dp Daily Perfection Tuzsuz Şampuan Çam Terebentin 800 ml

99,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

dp Daily Perfection Tuzsuz Şampuan Çam Terebentin 800 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dp Daily Perfection Satıcı Ünvanı: TAT İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0830003889400014 Vergi Kimlik Numarası: 8300038894
    Bu ürün dp Daily Perfection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: TUZ İÇERMEZ dp Çam Terebentin, tuz içermeyen özel formülüyle saç derisini ve saçı yıpratmadan temizler. Saçların daha nemli, parlak ve yumuşak kalmasını sağlar. ÇAM TEREBENTİN Çam terebentin yağı saçlarınızın hızla uzamasını sağlarken güçlü, canlı, parlak saçlara sahip olmanızı sağlayacaktır, saçlarınızın koparak dökülmelerinin önüne geçmiş olacaksınız. KERATİN BAKIM Keratin içeren özel formülle saçlara ihtiyacı olan vitaminleri kazandırarak bakım yapar. Hasar görmüş saçları onarır, saçların her zaman sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar. BİOTİN DESTEĞİ Biotin desteği zayıf saçları güçlendirerek saç dökülmelerinin önüne geçer. Saç kalitesini artırır ve daha sağıklı uzamasını sağlar...

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Arındırıcı
  • İçerik Keratin
  • Hacim 1000+ ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

dp Daily Perfection dp52 800 ml Çam Terebentin Tuzsuz Şampuan

dp Daily Perfection çam terebentin 800 ml tuzsuz şampuan ile saçlarınızın ihtiyacı olan bakımı sağlayabilirsiniz. Bu şampuan içerisinde yer alan pek çok farklı etken madde yer alır. dp markasının amaçlarından birisi kuaföre gitmeden evde gerekli bakımı saçlarınıza yapmaktır. Bunun için geliştirilen formüller test edilerek satışa sunulmuştur. Tuzsuz ve çam terebenti içeren bu ürün ile güçlü ve parlak saçlar elde edebilirsiniz. dp şampuan çam terebentin 800 ml kapasitesindedir. Ürünü saç yıkama rutinine ekleyerek etkisini gözlemleyebilirsiniz. dp markasına ait olan bu şampuanın başlıca özellikleri şu şekildedir;

  • Tuz içermeyen bir formüle sahiptir.
  • Toplamda 800 ml kadar ürün vardır.
  • Organik yapıda olan bir üründür.

dp Çam Terebentin 800 Ml Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

dp Çam Terebentin 800 Ml Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

dp Daily Perfection çam terebentin 800 ml tuzsuz şampuan içerisinde doğal ürünleri barındırır. Sülfatsız olan ürün sayesinde saçınız yumuşak bir biçimde temizlenir. Formülasyonu içerisinde çam terebenti vardır. Bu içerik sayesinde saçın güçlü, canlı ve parlak biçimde uzamasını hızlandırır. Bu sayede dilediğiniz saçlara ulaşmanın önü açılır. Biotin desteği olan ürünle saç kaliteniz artarak sağlıklı uzamalarına yardımcı olursunuz. Saç ürününde tuz olmadığı için oluşabilecek kabarıklığın önüne geçilir. Saçtaki nem bu sayede kolaylıkla korunur. Ürünü kullanarak saç dökülmesine karşı önlem alabilirsiniz. dp Daily Perfection çam terebentin 800 ml tuzsuz şampuan fiyatı belirlenirken ürünün özellikleri göz önüne alınır. dp markasına ait olan saç ürünü kişilerin kuaföre gitmeden gerekli bakımları yapmasına yardımcı olur. Doğal içerikleriyle oldukça etkili olan ürünün sonuçlarını rutininize eklediğiniz zaman rahatlıkla görebilirsiniz.

dp Daily Perfection Çam Terebentin 800 Ml Şampuanın İçeriği

dp Daily Perfection çam terebentin 800 ml tuzsuz şampuan içeriği ile kendinize kuaför tadında bakım yapabileceğiniz durumdadır. Yıpranan saçlarınızın sağlıklı bir görünüme kavuşmasında yardımcı olan bir üründür. İçerisinde tuz bulunmadığı için saçların temizlenmesini nazik biçimde yapar. Derinin hasar almasına engel olur bu sayede köklerin güçlü ve sağlıklı kalmasını sağlar. Saçın yumuşak ve parlak görünüm kazanmasına yardımcı olan bu ürünle bakımınızı yapabilirsiniz. dp markasına ait olan bu üründe genellikle doğal içerikler vardır. Çam terebentin yağı ile saçlarınızın güçlü bir şekilde parıldadığını görebilirsiniz. Koparak dökülen saçlarınızı bu ürünü kullanarak düzeltebilirsiniz. Ürünün sahip olduğu arındırıcı etki size herhangi bir zarar vermeden gerçekleşir. dp Daily Perfection çam terebentin 800 ml şampuan olan bir üründür. Ergonomik olan şişe tasarımı sayesinde oldukça kolay biçimde ürünü kullanabilirsiniz.

dp Çam Terebentin 800 Ml Şampuanı Kimler Tercih Edebilir?

dp Daily Perfection çam terebentin 800 ml tuzsuz şampuan ihtiyacı olan herkes tarafından kullanılabilen bir üründür. Güçsüz ve yıpranmış saçlara sahip olan kişiler bu ürünü kullanarak ihtiyacı olan bakımı yerine getirebilir. Düzenli biçimde kuaföre gitmek yerine bu ürünü rutininize ekleyebilirsiniz. İçerisinde sülfat bulunmadığı için kafa derisinde yara olan kişilerce de rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürün saç diplerini tahriş etmeden gerekli arındırma işlemini gerçekleştirebilir. Keratin bakımı da yapabileceğiniz bir üründür. Bu tarz bakımlar sayesinde hasar görmüş saçlarınız onarılır ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. dp Daily Perfection çam terebentin 800 ml tuzsuz şampuan yorumları ve değerlendirmeler ürünü kullanan kişilerin memnuniyetini görmenizi sağlar. Uygun fiyatı ile kuaförde yaptıracağınız pahalı bakımların yerini tutabilecek olan bu ürüne Trendyol’da makul fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.