6
Oyuncu Mouseları kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

logitech G G102 Lightsync Rgb Aydınlatmalı 8.000 Dpı Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - 910-005823

604 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
714,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech G G102 Lightsync Rgb Aydınlatmalı 8.000 Dpı Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - 910-005823

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cigdem CS Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM SUVAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8660855011
    Bu ürün Cigdem CS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı Tipi : Kablolu, Bağlantı / Arabirim : USB, Mouse Tuş Sayısı : 6 Tuş, Algılama : Optik, Renk : Siyah, Kablo Uzunluğu : 2.10 m, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili, Gaming : Evet, Çözünürlük : 8000 DPI,

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 5000 - 10000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 6
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Batarya Tipi Şarjlı
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Logitech G G102 Lightsync Rgb Aydınlatmalı 8.000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Siyah

Düzenli olarak oyun oynayan kişilerin kaliteli bir oyuncu mouse ihtiyacı ortaya çıkar. Logitech G G102 Lightsync RGB aydınlatmalı 8.000 DPI kablolu oyuncu mouse - siyah, güncel teknolojik tasarımı ile dikkatleri üzerinde toplar. Kaliteli malzeme seçimi sayesinde uzun süreli kullanım sunar. Bu sayede uzun zaman yeni bir modele ihtiyacınız olmaz. Logitech G G102 Lightsync gaming mouse modelinin hareketli ekran örnekleme özelliği bulunur. Bu özelliği sayesinde isteğe bağlı renk seçenekleri ekrana uyumlu şekilde ayarlanabilir. Bunun yanı sıra ses görselleştirme özelliği ile mouse ışıkları oyun ve müzik sesleriyle uyumlu biçimde yanıp söner. Logitech G102 Lightsync RGB gaming mouse ile bilgisayarınızdaki tüm oyunları pratik ve keyifli bir şekilde oynayabilirsiniz. Dilerseniz bu modeli sevdiğiniz kişilere hediye etmek amacıyla da satın alabilirsiniz.

  • Kaliteli materyal
  • Hareketli ekran örnekleme
  • Ses görselleştirme

Logitech G G102 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Özellikleri

Logitech G G102 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Özellikleri

Kaliteli oyun deneyimi için fonksiyonel bir mouse seçimi son derece önemlidir. Gelişen teknoloji ile birlikte pek çok farklı özelliğe sahip özel mouse tasarımları görülebilir. Logitech G G102 Lightsync RGB aydınlatmalı 8.000 DPI kablolu oyuncu mouse modeli, etkileyici özelliklere sahip tasarımıyla dikkat çeker. Ürünün tasarımında 8000 DPI duyarlılığa ve hassas izleme fonksiyonuna sahip oyun sınıfı sensörü mevcuttur. Logitech G G102 Lightsync RGB, 6 tuşlu tasarıma sahip yapısıyla büyük konfor sunar. Ayrıca tasarımındaki tuş gerginliğini ayarlamaya yardımcı metal yaylı sistemi de göze çarpar. Logitech G G102 Lightsync oyuncu mouse, 85 gram ağırlığa ve 116.6 mm uzunluğa sahiptir. Ayrıca kablo uzunluğu 2 metre 10 cm’dir. Logitech G G102 Lightsync tasarımındaki eşsiz özellikler sayesinde benzersiz bir oyun deneyiminin keyfine varabilirsiniz.

Logitech G G102 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Avantajları

Logitech G G102 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Avantajları

Bilgisayar oyunları için geliştirilen pek çok oyuncu mouse çeşidi bulunur. Kaliteli bir tasarıma sahip oyuncu mouse modeli, önemli avantajları beraberinde getirir. Logitech G G102 Lightsync siyah gaming mouse, özel geliştirilmiş tasarımıyla müşterilere önemli kolaylıklar sağlar. Ürün, özelleştirilebilir renk dalgası ile isteğe özel tercihlere yanıt verir. Bunun yanında tuş gerginliğini ayarlamaya yarayan metal yaylı sistemi sayesinde duyarlı tıklama imkanı sağlar. G Hub yazılımı ile müşterilerine özelleştirilebilir düğme ve ışık alternatifleri sunar. Logitech G G102 Lightsync renk dalgası fonksiyonu ile 16,8 milyon renk seçeneği sağlar. Böylelikle arzu edilen renk seçilerek istenen ayarlar programlanabilir. Logitech G G102 Lightsync gaming mouse incelemesi sonucunda birçok benzersiz avantaja sahip olduğu görülebilir. Bu ürün sayesinde çeşitli avantajlara sahip olarak kaliteli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Logitech G G102 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları

Logitech G G102 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları

Logitech G G102 Lightsync RGB aydınlatmalı 8.000 DPI kablolu oyuncu mouse - siyah fiyatları, ürünün sunduğu tüm avantaj ve özellikler dikkate alınarak belirlenir. Ürün; Logitech G Hub oyun yazılımı tasarımıyla aydınlatma, hassasiyet ve düğme komutlarının kişiselleştirilmesine olanak sunar. Ayrıca oyun tercihlerine bağlı olarak 200 ile 8000 DPI arasında ayarlanabilir hassasiyet ayarı mevcuttur. Özel metal yaylı iyileştirilmiş tuş gerginliği sayesinde hassas düğme çalıştırma imkanı ve kalıcı bir deneyim sunar. Logitech G G102 Lightsync RGB aydınlatmalı 8.000 DPI kablolu oyuncu mouse - siyah kullananlar birden fazla benzersiz ve etkileyici avantajlara sahip olabilirler. Logitech G G102 Lightsync RGB aydınlatmalı 8.000 DPI kablolu oyuncu mouse - siyah yorumları incelendiğinde ürünün oldukça beğeni topladığı görülür. Trendyol üzerinden bu ürüne avantajlı fiyat alternatifleri ile sahip olabilirsiniz.