3
Panel Kapı kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

SOYLU KAPI Iç Mekan Kapısı Imalatçıdan Özel Üretim Amerikan Panel Kapı

9.597 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SOYLU KAPI Iç Mekan Kapısı Imalatçıdan Özel Üretim Amerikan Panel Kapı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOYLU KAPI Satıcı Ünvanı: HALİT SOYLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7760253835
    Bu ürün SOYLU KAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünler Soylu Kapı tarafından istediğiniz model, renk, ölçü ve özelliklerde üretilmektedir. Bu sebeple 'Satıcıya Soru Sor' bölümünden detaylı bilgi almanız faydalı olacaktır.
Geri Bildirim Ver

Soylu Kapı İç Mekan Kapısı İmalatçıdan Özel Üretim Amerikan Panel Kapı

İç mekan kapılarında hem estetik bir tasarım hem sağlamlık hem de işlevsellik aranır. Dekoratif açıdan göze hitap eden Amerikan panel kapı modeli, sessiz kapanmasını sağlayan conta sistemi, camlı veya camsız üretim seçeneği, dayanıklı sağlam materyali ile popüler olan seçeneklerden biridir. Bu ürünü sipariş verdiğiniz zaman istediğiniz renk, model ve ölçü ile satın alma şansınız vardır. Kişisel isteklere göre imal edilen model, her çeşit iç mekan için kullanıma uygundur. Evde, ofiste, işyerinde veya benzeri her yerde güvenle kullanılabilir. Temizliği son derece kolay olan bu ürünleri kuru ya da hafif sabunlu suda yıkanmış nemli bir bezle silebilirsiniz. Zarif ve orijinal tasarımla bulunduğunuz ortamın dekorasyonuda ilk göze çarpacak olan bu ürünleri keyifle kullanabilirsiniz.

  • Ölçülere göre birebir üretim
  • Dekoratif renk skalası
  • Dayanıklı materyaller

Özel Üretim Amerikan Panel İç Mekan Kapısı Özellikleri

Özel Üretim Amerikan Panel İç Mekan Kapısı Özellikleri

Soylu Kapı markası resmi otoritelerin şart koştuğu üretim ve kalite standartlarını karşılayan modeller sunar. Ev içindeki konforunuzu düşünerek özel materyallerle desteklenen bu ürünler sessiz kilitleme, sessiz kapanma, paslanmaz kapı kolu ve kilit ünitesi gibi malzemeleri ile kullanışlı tasarımlardır. Yıllar geçse de ilk günkü rengini ve sağlamlığını koruyan Soylu Kapı iç mekan kapısı imalatçıdan özel üretim Amerikan panel kapı kasası çivisiz olarak imal edilir. Montaj kolaylığı sağlayan bu tasarımları istediğiniz renk seçeneğiyle sipariş verebilirsiniz. Bu sayede hem duvar renkleriyle hem mobilyalarla hem de zemin döşemesi ile uyum gösteren bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. Isı ve ses yalıtımı olarak da verimli sonuçlar vadeden Amerikan panel tasarımlar oda sıcaklığını koruma konusunda başarılıdır. Odadaki sesi dışarıya vermeyen panel sistemi kalabalık aileler için kullanışlı bir işlevdir.

Özel Üretim Amerikan Panel İç Mekan Kapısı Yorumları

Özel Üretim Amerikan Panel İç Mekan Kapısı Yorumları

Soylu Kapı iç mekan kapısı imalatçıdan özel üretim Amerikan panel kapı yorumları üründen alınan verimin olumlu ya da olumsuz sonuçlarını görmeniz için şeffaf şekilde yayınlanır. Soylu Kapı tarafından özel olarak imal edilen modellerin müşterileri hem materyal kalitesinden hem de işçilik detaylarından memnun kalırlar. Verilen ölçülerin özelinde birebir üretim yapan marka, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak titizlikle çalışır. Birinci sınıf materyaller kullanır ve usta ellerde titizlikle işlenmesini sağlar. Amerikan paneller ahşaba göre daha hafif materyallerdir. Bu hafifliğe rağmen beklenen ısı ve ses yalıtımı görevini kusursuz şekilde yerine getirir. Ürünlere takılan kapı kolları ve kilit sistemleri A kalite ürünlerdir. Defalarca açıp kapatmaya ve kilitlemeye karşı dayanıklılık testlerinden geçen malzemeler takılır. Kalite kontrol testleri yapılmadan müşterisine ulaşmayan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

İmalatçıdan Amerikan Panel İç Mekan Kapısı Fiyatı

İmalatçıdan Amerikan Panel İç Mekan Kapısı Fiyatı

Soylu Kapı iç mekan kapısı imalatçıdan özel üretim Amerikan panel kapı fiyatı malzeme kalitesi, işçilik ve ölçü gibi faktörlere göre değişiklik gösterse de ekonomik bir yapıdadır. Bu modellerin üretimi özel olduğu için işçilik aşamasına da büyük bir hassasiyet gösterilir. Çevre dostu materyallerin seçilmesine dikkat eden marka, her açıdan konfor sunan modellerini estetik tasarımlarla sunar. Bu kapıların salon, yatak odası, oturma odası gibi göz önünde olan yerlerde kullanabileceğiniz gibi banyo ve tuvalet gibi ıslak zeminli alanlar için de değerlendirebilirsiniz. Buhar ve nemden etkilenmedikleri için mutfak kapısı olarak da kullanılan alternatiflerdir. Dışarıdan gelen olumsuz etkilere karşı yüksek mukavemetli olan Amerikan paneller kabarma veya renk atması gibi sonuçlar yaratmaz. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.