Kaliteli Eğitim Yayınları 1. Sınıf Keyifli Okuma Yazma Seti Key Yayınları

530 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kaliteli Eğitim Yayınları 1. Sınıf Keyifli Okuma Yazma Seti Key Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekno Kitap Satıcı Ünvanı: GÜRHAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360533442
    Bu ürün Tekno Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. SINIF OKUMA YAZMA SETİ ÖĞRENCİ SETİ TAM 34 PARÇA KEYİFLİ BOYAMA VE ÇİZGİ ÇALIŞMALARIM (24 Sayfa) KEYİFLİ OKUMA YAZMA FASİKÜLLERİM 17 FASİKÜL (272 Sayfa) KEYİFLİ EV ÇALIŞMALARIM (144 Sayfa) KEYİFLİ HARF DEFTERİM (32 Sayfa) KEYİFLİ HECE VE KELİME DEFTERİM (48 Sayfa) KEYİFLİ CÜMLE VE METİN DEFTERİM (48 Sayfa) KEYİFLİ YAZI DEFTERİM (32 Sayfa) KEYİFLE MATEMATİK ÖĞRENİYORUM (64 Sayfa) KEYİFLE KODLAMA ÖĞRENİYORUM (16 Sayfa) KEYİFLİ OKUMA DİZİSİ 8 KİTAP (128 Sayfa)

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Kaliteli Eğitim Yayınları 1. Sınıf Keyifli Okuma Yazma Seti Key Yayınları

Çocuklar, öğrenmeye açık olarak doğar. Bu bakımdan eğitime ve öğretime her zaman açık olurlar. Özellikle ilkokul çağına kadar ebeveynlerden ve çevreden bilgi almaya başlarlar. Çocuklar önce kitaplardaki görselleri inceler, daha sonra ise yazıları da okumak ister. Dolayısıyla öğrenmeye olan başlangıç okuma yazma isteği ve görselleri tanımaktan geçer. Bu noktada Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf keyifli okuma yazma seti KEY Yayınları devreye girer. KEY Yayınları tarafından sunulan bu set, okula yeni başlayan çocukların eğitim sürecine destek olur. Aynı zamanda setin içerisinde yer alan 34 parça keyifli boyama ve çizgi çalışmaları sayesinde çocuklar görselleri tanıyarak renklendirir. Eğlenceli bir eğitim için siz de KEY Yayınları’nın 1. sınıflar için hazırladığı özel setini tercih edebilirsiniz.

  • Eğlendirerek öğretme
  • Görseller üzerinden kodlama
  • Renkler üzerinden pekiştirme

Kaliteli Eğitim Yayınları Okuma Yazma Seti Özellikleri

Kaliteli Eğitim Yayınları Okuma Yazma Seti Özellikleri

Çocukların eğlenerek öğrenmesine önemli katkı sağlayan Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf keyifli okuma yazma seti KEY Yayınları fiyatı açısından da son derece uygundur. Bu set ile çocuğunuzun sadece okuma yazma açısından gelişimine yardımcı olmakla kalmazsınız. Aynı zamanda renkleri tanıma, boyama ve çizgi çalışmaları gibi çeşitli aktiviteleri sayesinde motor beceri gelişimine de katkıda bulunabilirsiniz. Dolayısıyla ürün hem eğlendirerek öğretmeye hem de araştırmayı pekiştirmeye imkan tanır. Bu sayede çocukların kaliteli ve verimli vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Görsel açıdan da faydalı olan ürün, renkli olmasından dolayı çocukların dikkatini çeker. Bunun için setin dizaynında özellikle görsellere ağırlık verilir. 272 sayfa okuma yazma fasikülü olması kelime dağarcığını geliştirmek için son derece yararlıdır. Bu sayede çocukların iletişim ve dil bilgisi de geliştirilir.

Kaliteli Eğitim Yayınları Okuma Yazma Seti Avantajları

Kaliteli Eğitim Yayınları Okuma Yazma Seti Avantajları

Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti, 144 sayfa ev çalışmaları kısmı ile çocukların öğrendiklerini pekiştirme konusunda yardımcı olur. Okulda öğrenilen bilgiler evde pratik yapılarak kolay bir şekilde akıllarda kalır. 32 sayfalık harf defterinin olması sayesinde çocuklarınız kısa sürede harfleri öğrenerek okuma ve yazma bağlamında gelişim gösterebilir. Aynı zamanda sette 48 sayfa hece ve kelime defterinin yer alması ebeveynlere de kolay bir şekilde öğretme imkanı sunar. Bu ürünün eğitici ve öğretici etkilerini Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf keyifli okuma yazma seti KEY Yayınları yorumları kısmında okuyabilirsiniz. Setteki ürünlerin kapsamının genişliği ile birçok avantaj sağlanır. Çocukların eğlenerek öğrenmelerini ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayan bu seti siz de satın alabilir, bununla birlikte onların gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz.

Kaliteli Eğitim Yayınları Okuma Yazma Seti Kullananlar

Kaliteli Eğitim Yayınları Okuma Yazma Seti Kullananlar

KEY Yayınları 1. sınıf okuma yazma setinde yer alan 48 sayfa cümle ve metin defteri sayesinde okuma pekiştirilerek kolay okuma sağlanır. Aynı zamanda sette matematik için de birçok etkinlik mevcuttur. Böylece her açıdan gelişim sağlanır. 16 sayfa kodlamanın da yer aldığı set, keyifli vakit geçirmeye katkıda bulunur. Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf keyifli okuma yazma seti KEY Yayınları kullananların yaptığı yorumlardan üründen memnun kaldıkları görülür. Zaman içerisinde çocukların okuma yazma ve matematik konularında gelişim sağladıkları belirtilir. Kaliteli Eğitim Yayınları 1. sınıf keyifli okuma yazma seti KEY Yayınları satın alanlar kapsam, kalite ve avantajları açısından ürünü beğenir. Satın alan kişiler, ürünü diğer müşterilere de tavsiye eder. Siz de KEY 1. sınıf keyifli okuma yazma seti ile çocuklarınızın eğitimine yatırım yapabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.