Onduline Hafif Çatı Kaplama Levhası 10 Adet Onl003

5.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Onduline Hafif Çatı Kaplama Levhası 10 Adet Onl003

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BalkaOutdoor Satıcı Ünvanı: OSMAN BALKA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2786876725800017 Vergi Kimlik Numarası: 1380273106
    Bu ürün BalkaOutdoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet Ölçü : 97 cm x 200 cm / kalınlık : 3 mm Ondulıne hr güvenilir, uzun yıllardır bilinen ve geniş bir uygulama alanına sahip çatı kaplama çözümüdür. Özel bir yöntemle levhanın bünyesine reçine ile birlikte emdirilen boya ondulıne hr renklerinin en zor koşullarda bile sabit kalmasını sağlar. Ürünün yanında özel çivileri hediyemiz olarak eklenecektir.
Geri Bildirim Ver

Onduline Hafif Çatı Kaplama Levhası 10 Adet ONL003

İnşaat yapılarının dikkat gerektiren yapısı nedeniyle inşaat firmaları veya binasını yenilemek isteyen ev sakinleri çatı cephesindeki ürünlere dikkat eder. Dayanıklı olup, kalite uyumuyla estetik bir görünüme sahip ürünler bu bağlamda sıkça tercih edilir. Onduline çatı kaplama levhası tam da bu ihtiyacınızı ve beklentinizi karşılaması bakımından beğeni toplayan bir üründür. Ürün, oldukça hafiftir. Belli bir süre bekletilmesi durumunda odanızın herhangi bir köşesinde koşullandırılabilir. Yani oldukça ergonomiktir. Ürün, yapısı ile her mevsim kullanılabilir. Su geçirmez bir yapısı vardır. Ürünün paketlenmesi dikkatli bir ortama hazırlanır. Aşırı bir baskı haricinde ürün kalitesi tehlike altına girmez. Yüksek dayanım tipi olması sebebiyle, kalitesiyle orantılı olarak ürün müşterilere uzun süre eşlik edebilir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Yüksek dayanma kapasitesi
  • Ergonomik hacim
  • Su geçirimsiz kalite

Dayanıklı Onduline Çatı Kaplama Özellikleri

Dayanıklı Onduline Çatı Kaplama Özellikleri

Kalite ile eş değer, dayanıklı ürün yapılanması bir ürünü öne çıkaran özelliklerdendir. Özellikle inşaat alanında bu skala çatı malzemelerinden başlayarak her türlü dış cephe ürününe kadar genişler. Onduline hafif çatı kaplama levhası 10 adet ONL003 özellikle bu durumda hassas olan müşteriler için bu problemi ortadan kaldırır. Ürün, içeriği ile su geçirmez yapıdadır ve de sıcak havaların neden olduğu paslanmaya da son derece dayanıklıdır. Bu bir avantajdır. Her iklim tipi için uygundur. Böylelikle de kalite testlerinden geçerek herkese kullanım imkanı sunar. Buna ek olarak ürün 3.5 kg ağırlığıyla oldukça hafiftir. Kolay kullanımıyla müşteriler tarafından oldukça sık tercih edilir. Ürünün etki sahası müştemilattan başlayarak garaj üzerlerine kadar geniştir. Yıpranma ve eskime durumuna gelmeden de size uzun bir süre eşlik eder.

Hafif Tasarımı ile Onduline Çatı Levhası

Hafif Tasarımı ile Onduline Çatı Levhası

Dayanıklılığı ile beğeni toplayan Onduline hafif çatı kaplama levhası 10 adet 003 ile uzun bir süre bir yapının çatı cephesinde problem yaşamazsınız. Ürün, herhangi bir ortamın iklim veya sıcaklık tipine uygundur. Isı değerleri levhanın rengini kaybetmesie yol açmaz. Bu ürünle birlikte stratejik düşünmek durumunda kalmazsınız. Güneşli günlerin bol olduğu şehirlerde de gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürün, sunduğu bu kullanışlı özellikleri ile beğeni toplar. Kaliteli ve ısı yalıtımı özelliği sayesinde sıcacık bir deneyim yaşatır. Ses yalıtım özelliği de bu özelliği destekler niteliktedir. Bu yalıtım özelliği yüzde 40 civarındadır. Paslanmaz bir üründür. Onduline levhanın özel formülüne reçine ilave edilmiştir; bu özellik renklerin zor koşullarda bile canlı kalmasına yardımcı olur. Ürün bu avantajlarıyla beraber beğeni toplar. Binanızın huzurlu tadını bu ürünle beraber tadını çıkarabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Onduline10 Adet Çatı Levhası

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Onduline10 Adet Çatı Levhası

Estetik bir görüntünün yanında huzurlu bir binanın mihenk taşlarından olan çatı yalıtımını sorununu kaliteli bir çatı levhasıyla çözmek oldukça kolaydır. Onduline hafif çatı kaplama levhası 10 adet ONL003 fiyatı ürünün tam da bu özelliklerine göre belirlenir ve sunulur. İçerdiği özelliklerle birlikte bu ürün her zaman size hizmet eder. Ürünü istediğiniz zaman, istediğiniz hava koşullarında kullanabilirsiniz.Yüksek dayanma kapasitesine sahiptir. Ürünün hedef etki sahası daha çok konuk binaları da olsa bahçe çatıları veya garajlar için de kullanılabilir. Bu nedenle kullanan kişiler bu üründen oldukça memnun kalır. Ürün; yüksek dayanma mekaniğiyle donatılmıştır. Onduline hafif çatı kaplama levhası 10 adet ONL003 yorumları kısmında sunduğu özellikler sayesinde beğeni toplar ve müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de Trendyol üzerinden kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.