Uber Sarımsak Argan Keratin Özlü Şampuan 700 ml

105 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
134,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
178,06 TL

Ürün Bilgileri

Uber Sarımsak Argan Keratin Özlü Şampuan 700 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 9renk Satıcı Ünvanı: ANY BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REKLAM ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070079649900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700796499
    Bu ürün 9renk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uber Sarımsak Argan Keratin Özlü Şampuan 700 ML Uber Sarımsak Argan Keratin Özlü Şampuan 700 ml Özenle hazırlanmış formülü besleyici ve nemlendirici özelliği ile bilinen Argan Yağı, arındırıcı ve nemlendirici özelliği ile bilinen Sarımsak Yağı ve saç tellerini güçlendirmeye yardımcı özellikleri ile bilinen Keratin ile desteklenmiştir. Bu zengin içerik komplexi tüm saç tiplerinde dış etkenlere maruz kalarak yıpranmış, kurumuş canlılığını yitirmiş saç tellerine kaybettiği nemliliği vererek canlandırır, kaybettiği parlaklığı geri kazandırır, besler ve bu etkenler yoluyla oluşan dökülmelerinin engellenmesine yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Argan
  • Hacim 700 cl
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Uber 8681413829987 Sarımsak Argan Keratin Özlü 700 ml Şampuan

Uber sarımsak argan keratin şampuanı 700 ml, nemlendirici ve besleyici bir saç bakım ürünüdür. Özel formüle sahip ürün dış etkilerden olumsuz etkilenen her saç tipine karşı uyumludur. Ürün içerisinde bulunan doğal kimyasallar sayesinde canlılığını yitiren ve yıpranmış saçlara karşı özel koruma sağlar. Ürünün saç tellerine kattığı koruma özelliği haricinde parlaklığını yitirmiş saçlara tekrar gerekli nemlilik oranını ve besinleri sağlayarak saç tellerinin parlamasına yardımcı olur. Ürün içerisinde bulunan maddeler saçlara orijinal formunu geri kazandırır. Daha sağlıklı bir saç yapısı sunan ürünün ferahlatıcı kokusu kullanıcıların ürünü tercih ediş sebepleri arasındadır. Bu özelliklerinin yanı sıra yıpranan saçların dökülmesini de engelleyen ürün her çeşit saç tipine uygundur.

  • İçerisinde sarımsak yağı, argan yağı ve keratin bulunur.
  • Arındırıcı, onarıcı ve nemlendirici özelliktedir.
  • Besleyici doğal kimyasallar barındırır.

Uber 700 Ml Sarımsak Argan Keratin Özlü Şampuan İçeriği Nasıldır?

Uber 700 Ml Sarımsak Argan Keratin Özlü Şampuan İçeriği Nasıldır?

Uber sarımsak argan keratin özlü şampuan zengin içeriği ile saç sağlığı için gereken her malzemeyi bünyesinde barındırır. Ürünün içerisindeki keratin, her insanın saçında, tırnaklarında ve derisinde bulunan bir kimyasaldır. Saçlarda bulunan keratin saçların düzgün ve canlı gözükmesini sağlar. Saç tarama, saç düzleştirici, saç boyası, fön ve maşa saçlardaki keratin miktarını azaltır dolayısıyla saçlarınızın sağlığını olumsuz yönde etkiler. Ürün formülünde yer alan bir diğer kimyasal olan argan yağı ise sadece Fas’ta yetişen Arganio Spinosa ağacının çekirdeğinin yağından elde edilir. İçerisinde bulunan vitamin ve doğal mineraller sayesinde cilt ve saç bakımı için son derece mühim bir doğal kimyasaldır. Ürünün ana bileşenlerinden sonuncusu olan sarımsak yağı, içerisinde bol miktarda A, B ve C vitaminleri başta olmak üzere pek çok faydali minerali içerisinde barındırır.

Uber 700 Ml Sarımsak Argan Keratin Özlü Şampuanın Faydaları Nelerdir?

Uber sarımsak argan keratin şampuanı 700 ml içerisindeki argan yağı, mineral ve vitamin bakımından oldukça zengindir. İçerisindeki E vitamini deposu, saç köklerini besleyerek saçları nemlendirir ve canlandırır. Böylece saçlarınız daha parlak ve daha canlı bir görünüme kavuşur. Saçlarda bulunan keratin, klasik saç bakım yöntemleri sebebiyle zaman içerisinde azalır ve saçların yıpranmasına neden olur. Keratin, saç için en önemli vitaminlerden biri olan B7 vitaminini taşır. Ürün içerisindeki keratinde de bulunan B7 vitamini solgun saçların daha parlak görünmesini sağlamakla beraber zarar görmüş saçlar üzerinde de onarıcı bir işleve sahiptir. Bunların yanı sıra keratin, saç dökülmesine de engel olur. Sarımsak yağı, başta saç dökülmesi olmak üzere kepeklenmeye ve yıpranmaya karşı etki gösterir. Ayrıca saçların daha hızlı ve daha gür çıkmasına da yardımcı olur.

Uber Sarımsak Argan Keratin Özlü Şampuan Etkilerini Ne Zaman Gösterir?

Uber sarımsak argan keratin şampuanı 700 ml, her saç şekli için kullanılabilen bir üründür. Ürünün hem erkek hem de kadınlar için kullanılabilirliğiyle beraber her insanda aynı etkiyi aynı sürede yaptığını söylemek mümkün değildir. Ürünün etkisi kişiden kişiye ve saç tipine göre değişiklik gösterir. Kullanıcı deneyimlerinin verileri ışığında ürünün yüksek oranda olumlu sonuç verdiği görülür. Özellikle canlılığını yitiren ve dökülen saçlara karşı etkisi kullanıcılar tarafından olumlu yönde tecrübe edilmiştir. Kepek oluşumuna ve saç uzamasına yaptığı etki de düzenli olarak kullanıldığında ortaya koyduğu sonuçlar ürünün kullanıcıları tarafından yorumlarda belirtilmiştir. Uber sarımsak argan keratin şampuanı 700 ml yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyebilir, kullanıcıların deneyimlerini ve değerlendirmelerini görebilirsiniz. Uber sarımsak argan keratin şampuanı 700 ml fiyatı ürünün etkileri göz önünde bulunduğunda gayet makul kalmaktadır.