107 Scalp Purifying Microbiome Shampoo 500ml - Arındırıcı Şampuan

1.160,11 TL

Ürün Bilgileri

107 Scalp Purifying Microbiome Shampoo 500ml - Arındırıcı Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GlasSkin Co. Satıcı Ünvanı: GLASS SKİN KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396159571200001 Vergi Kimlik Numarası: 3961595712
    Bu ürün GlasSkin Co. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Temiz, sağlıklı bir saç derisi, güçlü ve sağlıklı saç anlamına gelir. 107'nin SCALP PURIFYING Microbiome Arındırıcı Şampuanı, saç derisindeki kirleri, yağları ve ürün birikimlerini etkili bir şekilde temizleyerek saçları kökten uca kadar tutmaya yardımcı olur. Bu detoks şampuanı, 107'nin özel 7 yıl olgunlaştırılmış sirkesi ile formüle edilmiş olup, ginseng özütü, probiyotik fermantasyonlar, prebiyotikler ve saç derisini ve saçı besleyen 13 farklı içerik içermektedir. Nasıl Kullanılır? Islak saça ve saç derisine parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın. Ilık suyla durulayın. Tüm İçerik Listesi: Water, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Lauryl betaine, Lauryl Hydroxysultaine, Lauryl Glucoside, Cocamide MIPA, Coco-glucoside, Decyl Glucoside, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Citric Acid, Panthenol, Butylene Glycol, Vinegar, Perilla Frutescens Seed Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Houttuynia Cordata Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Artemisia Princeps Extract, Malt Extract, Lactobacillus Ferment, Bifida Ferment Lysate, Streptococcus Thermophilus Ferment, Lactococcus Ferment, Hydrolyzed Ginseng Saponins, Inulin, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Caffeine, Biotin, Niacinamide, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Methylpropanediol, Glyceryl Caprylate, Climbazole, Sodium Lauroyl Methylaminopropionate, Ethylhexylglycerin, 1,2- Hexanediol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Abies Sibirica Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Artemisia Vulgaris Oil, Limonene.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Arındırıcı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 500 ml
  • Saç Tipi Normal
Geri Bildirim Ver