Sesu Roll-on Unicorn Hassas Ciltler Agda 100 ml X3 Adet

311 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
273,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu Roll-on Unicorn Hassas Ciltler Agda 100 ml X3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
Geri Bildirim Ver

Sesu Roll On Ağda Hassas Ciltler 100 ml x 3 Adet

Sesu Roll-on Unicorn hassas ciltler ağda, hassas ciltlere özel olarak tasarlanmış etkili bir cilt bakım ürünüdür. Roll-on aplikatörü sayesinde kullanımı kolaydır. Ağda işlemi, tüyleri kökünden alarak cildinizi uzun süre pürüzsüz tutar. Alerji riskini minimize eden formülü hassas ciltler için idealdir. Ürün, 3 adet 100 ml'lik roll-on ağda içerir, böylece uzun süreli kullanım sağlar. Hassas ciltlere sahip olanlar için güvenilir ve etkili bir seçenektir.

  • Roll-on

  • 3 adet

  • 100 ml

Sesu Roll-on Unicorn Hassas Ciltler Ağda Özellikleri Nelerdir?

Sesu Roll-on Unicorn Hassas Ciltler Ağda 100 ml x 3 Adet Özellikleri Nelerdir?Sesu Roll-on Unicorn hassas ciltler ağda, cilt bakımında kullanılan bir ürün setidir ve hassas ciltlere özel olarak tasarlanmıştır. Sesu Roll-on Unicorn ağda, hassas ciltlere özel olarak geliştirilmiş bir formüle sahiptir. Bu özel formülü sayesinde cilt tahrişini minimize eder. Ürün, kullanım kolaylığı sağlayan roll-on aplikatör ile gelir. Bu sayede ağda işlemi daha pratik hale gelir. Ağda, cilde zarar vermeden ve alerji riskini minimize ederek çalışır. İçeriğinde hassas ciltler için özel olarak seçilmiş bileşenler bulunur. Ağdanın hoş bir kokuyla gelmesi kullanıcı deneyimini daha keyifli hale getirir. Ürün dermatologlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır. Sesu Roll-on Unicorn Hassas Ciltler Ağda, hassas ciltlere sahip olanlar için etkili ve güvenilir bir ağda seçeneğidir. Roll-on aplikatörü ve özel formülü sayesinde kullanımı rahat ve etkilidir.

Hassas Ciltler Ağda 100 ml x 3 Adet Kimler için Uygundur?

Sesu Roll-on Unicorn Hassas Ciltler Ağda 100 ml x 3 Adet Kimler için Uygundur?Sesu Roll-on Unicorn hassas ciltler ağda özellikleri itibarıyla özellikle hassas ciltlere sahip olanlar için uygundur. Alerjiye veya tahrişe eğilimli cilt tipleri için özel olarak formüle edilmiştir. Bu ürün, cildi nazikçe temizlerken tüyleri kökünden alır, böylece hassas ciltlere uzun süreli bir pürüzsüzlük sağlar. Ayrıca, roll-on tasarımı sayesinde kullanımı son derece kolaydır ve kullanıcıların ağda işlemini rahatlıkla yapmalarına yardımcı olur. Ürünün içeriği, hassas ciltlerin ihtiyaçlarına uygun olarak seçilmiş ve dermatologlar tarafından test edilmiştir, bu da cilde uygun olduğunu gösterir. Sesu Roll-on Unicorn Hassas Ciltler Ağda, hassas ciltlere sahip olanlar için güvenilir ve etkili bir cilt bakım ürünüdür. Ağda yaparken cildin tahriş olma riskini minimize eder ve uzun süreli pürüzsüzlük sunar. Bu nedenle hassas ciltlere sahip olanlar için ideal bir seçenektir.

Sesu Roll-on Unicorn Hassas Ciltler Ağda 100 ml Nasıl Kullanılır?

Sesu Roll-on Unicorn Hassas Ciltler Ağda 100 ml x 3 Adet Nasıl Kullanılır?Sesu Roll-on Unicorn Hassas Ciltler Ağda'yı doğru bir şekilde kullanmak için ilk adım, temiz bir cilt sağlamaktır. Cildiniz kuru ve temiz olmalıdır. Ayrıca, tüylerin uzunluğu yaklaşık 5-10 mm olmalıdır. Roll-on aplikatörü ağdayı cilde uygulamadan önce ağda kartuşunu uygun bir şekilde ısıtmanız gerekebilir. Ürünün talimatlarına uygun bir şekilde ısıtma işlemini gerçekleştirin. Isıtılmış ağdayı cilde roll-on aplikatörü kullanarak ince bir tabaka halinde sürün. Tüylerin uzama yönüne doğru sürmek en etkili sonucu sağlar. Ağda cildinizde birkaç saniye kurumaya bırakıldıktan sonra, ağda şeridi veya özel bir bez kullanarak hızlı ve kararlı bir şekilde çekin. Tüyler kökünden çıkacaktır. Ağda işlemi tamamlandığında ciltte kalan ağda kalıntılarını temizlemek için özel temizleyici veya bebek yağı kullanabilirsiniz. İşlem sonrası cildinizi rahatlatmak için uygun bir losyon veya nemlendirici kullanın. Ürün hakkında daha fazla detay için Trendyol’dan Sesu Roll-on Unicorn hassas ciltler ağda yorum ve puanlarını inceleyebilirsiniz. Hatta Sesu Roll-on Unicorn hassas ciltler ağda fiyat bilgisini de Trendyol ile görüntüleyebilirsiniz.