9
Ayak Törpüsü kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Modapedia Kullan At Topuk Törpüsü 50 Adet + Ahşap Spatula Tek Kullanımlık Ultra Hijyen

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Modapedia Kullan At Topuk Törpüsü 50 Adet + Ahşap Spatula Tek Kullanımlık Ultra Hijyen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hairens Satıcı Ünvanı: FORBE ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388083495100001 Vergi Kimlik Numarası: 3880834951
    Bu ürün Hairens tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuaför salonlarında pedikür yapılırken kullanılan ayak törpüsünün hijyenik olmasından endişeleniyorsanız tek kullanımlık topuk törpüsü hijyen endişenize son verecek yeni bir üründür. Bir paket 50 kullanım içindir. Kuaförünüzde Yoksa Mutlaka İsteyiniz Kişiye özel tek kullanımlık bu üründe artık kuaförde ayaklarınıza kullanılan törpünün her seferinde acaba yeterince temizlendimi endişesi yaşamayacaksınız. Kuaförünüz hala eski standart topuk törpülerini kullanıyorsa, kuaföre giderken bu seti yanınıza alarak sadece size özel, bir kez kullandıktan sonra tekrar kendiniz dahi kullanmayacağınız bu yeni ürünü kullanın. Tüm Seçkin Kuaför ve Güzellik Salonlarında Kuaförseniz her müşteriden sonra törpüleri dakikalarca yıkamak zorunda kalmayacaksınız. Kullandığınız törpüyü atarak, her müşteri için yeni bir törpü kullanacaksınz. Mantar, egzama vs. hastalıklarının bulaşma riskini sııfıra indirmiş olacaksınız. Müşterilerinize profesyonel, son derece hijyenik bir salon imajı bırakmakla kalmayacak ayrıca zamandan da tasararruf etmiş olacaksınız. Törpünün ahşap spatulaya yapışan tarafı bir defalık kullanıma mahsus olmasına rağmen, suda çözülme yapmaz, oldukça dayanıklıdır. 50 kulanımlık paketlerde, tüm deri yapısına sahip ayaklarda kullanılabilir. Topuk jileti veya rende uygulamalarına gerek kalmaz. Tek kullanımlık topuk törpüsü kuaför ve güzellik salonları için bir lüx değil gerekliliktir. Gürgen Ağacı Spatula Her çeşit steril makinasında steril edilebilir. Tek kullanımlık yapışkan yedek törpüler spatulaya yapıştırılarak kullanılır. Spatula gürgen ağacından imal edilmiştir. Suya karşı mukavametinin artması için üç kat özel su geçirmez vernik uygulanmıştır. Cila sıcak görünüm ve kullanım kolaylığı sağlamaktatır. Hijyenik Deri yoluyla bulaşan hastalıkları önleyerek, müşterinizin salonunuzda kendini rahat ve güvende hissetmesini sağlayacaktır. Pedikür yapılan aletler içeirsinde sterilizasyonu mümkün olmayan tek alet topuk törpüsüdür. Tek kulanımlık topuk törpüsü bu sorun için en iyi çözümdür. Tasarruflu Tek kullanımlık olmasına rağmen maliyeti yarı yarıya düşürmektedir. Piyasa fiyatı 4-5 tl olan standart topuk töpüsü ile en fazla 4-5 müşteri ye uygulama yapılabilmekedir. Standart törpülerde 4-5 kulanımdan sonra yüzeyindeki pütürler kaybolur. Hızlı ve Kolay Kullanım Tek kullanımlık törpülerde her seferinde yeni törpü kullanıldığı için ölü derinin ayaktan arındırılması çok daha kolay ve hızlıdır. Kullanım kolaylığından dolayı size zaman kazandırır, manikürcülerin işini kolaylaştırır. Not: Toptan alım için iletişim sayfamızdan bizimle irtibata geçiniz. Ürün içeriği: 1 Paket Topuk Törpüsü ( 50 Kullanım )
  • 1 Adet Gürgen Spatula
Geri Bildirim Ver