valkyrie Touch Marker Art 168 Adet Kalem Seti

1.759,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

valkyrie Touch Marker Art 168 Adet Kalem Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bestbuystore Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ERDEM SÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1253346860800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810342910
    Bu ürün Bestbuystore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Animasyon, illüstrasyon, mimari işlemeler ve iç tasarım eskizlerinden çok çeşitli kullanımlar için ideal olan parlak renkler. Bir yanda benzersiz bir ince uçlu uç ve diğer yanda geniş bir keski uç ile BGLN işaretleyici, sanatçılara ve tasarımcılara hiç olmadığı kadar geniş bir çizgi kalınlığı yelpazesi sunar. Mürekkep akışının dağıtımı, hassas çizime izin vermek için mükemmel bir şekilde kontrol edilebilir. Ergonomik olarak tasarlanmış dikdörtgen gövde, çalışma yüzeylerinde yuvarlanmaya karşı dirençlidir ve leke ve bulaşmaları önleyen mükemmel bir tutuş sağlar. Özel olarak tasarlanmış bir güvenlik kapağı düzgün bir şekilde istiflenir ve uçların zarar görmesini önler. BGLN işaretçisi, basılı mürekkep tonerini çözmeyen ve basılı malzemeler üzerinde kokusuz, canlı renklere sahip sanat eserlerine izin veren alkol bazlı bir mürekkep içerir. Renksiz Karıştırıcı tonlama için sihirli bir araç Renksiz işaretleyici, karıştırma, temel rengi aydınlatma ve çeşitli diğer efektler için kullanılır. Renksiz karıştırıcıya istediğiniz rengi uygulayın, ardından karışımı oluşturmak istediğiniz görüntünün üzerinde kaydırın. Mükemmel tutuş için ergonomik olarak tasarlanmış gövde Şimdi 168 parlak renkte İnce ve geniş uçlarla çift uçlu .Mürekkep akışının en iyi kontrolü, kesinlikle bulaşma veya akma yok Kokusuz Taşıma çantalı ve tabanlıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver