logitech M590 Çok Aygıtlı Sessiz Bluetooth Mouse - Siyah

649 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech M590 Çok Aygıtlı Sessiz Bluetooth Mouse - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gti Bilişim Satıcı Ünvanı: GTI KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411072819400001 Vergi Kimlik Numarası: 4110728194
    Bu ürün Gti Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz mouse kablosuz bağlantı şekli ile ön plana çıkar. Bluetooth ve 2.4 GHz’lik USB alıcısına sahiptir.
  • Bluetooth Mouse
  • Chrome OS, iPadOs, Linux, Mac, Surface, Windows işletim sistemi ve platformlarında desteklenerek sorunsuz çalışır.
  • Logitech M590, kolay tutuş sunar. AA tipi kalem pil ile çalışır.
  • Optik Mouse, 1000 DPI değerindeki mouse hassasiyeti ile konforlu bir kullanış sağlar.
  • Logitech M590 mouse 7 adet tuş kombinasyonuna sahiptir. Sağ ve sol el için uygun olarak üretilir.
  • Logitech m590 çok-aygıtlı sessiz Bluetooth mouse
  • Easy Switch Farklı cihazlara geçiş yapabilme, Logitech Flow PC’ler arası geçiş ve paylaşım, Unifying Alıcı Birden fazla cihaza bağlantı gibi dikkat çeken özelliklere sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Mouse Tipi Optik
  • Bağlantılar Bluetooth
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Logitech 910-005197 M590 Silent Graphite Tonal Kablosuz Mouse Bluetooth

Logitech M590 çok aygıtlı sessiz Bluetooth mouse ile üretkenliğiniz yeni zirvelere yükselecek. Çok aygıtlı kablosuz mouse, Bluetooth teknolojisi veya USB Unifying alıcısı aracılığıyla cihazlarınıza bağlanır ve 10 metreye kadar uzakta çalışır. Siyah rengi ile şık bir tasarıma sahip olan mouse, aynı zamanda kompakt ve kablosuz olduğundan rahat bir tasarıma sahiptir.

 
  • Programlanabilir tuş sistemi
  • Çoklu aygıt akışı
  • Uzun pil ömrü

logitech M590 Çok Aygıtlı Sessiz Bluetooth Mouse Özellikleri

logitech M590 Çok Aygıtlı Sessiz Bluetooth Mouse Özellikleri

10 metreye kadar kablosuz menzil, 22 saate kadar çalışma süresi ve çoklu cihaz kullanımı ile yüksek performans sağlar. Ergonomik tasarımı ve yumuşak malzemeli konturlu şekli sayesinde etkili bir konfor deneyimi sağlar. Minimalist yapısıyla Bluetooth mouse oldukça hafiftir. 5 programlanabilir düğme sayesinde müzik çalar, web tarayıcısı veya üretkenlik uygulamalarını kontrol etme imkanı sağlar. Logitech M590 sessiz kablosuz mouse, her türlü yüzeyde rahatlıkla kullanılabilir. Logitech M590 Bluetooth mouse, rahat tasarımıyla üstün kontrol sunar. Aşırı hızlı kaydırma özelliği ve anında tıklama tepkisi, çalışırken ya da oyun oynarken kullanımını kolaylaştırır. İster dizüstü bilgisayarınızı ister masaüstünüzü veya tabletinizi kullanın, kablosuz mouse ihtiyacınız olan cihaza sorunsuz bir şekilde uyum sağlayarak işlemlerinizi kolaylaştıracaktır. Sessiz olması en büyük avantajı sayılan bu mouse’u her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

logitech M590 Çok Aygıtlı Sessiz Bluetooth Mouse Kullanımı

logitech M590 Çok Aygıtlı Sessiz Bluetooth Mouse Özellikleri

Logitech M590 Multi Device sessiz kablosuz mouse siyah renk seçeneği ile birçok kullanıcının beğenisini kazanır. Programlanabilir beş düğme ayarı, ek düğmelere basma ihtiyacını azaltarak zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Ergonomik yapısı sayesinde kablosuz mouse, avuç içinizi veya parmak uçlarınızı destekleyen şekli ile elinizde rahatlık sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Kablosuz sessiz mouse, tek bir AA pil ile 2 yıl kullanım ömrüne sahiptir. Avuç içine oturan bu tasarım dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve siyah renkle kaplanmıştır. Mouse, 4x2x2 inç boyutlarındadır ve yaklaşık 227 gram ağırlığındadır. Logitech M590 kablosuz mouse’un üst kısmındaki kolay anahtar düğmesi aracılığıyla bilgisayarınızla veya mobil cihazınızla eşleştirilebilir. Easy Switch özelliği sayesinde iki cihaza kadar eşleştirebileceğiniz mouse kavislidir ve sağ elle kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır.

 

logitech M590 Çok Aygıtlı Sessiz Bluetooth Mouse Fiyatı

logitech M590 Çok Aygıtlı Sessiz Bluetooth Mouse Fiyatı

M590 çok aygıtlı sessiz kablosuz mouse, 24 aya kadar pil ömrü sunar. Yüksek performanslı optik sensör, neredeyse her yüzeyde pürüzsüz ve hassas izleme sunmaya yardımcı olur. M590 ayrıca Bluetooth kablosuz teknolojisini kullanarak birden fazla cihaza bağlanmanızı sağlayan çoklu cihaz desteğine sahiptir ve iki cihaz arasında bağlantı kurularak tek bir tuş yardımı ile cihazlar arası geçiş yapılabilir. Bluetooth veya Logitech Unifying Receiver aracılığıyla birden fazla cihaz ve işletim sistemiyle uyumluluk sunar. Logitech M590 çok aygıtlı sessiz Bluetooth mouse yorumları ve kullanıcı sorularına erişim sağlayarak ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol aracılığıyla Logitech M590 çok aygıtlı sessiz Bluetooth mouse fiyat bilgisine erişim sağlayabilir ve hızlı bir şekilde sipariş oluşturarak ürünü temin edebilirsiniz.