AGISS Kutulu Sir Ağda Seti, Sir Ağda Isıtıcı Makine Rollon Tüm Ciltler Için Sir Ağda Seti

284,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AGISS Kutulu Sir Ağda Seti, Sir Ağda Isıtıcı Makine Rollon Tüm Ciltler Için Sir Ağda Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOLOGUE Health & Beauty Satıcı Ünvanı: İLKE ITRİYAT ECZA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473036093400010 Vergi Kimlik Numarası: 4730360934
    Bu ürün DERMOLOGUE Health & Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AgissRoll On Kutulu Isıtıcılı Set AgissSir Ağda IsıtıcıMakine + AgissRoll On Tüm Ciltler için Sir Ağda + Agiss 2m Ağda Bezi + 3 AdetAgiss Ağda Temizleme Mendili + Agiss Kutulu Sir Ağda Seti Vücudumuzun bir çok bölgesindeistemediğimiz tüylerin olması çözüm arayışına girmemize sebep olmaktadır. Butüyleri almaya karar verdiğimizde ağda bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır.Ağda ürünleri ise çeşitlilik göstermektedir. Ağda bezi ya da elle çekilengeleneksel ağda ya da kullanıma hazır sir ağda bantları ile ev konforunda, kolayca tüylerden kurtulabilmekteyiz.Agisstüm cilt tipleri ve ihtiyaçlarımız için çözüm sunmaktadır. Agiss, cilttiplerimize göre boncukağda, sir ağda, roll on ağda, ağda bantları, ağda makinesi, sir ağda ısıtıcısıve ağda ısıtıcısı seçenekleri güzellikmerkezine gitmeden de vücudumuzlailgilenebilmemize olanak sunmaktadır. Agiss Kutulu Sir Ağda Setiiçerisinde yer alan ürünler sayesindeprofosyonel bir ağda deneyimi sunar . Ağda işlemi için gerekli olan tüm ürünlertek bir pakette toplanmıştır.Set içerisinde yer AgissRoll On Tüm Ciltler içinSir Ağda doğal reçine bazlıdır. Şeker içermez .Sir yapısı sayesinde en kısatüyleri bile kökünden alır. Özel başlığı sayesinde ince ve kolay sürüm sağlar .Düzenli kullanıldığında, tüylerin incelip daha geç çıkmasını sağlar. Cildinüzerindeki ölü deriyi temizler. ilekullanılır . Dermatolojik olarak test edilmiştir.Set içerisinde yer alan AgissSirAğda Isıtıcı Makinemiz, siz ağda işlemine devam ederken belirli bir süre sabitısıda kalır ve kullanım kolaylığı sağlar. AgissRoll On Tüm Ciltler için SirAğda’mızıAgissSir AğdaIsıtıcı Makinemizde ağda tamamen eriyene kadar ısıtınız.15-20 dakika ürününtamamen erimesi için yeterli olacaktır. Ağda bezini ağdanın sürüldüğü bölgeye yapıştırırken tüylerinçıkış yönü doğrultusunda ve hava kabarcığı kalmayacak şekilde iyice bastırarakyapıştırınız. Bezi rahatlıkla tutabilmek için, ağdayı sürdüğünüz alandan dahauzun bir ağda bezi kullanınız ve bezin alt kısmında yeterince boşluk bırakınız. Bir elinizle cildinizi gerip, öbür elinizle de bezi,tüylerin çıkış yönünün tersine doğru ve cildinize paralel bir şekilde tekhareketle hızlıca çekiniz. Uygulama bittikten sonra Agiss Temizleme Mendili ilecildinizi temizleyip nemlendiriniz. UYARILAR: Isıtma sırasında ağda içerine su kaçırmayınız. Uygulama yapılacak bölgenin temiz ve kuru olmasına dikkatediniz. Sir yapısından dolayı aynı bölgeye birkaç kez uygulanmamasıtavsiye edilir. Ağda kalıntılarını su ile temizlemeye çalışmayınız . Sadece kol, bacak, karın gibi düz bölgelerde kullanılır.Kesinlikle yüz, koltuk altı, bikini bölgesi gibi kıvrımlı bölgelerdekullanılmaz. Agiss Kutulu set içerik : 1 adet roll on ağda ısıtıcısı 1 adet roll on ağda 100 ml 1 adet 2mt. Ağda bezi 3 adet temizleme mendili içerir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Bant
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Ürün Tipi Ağda Isıtıcı
Geri Bildirim Ver