Ezga Egzema Kükürtlü Şampuan 300 Ml

169 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
169,90 TL

Ürün Bilgileri

Ezga Egzema Kükürtlü Şampuan 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7-24 Store Satıcı Ünvanı: SİM NATURAL GIDA PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770065404900001 Vergi Kimlik Numarası: 7700654049
    Bu ürün 7-24 Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçerik / Ingredients Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Sulfur, Polyquaternium 7, Amodimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, C11-15 Pareth-7, Panthenol, Laureth-9, Glycerin, Benzyl Alcohol, Parfume, Trideceth-12, PEG-75 LANOLIN, TETRASODIUM EDTA, LIMONENE, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Uyarı: Kutuyu direkt gün işığından uzak tutunuz. Kutuyu yüksek sıcaklığa maruz bırakmayınız. Saç derisindeki gözenekleri açar. Saç derisine nefes aldırır. Saçları temizler ve arındırır. Özellikle yağlı saçlara öneririm. Yağlı saçlardaki yağı temizlediği gibi yağ oranını dengeler ve saçın çabuk yağlanmasının önüne geçer. Bileşiminde yer alan Kükürt kurutucu antiseptik ve antibakteriyel özelliği ile sivilce ve yağlanmaya sebep olan yağ salgısını azaltarak cilde ve saç köklerine mikroorganizmaların yerleşmesini engeller. Ciltteki siyah noktaların, sivilce ve aknelerin oluşmasını engeller. Saçtaki kepek oluşumunu önler. Saç derisi ve cilt yaraları, kızarıklık, kaşıntı, sivilce, mantar, egzama ve sedef hastalıklarının iyileşmesinde fayda sağlar. Cilt deri rahatsızlıklarında dezenfekte olarak kullanılır. Kullanımı: EZGA kükürtlü şampuandan bir miktar avuç içine alarak saç derinize yedirin. Parmak uçlarınızla saç derinizde küçük daireler çizerek 2 dakika kadar hafif masaj yapın. Saçlarınızın suyunu alarak doğal yollarla kurutun. PARABEN İÇERMEZ MADE IN TURKEY Tim Kozmetik Sabun Otel Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 300 ml
Geri Bildirim Ver