Alize Süperlana Maxi Kalın El Örgü Ipi 060 Siyah

Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
74,99 TL
600 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
65,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alize Süperlana Maxi Kalın El Örgü Ipi 060 Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masal Örgü Evi Satıcı Ünvanı: GÜLDEN GÜLKAN KAŞIKÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3121315312200001 Vergi Kimlik Numarası: 5050248719
    Bu ürün Masal Örgü Evi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alize Süperlana Maxi El Örgü İpi Bol renk çeşidi ile ön plana çıkmaktadır
  • Farklı üretim serilerine ait ürünler arasında renk farkı oluşabilmektedir.
  • Sonbahar-Kış koleksiyonuna ait bir üründür. Hırka, yelek, süveter, aksesuar ve daha birçok örgüde kullanıma uygundur.
  • %75 Akrilik, % 25 Yün ‘ den üretilmiştir. 100 gram ağırlığında, 100 metre uzunluğundadır.
  • Üretici firma tarafından 8-10 numara şiş ile örülmesi tavsiye edilmektedir.
  • Ekranda gözüken renkler görseli incelediğiniz cihazınızın özellikleri ve bulunduğunuz ortamın ışık yansımasına göre gerçek iplik rengi ile farklılık gösterebilir.
  • Bu ürünü örgünüzde ihtiyaç olan miktarı hesaplayarak, gerekirse 1 adet fazla temin etmeniz tavsiye edilir.
  • Alize Süperlana Maxi El Örgü İpi ile ördüğünüz örgülerinizi elde yıkamanız önerilir.
  • Alize Süperlana Maxi El Örgü İpi ile ördüğünüz örgülerinizi elde yıkamanız önerilir. Çamaşır makinasında 30 derecede yıkayınız. Mümkünse sererek kurutunuz.
  • Düşük ısı ile ütü yapılabilir. Örgülerinizi daha uzun süreli kullanmak için yıkama talimatına uymanız tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Yün
  • Gramaj 100 - 149 gr
  • Renk Siyah
  • Metraj 100-149m
  • Adet 1
Geri Bildirim Ver

Alize 11600000 060 Süperlana Maxi Kalın Siyah El Örgü İpi

Alize Süperlana Maxi 060 siyah kalın el örgü ipi oldukça kaliteli bir üründür. Siyah el örgü ipini koyu renk kullanacağınız örgüler için sipariş verebilirsiniz. İp içeriğinde bulunan malzemeler dolayısıyla ördüğünüz giysiler kalın olur ve sıcak tutar. Bu nedenle öreceğiniz kıyafetleri sonbahar ve kış sezonlarında kullanabilirsiniz. Alize Süperlana Maxi 060 siyah kalın el örgü ipi, klasik cins ürünler arasındadır. İp ile süveter, hırka ya da yelek gibi kıyafetler hazırlamanız mümkündür. Ayrıca kaşkol, bere türü aksesuarları da örebilirsiniz. Alize Süperlana Maxi yünlü siyah el örgü ipiyle kazak da örebilirsiniz. Ürünün yumuşak ve sıcak dokusu sayesinde kış günlerinde soğuktan korunabilirsiniz.

  • Uzunluk: 100 metre
  • Ağırlık: 100 gram
  • İp içeriği: %25 Yün - %75 Akrilik

Alize Süperlana Siyah Kalın El Örgü İpin Özellikleri Neler?

Alize Süperlana Siyah Kalın El Örgü İpin Özellikleri Neler?

Alize Süperlana Maxi 060 siyah kalın el örgü ipinde %75 Akrilik ve %25 yün vardır. Örgü ipinde kullanılan akrilik sıcağa karşı dayanıklıdır. İpin renginde 150 derecelik bir sıcaklığa maruz kalmadığı müddetçe herhangi bir solma olmaz. Süperlana Maxi yünlü siyah el örgü ipinin içeriğindeki akrilik, güve ve böceklere karşı dayanıklıdır. Bu ip ile öreceğiniz kıyafetler likra kadar olmasa da elastik olacaktır. Akrilik iplik suyu fazla emmediği için hava alabilir özelliktedir. Alize Süperlana Maxi 060 siyah kalın el örgü ipinde bulunan yün lif de ipin doğal bileşenidir. Yün elyafları kendi hacimlerinin %30'u kadar nem çekebildiği için ıslandıklarında dayanıklılıkları azalır. Bu nedenle yün elyafının hassas şekilde yıkanmalıdır. Alize Süperlana Maxi 060 siyah kalın el örgü ipinde nefes alabilirlik sağlamak adına akrilik bileşen kullanılır.

Alize Süperlana Maxi 060 Kalın El Örgü İpi Kimler Alır?

Alize Süperlana Maxi 060 siyah kalın el örgü ipi kış sezonuna uygun giysi ve aksesuarlar hazırlamak için üretilir. İpin bileşenindeki yün ve akrilik, vücudu oldukça sıcak tutan özelliktedir. Bu nedenle Süperlana Maxi yünlü siyah el örgü ipi soğuk mevsimlerde tercih edilir. İp el örgüsü giysiler örmeyi seven kişiler tarafından tercih edilir. Süveter, yelek, bere, hırka gibi giysiler bu tür ipler kullanılarak hazırlanır. Alize 060 ile dilediğiniz tüm hobi projelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Alize Süperlana Maxi 060 siyah kalın el örgü ipi için 8-10 numara arasında şiş kullanılmalıdır. Firma, tığ için 7-8 numara aralığını önerir.

Alize Maxi 060 Siyah Kalın El Örgü İpin Kalitesi Nasıl?

Alize Süperlana Maxi 060 siyah kalın el örgü ipi yorumlarına göre ürün kalın liflidir ve yumuşak bir dokuya sahiptir. Bu doku akriliğin pürüzsüz yapısından ileri gelir. İpte kullanılan akrilik dayanıklı olsa da ördüğünüz kıyafetlerde yün yıkama talimatlarına uymanız gerekir. Böylelikle örgüleriniz çok daha uzun süre dayanıklı olur. Alize Süperlana Maxi yünlü siyah el örgü ipi ile ürettiğiniz kazak, süveter, yelek ve aksesuarların çamaşır makinesinde düşük ısıda yıkanmalıdır. Böylelikle ürünler çekmez ve keçeleşmez. Örgülerinizi sererek kurutmanız, asılıyken oluşacak sarkma ve potlukları önlemenizi sağlar. Süperlana Maxi yünlü siyah el örgü ipi buruşma ve kırışma özelliğine sahip değildir. Ancak yine de gerekirse yünlü ayarında ütüleme yapılabilir. İpin farklı serilerinde farklı siyah tonları oluşabilir. Bu nedenle örgünüzde ihtiyaç duyulan miktarı hesaplayarak bir adet fazla sipariş vermeniz önerilir. Alize Süperlana Maxi 060 siyah kalın el örgü ipini Trendyol'dan sipariş edebilirsiniz.