili sebebiyle her yaştan okuyucunun seveceği tarzdadır. Saç Örgüsü kitap etkileyici üslubu ile uzun süre etkisinde bırakır. İtalya, Kanada ve Hindistan’da geçen hayat mücadelelerini göğüslemiş üç güçlü kadından bahsedilir. Her birinin başından geçen dramatik olaylar, Laetitia Colombani’nin kaleminden en güzel şekilde aktarılır. Birbirlerinden haberleri olmayan ayrı dünyalarda farklı zorluklara göğüs geren Giulia, Sarah ve Smita’nın başından geçenler anlatılır. Kaderlerine boyun eğmeyip mücadele eden umut dolu, cesur, güçlü kadınların mücadelesi sürükleyici bir şekilde okuyucularla buluşur. Saç Örgüsü roman alıcılarının vakitlerini eğlenceli ve dolu bir şekilde geçirmesine yardımcı olur. Farklı zamanlarda ve farklı mekanlarda okuma isteğinizi tatmin edecek olan bu kitapla duygu dolu bir hikayenin yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Hayatla Mücadele Etmenin Sınırları

Hayatla Mücadele Etmenin Sınırları

Kadınların umut ve dayanışma dolu hayatlarını yakından incelemenizi sağlayan Saç Örgüsü Yan Pasaj Yayınevi tarafından basılarak dağıtılır. Umut dolu içeriğe sahip olan bu tür, sizlere yol gösterici bir nitelikte ilham sağlar. Öykünün kahramanlarından olan Giulia, babasının atölyesinde çalışır. Babasının ölümünden sonra bu atölye kendisine miras kalır ve başına gelen zorluklarla mücadele eden hikayesini konu alır. Bir diğeri ise Kanada’da yaşayan başarılı avukat Sarah’tır. Kariyer planını hedeflerken amansız bir hastalık yüzünden mücadele vermek zorunda kalır. Sarah’ın duygusal zamanları, kopamayacağınız bir üslup ile sizlere sunulur. Hindistan’da yaşamını sürdüren Smita ise kast sisteminde en alt düzeyde olan Dalitler sınıfına mensuptur. Başarmak istediği tek gayesi kızını yoksul ve sefil hayattan kurtarıp okumasını sağlamaktır. Bunun için göğüslediği zorlu mücadeleler, bu eşsiz eserde yer alır.

Herkesin Okuyabileceği Umut Dolu Bir Roman

Herkesin Okuyabileceği Umut Dolu Bir Roman

Gereksiz detaylarla anlam karmaşası yapılmamış, sade ve yalın bir üsluba sahip olan roman, sürükleyici anlatıma sahiptir. Eserde bahsedilen hikayelerin mükemmel betimlenmesi, sizleri tüm sahnelere şahit olma hissine büründürebilir. Olaylar sırası ile mükemmel bir özenle aktarılır. Sıkıcı ifadelerden kaçınıldığı gözlenir. Hem motivasyon sağlamak hem de kararlılık için kendine yön vermek isteyenlere uygun bir kitaptır. Üç farklı hayat mücadelesi farklı mekanlar, farklı karakterlerle sunulur. Her birinin kendi içinde aktardığı mesajlar ve duygusal ifadeler okunmaya değerdir. Çaresizliğin en temel haliyle umuda dönüşümünü aktarır. Azmin bir insana neler yaptırabileceğini ve uğruna neleri feda edebileceğini gösterir. Saç Örgüsü fiyatları her bütçeye uygun bir şekildedir. Bu değerli eseri ister kendiniz ister sevdikleriniz için almak, umut ve mücadele dolu hikayeleri okumak için Trendyol üzerinden kolayca sipariş verebilirsiniz.