Grundig Gwm 81013 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

17.499 TL
A
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.249 TL

Ürün Bilgileri

Grundig Gwm 81013 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaaf Satıcı Ünvanı: KAAF MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484225160900001 Vergi Kimlik Numarası: 4842251609
    Bu ürün Kaaf tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler Ürün Serisi GR5500 Tambur Malzemesi Paslanmaz Sac Performans Enerji Sınıfı C Ağırlıklı su tüketimi (W_w) (L/cycle) 41 100 çevrim enerji tüketimi (E_w)(kWh/100cycles) 62 Eco 40-60 programında sıkma sırasındaki ses gücü değeri (dB(A) re 1pW) 72 Teknolojik Özellikler Buhar Buhar Otomatik Su Ayarlama Sistemi Var Motor Tipi (ÇM) Brushless Konfor & Güvenlik Çocuk Kilidi Var Elektronik tipi (2) Digital Display Taşma Emniyeti Var Dengesiz Yük Kontrolü Var Kalan Zaman Göstergesi Var Program Takibi Var Su Kesik İkazı Var Ölçüler Ambalajsız Derinlik (cm) 59 Ambalajsız genişlik (cm)(x) 60 Ambalajsız Yükseklik (cm)(y) 84 Ağırlık (kg) 67 Ambalajlı Ağırlık 68 Ambalajlı Derinlik (cm) 60 Ambalajlı Genişlik (cm)(x) 65 Ambalajlı Yükseklik (cm)(y) 88

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1000 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 60 cm
  • Derinlik 55 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 8 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Grundig GWM 81013 8 KG 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Grundig GWM 81013 8 kg 1000 devir çamaşır makinesi, sahip olduğu gelişmiş özellikler ile dikkat çeken bir beyaz eşyadır. Ürün, oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Çamaşır makinesi, sahip olduğu modern tasarım ve beyaz rengi sayesinde bulunduğu ortamın dekorasyonuna kolayca uyum sağlar. Ürün, kullanıcıların konfor ve güvenliği için çeşitli mod ve kilit sistemi özelliklerine de sahiptir. Grundig çamaşır makinesinin çocuk kilidi özelliği sayesinde çocuklar tarafından kullanımı önlenebilir. Ayrıca ürünün sahip olduğu zaman programlama özelliği ile çamaşır yıkama süreleri de ayarlanabilir. Ürünün ön kısmında dijital bir ekran yer alır. Kullanıcılar, yaptıkları program tercihleri ve kalan süre gibi bilgileri bu ekrandan kolaylıkla görebilir.

  • 8 kg kapasite
  • 1000 devir sıkma gücü
  • 15 farklı program seçeneği

Grundig 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Performansı Nasıl?

Grundig 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Performansı Nasıl?

Grundig GWM 81013 8 kg 1000 devir çamaşır makinesi, yüksek performanslı bir üründür. Cihaz, sahip olduğu çeşitli teknolojik özellikler sayesinde çamaşırlarda üstün bir temizlik sağlar. Bu çamaşır makinesi, İnverter Eco motora sahiptir. İnverter Eco motor, güçlü yapısı sayesinde çamaşırları kolaylıkla temizler ve 1000 devir sıkma gücü sağlar. Bu motor, yaklaşık %40'a varan bir oranda enerji verimliliği de sağlar. Grundig çamaşır makinesi, Steam Protection teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji sayesinde çamaşır makinesi, yıkama esnasında kıyafetlere yüksek ısılı buhar uygular. Böylelikle çamaşırlar yıkanırken buhar gücü ile dezenfekte edilir ve ekstra bir hijyen sağlanır. Grundig GWM 81013 8 kg 1000 devir çamaşır makinesi, bu özelliği sayesinde hassas yapılı kişiler ve çocuklu ailelerin kullanımı için de son derece idealdir.

Grundig Gwm 81013 Çamaşır Makinesinin Kapasitesi Nasıl?

Grundig Gwm 81013 Çamaşır Makinesinin Kapasitesi Nasıl?

Grundig GWM 81013 8 kg 1000 devir çamaşır makinesi, son derece geniş iç ölçülere sahiptir. Ürün, bu özelliği sayesinde hemen herkese kolaylıkla hitap etmeyi başarır. Grundig çamaşır makinesi, 8 kg yıkama kapasitesine sahiptir. Ürün, bu özelliği sayesinde kalabalık aileler için de idealdir. Grundig çamaşır makinesinin geniş iç alanı sayesinde tek seferde tüm çamaşırlar kolaylıkla yıkanır. Böylelikle ürün, kullanıcıların zaman ve enerjiden tasarruf sağlamasına da yardımcı olur. Özellikle battaniye ve nevresim gibi büyük boyuttaki ürünleri de bu çamaşır makinesinde son derece rahat bir şekilde yıkayabilirsiniz.

Grundig Gwm 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesinin Ebatı Nasıl?

Grundig Gwm 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesinin Ebatı Nasıl?

Grundig GWM 81013 C 8 KG 1000 devir çamaşır makinesi, iç hacmi son derece geniş bir üründür. Makine; 59 cm derinlik, 60 cm genişlik ve 84 cm yükseklik ölçülerine sahiptir. Ürün, sahip olduğu bu ölçüler sayesinde farklı genişlikteki mekânlarda da kullanıma oldukça uygundur. İç ölçüleri geniş olan makinenin ağırlığı ise 67 kg'dir. Bu nedenle kullanıcılar, büyük ölçekli yastık ve yorgan gibi ürünleri de çamaşır makinesinde kolaylıkla temizleyebilirler. Grundig GWM 81013 8 kg 1000 devir çamaşır makinesi, fiziksel özelliklerinin yanı sıra teknik açıdan da son derece gelişmiştir. Bu makinenin toplamda 15 farklı programı mevcuttur. Ürün, farklı materyaller için özel programlara sahiptir. Bu nedenle kullanıcılar, karmaşık ısı ve sıkma devri ayarları yapmadan çamaşırlarını kolayca yıkayabilir. Dilerseniz Grundig GWM 81013 8 KG 1000 devir çamaşır makinesi yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de Trendyol aracılığıyla yalnızca birkaç tıklamayla bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz.