1
Emzirme ve Saklama Aksesuarları kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

One Little Foodie Yıkanabilir Gıda Poşeti - 5 Adet

319,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

One Little Foodie Yıkanabilir Gıda Poşeti - 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Calimila Bebek Ürünleri Sanayi Tic AŞ Satıcı Ünvanı: CALİMİLA BEBEK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195043651200001 Vergi Kimlik Numarası: 1950436512
    Bu ürün Calimila Bebek Ürünleri Sanayi Tic AŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • One Little Foodie (150 ml - 5'li paket) Meyve-sebze püreleri, yoğurtlar, smoothie’ler… Bebeklerinizin ek gıdaya geçiş döneminden, çocuklara sağlıklı atıştırmalık alışkanlığı kazandırılmasına kadar, One Little Foodie yıkanabilir gıda poşetleri, pratikliği ile en yakın dostunuz olacak. Çocuklarınız için mükemmel bir seçenek olmanın yanı sıra, One Little Foodie yıkanabilir gıda poşetleri yetişkinler için de uygundur. Tüm aile fertlerinin sağlıklı beslenme alışkanlıklarını destekler. Ara öğünler, piknikler, ofis atıştırmalıkları için mükemmel bir seçenektir. Zararlı kimyasallar, BPA, PVC, Fitalat içermez Dondurulabilir Bulaşık makinesinde yıkanabilir Tekrar kullanılabilir Kolayca doldurulur Güvenilirdir Hiçbir zararlı kimyasal, BPA, fitalat içermez. Bebeklerinize ve çocuklarınız için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Gıda ve Tarım Bakanlığı'ndan 'gıda ile teması uygundur' ONAYLIDIR Hijyeniiktir Hazırladığınız meyve-sebze pürelerini, yoğurt, smoothie ya da farklı karışımları alt kısımdaki kilitli bölmeden kolayca içerisine koyup kapağı kapattığınızda rahatlıkla çantanızda taşıyabilirsiniz. Ayrıca bir tabak, kap ya da kaşık ihtiyacı yoktur. Kapaklı ağızlığı ile içerisindeki yiyecekler kolaylıkla tüketilebilir ve sonrasında kolaylıkla temizlenir. Çevreye Duyarlıdır , Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Poşetler kolayca elde, biberon fırçası yardımı ile veya bulaşık makinesinin üst rafında yıkanıp defalarca kez kullanılabilir. Pratiktir Poşetler alt kısımdan kolaylıkla açılır ve hazırladığınız yiyecekler doldurulabilir. Çantalarda geniş yer kaplamaz, dökülüp saçılma tehlikesi yaratmaz. Eğlencelidir Meyve, sebze yemeyi reddeden çocuklarınıza birbirinden lezzetli, ev yapımı farklı karışımları, One Little Foodie gıda poşetlerinin içerisinde eğlenceli bir şekilde sunabilirsiniz. Dondurulabilir One Little Foodie ile karışımlarınızı dondurabilir, sonradan tüketmek için derin dondurucuda uzun süre saklayabilirsiniz. Kullanımı One Little Foodie’nin alt kısmında çift kilit bulunur. Torbanın kapağı kapalı kalacak şekilde, kilitli kısımdan açın. Hazırladığınız püre kıvamındaki yiyecekleri bir huni ve ya kaşık yardımı ile maksimum çizgiyi aşmadan kolayca doldurun ve kilitleri kapatın. Kullanım sonrasında kapağı çıkarıp, poşet kilitli kısımdan açık kalacak şekilde kolayca elde, biberon fırçası yardımı ile veya bulaşık makinesinin üst rafında yıkayabilirsiniz. Tavsiye edilen kullanım süresi : (poşet başına) ortalama 25 kullanım. Ne zamandan itibaren kullanılabilir? One Little Foodie, bebeklerinizin ek gıdaya başlamasından itibaren kullanılabilir, bu konudaki zamanlama çocuk doktorunuzdan gelecek yönlendirmelere bağlıdır. Genellikle bu 6 ay civarındadır. Küçük bebekler için One Little Foodie’nin içeriği bir kaşık yardımı ile yedirilebilir. Ya da bebeği besleyen kişi poşeti kendi elinde tutarak bebeğe yardımcı olabilir. Ancak zaman geçtikçe bebeğiniz poşetleri rahatlıkla kavrayarak, kendi kendine beslenebilmenin keyfini yaşayacaktır.
Geri Bildirim Ver