akinrobotics Ada-7 Sosyal Robot

990.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

akinrobotics Ada-7 Sosyal Robot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akinoid Satıcı Ünvanı: AKIN YAZILIM BİLGİSAYAR İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0027004536000030 Vergi Kimlik Numarası: 0270045360
    Bu ürün Akinoid tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AĞIRLIK 65 KG YÜKSEKLİK 166 CM BATARYA LİTYUM İYON ROBOT ÇALIŞMA SÜRESİ 8 Saat ROBOT ŞARJ SÜRESİ 3,5 Saat KONUŞMA DİLİ Türkçe, İngilizce, Rusça, Arapça EKRAN 10.1 inch Kapasitif Dokunmatik Ekran MAKSIMUM HIZ 50 M/DK ADA-7 KABİLİYETLERİ -Üzerinde bulunan Omni Directional mikrofonlar sayesinde çevresinde bulunan gürültüyü filtreler, sesin geldiği yönü algılayarak yapay zekaya iletir ve duyma fonksiyonunu gerçekleştirir. -Görme ve insan tanıma özelliğini, kafa bölgesinde bulunan stereo vision kameralar aracılığıyla derinliği algılayarak ve nesneyle arasındaki farkı hesaplayarak gerçekleştirir. -Yüksek çözünürlüklü dinamik led yüze sahip olup, görüntü işleme teknolojisi ile yüz ve nesneleri tanıyarak etkileşime geçer. -Üzerinde bulunan UniDirectional mikrofon ile
  • dışarıdan gelen soru ve emirleri “speech to text” yazıya çevirerek yapay zekada ayıklayıp, elde edilen bilgileri kullanıcıya ses yoluyla 4 farklı dilde iletir. -Yönelme hareketleri yapabilmeye yarayan 'outrunner' motordan oluşan teker mekanizması sayesinde 360 derece serbest dönerek, 50m/dk hızda yürüyebilir. -Ergonomik 4 eksenli gövde yapısı ile eğilme, kalkma ve belden dönme gerektiren hareketleri yapar. -4 eksenli kol yapısı ile esnek bir şekilde tüm insansı kol hareketlerini yapabilir. -Hareketli robotik elleri sayesinde nesneleri kavrar ve taşıma işlemi yapar. -Üzerinde bulunan sensörler ile ortam, nem ve sıcaklık bilgilerini verir. -Çarpma ve düşme sensörleri sayesinde etrafındaki engelleri fark ederek hareketini yönlendirir. Üzerinde bulunan lidarlar ve realsense kamera sayesinde otonom gezinme sağlar. -Kafa bölgesinde yer alan sevme sensörü sayesinde dokunsal etkileşime karşılık verir. -RTC(Real Time Communication) teknolojisi ile farklı lokasyonlarda, online görüntülü görüşmeler yapar. Mobil uygulaması ile uzaktan kontrolü sağlanarak saha turları gerçekleştirilir. -Gövdesine entegre edilmiş 10.1 inch dokunmatik ekran aracılığıyla, insanlarla etkileşime geçerek, konuyla ilgili yazı, resim, fotoğraf gibi içerikleri sunup, videolar gösterebilir. Ürün bilgisine, yer yön tarifine ve ödeme bilgilerine kolayca erişim sağlar.
Geri Bildirim Ver