VAV Mühendislik Alttan Havalı Kovalı Uyuyan Soba-Kömür Sobası-Odun Sobası Kovalı

10.199 TL
Şimdi Al

Ürün Bilgileri

VAV Mühendislik Alttan Havalı Kovalı Uyuyan Soba-Kömür Sobası-Odun Sobası Kovalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VAV Döküm Kuzine Soba Satıcı Ünvanı: VAV MAKİNA İNŞAAT MÜHENDİSLİK ELEKTRONİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883040355900016 Vergi Kimlik Numarası: 8830403559 Adres: Mahalle/Semt:HACI ALİ BEY MAH. Cadde/Sokak:DUMRUL SK. No:56 A
    Bu ürün VAV Döküm Kuzine Soba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HEDİYELER 2 ADET KOVA (Saç Kalınlığı 1mm)
  • 2 ADET KOVA IZGARASI (Saç Tipi 3mm Kalınlığında)
  • 1 ADET KOVA KALDIRMAK İÇİN KULP
  • 1 ADET DÖKÜM KAPAKLARI KALDIRMAK İÇİN KANCA
  • SOBA ÖLÇÜLERİ En: 60cm Genişlik: 45 Yükseklik: 70cm Soba Toplam Ağırlık 31,5 Kilogram Her Nevi Odun Kömür Yakımına Uygundur KOVALI SOBA ALIRKEN NERELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ 1-Saç Gövde Kalınlığı Nedir? Öncelikle Soba Gövde Kalınlığını Sorunuz. Soba Gövde Kalınlığı Üzeri Emaye Kaplı Olan Dış Dayanıklığı Sağlayan Kısımdır. Üretici İçin Maliyetleri Etkileyen En Önemli Tüketici İçin Soba Kullanım Ömrünü Belirleyen Ana Kalite Belirleyici Etkendir. Piyasada 0,30mm-0,40mm-0,50mm-0,60mm Olmak Üzere Kullanılan Saç Kalınlıkları İle İmalat Yapılmaktadır.Kullanılan Saç Kalınlığını Azaltarak Maliyeti Yarı Yarıya Düşürmek Bile Mümkündür. Şuan İncelediğiniz Üründe 0,6mm Kalınlığında Gövde Saçı Kullanılmıştır. 2-Izgara Çeşiti Ve Kalınlığı Nedir? İki Tip Izgara Vardır.Döküm Izgara Ve Saç Izgara Saç Izgarada Kullanılan Saç kalınlıkları 1,5mm - 3mm Tüm Izgaralı Ürünlerimizde 3mm Kalınlığında Saç Izgara Kullanılmıştır. 3-İç Astar Kullanılmış Mıdır? Kalınlığı Nedir? İç Astar Yanan Alevin Direk Dış Yüzey Saçına Zarar Vermemesi İçin Sobanın Ömrünü Uzatan.Ek Maliyet Getiren Lakin Uzun Vadede Soba Ömrünü Ve Dış Görünüş Deformasyonun Ortadan Kaldıran Bir Nevi Kalkandır. İç Astar kalınlıkları 0,30mm-0,40mm-0,50mm-0,60 olarak kullanılır. Şuan İncelediğiniz Üründe İç astar Kullanılmakta Olup Kalınlık Olarak 0.6mm Kullanılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Emaye
  • Renk
    KOYUKAHVE
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver