Chakra Uyku Spreyi 55 Ml Lavanta

369,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Chakra Uyku Spreyi 55 Ml Lavanta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Chakra Satıcı Ünvanı: CHAKRA MAĞAZACILIK TİCARET VE ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209064163300015 Vergi Kimlik Numarası: 2090641633
    Bu ürün Chakra tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 55 MLLavantaVÜCUT SPREYİSTD

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 ml
Geri Bildirim Ver

Chakra Uyku Spreyi 55 Ml Lavanta

Uyku problemi yaşayanlar için bazı aromaterapi masajlar uygulanır. Bu masajları pratik bir şekilde yapmak isteyenlerin tercih ettiği Chakra uyku spreyi 55 ml lavanta kokulu bir modeldir. Yastığa sıkılarak kullanılır. Solunum yollarınıza direkt olarak herhangi bir zararı olmaz. Genellikle yatmadan yarım saat önce sıkılması sonucunda istenen verimi kolay bir şekilde elde etmenizi sağlar. Her yaştan kişinin rahatlıkla kullanabileceği bu model, sprey tasarımından ve hoş kokusundan dolayı sıklıkla tercih edilir. Huzur veren kokusu ile tüm gün üzerinizde oluşan yorgunluğu atmanız için ideal bir kullanıma sahiptir. 55 ml içeriği ile uzun süre kullanımı bulunur. Hafifliği ile her yerde muhafaza edilebilir. Uyku spreyini, pratik bir şekilde her gece yatmadan önce yastığınıza sıkarak kullanabilir, kolay bir şekilde uykuya dalabilirsiniz.

  • Lavantalı koku
  • Sprey tasarım
  • 55 ml hacim

Chakra Uyku Spreyi 55 Ml Lavanta Avantajları

Chakra Uyku Spreyi 55 Ml Lavanta Avantajları

Chakra markası ile piyasaya sunulan uyku spreyi modeli, yastığa sıkılarak kullanılan tasarımıyla dikkat çeker. Lavanta kokulu ürün, odanızı havalandıracağınız ana kadar kalıcı etki sunar. Etkileyici kokusunun yanında sprey formuyla da pratik bir kullanımı bulunur. Küçük ve hafif yapısı ile dilediğiniz yere yanınızda kolay bir şekilde taşımanız mümkündür. Fazla büyük olmayan tasarımı ile odanızda da pek çok alana sığdırabilirsiniz. Kullanışlı ve kaliteli şişe tasarımıyla öne çıkan Chakra uyku spreyi 55 ml lavanta kullananlar modelin hoş kokusundan etkilendiklerini ve ideal boyutta olduğunu ifade ederler. Ürün fazla ağır kokmayan içeriği ve yastığa yarım saat önceden sıkılarak kullanılması ile dikkat çeker. Eğer siz de uykuya dalmak için aromaterapi masajlarına ihtiyaç duyuyorsanız pratik kullanımı olan Chakra markasının bu modeline göz atabilirsiniz.

Chakra Uyku Spreyi 55 Ml Lavanta Fiyatı

Chakra Uyku Spreyi 55 Ml Lavanta Fiyatı

Lavanta kokulu ürün, kaliteli ve dayanıklı şişe tasarımına sahiptir. Huzur veren kokusuyla, özellikle hassasiyeti olan müşterilerin sorun yaşamayacağı aromaterapi masaj spreyleri arasında yer alır. Pratik ve kolay kullanımlı şişe tasarımı ile tercih edenler için avantaj sağlar. Chakra uyku spreyi 55 ml lavanta fiyatı modelin ml içeriği göz önünde bulundurularak belirlenir. Chakra markasının hoş kokulu uyku sprey modeli olan bu seçenek, 55 ml içeriği sayesinde uzun bir süre boyunca ilk günkü benzersiz kokusunu korur. Temiz yastıkta kullanıldığında kokusunun etkisi, çarşaf yıkanana dek devam eder. Chakra uyku spreyi 55 ml lavanta satın al seçeneği ile ürüne sahip olmak isterseniz modelin fiyatı başta olmak üzere tüm bu avantajları sizi memnun edebilir. Bu sayede pratik kullanımı olan spreyi rahat bir şekilde istediğiniz zaman yastığınıza sıkarak kullanabilirsiniz.

Chakra Uyku Spreyi 55 Ml Lavanta Yorumları

Chakra Uyku Spreyi 55 Ml Lavanta Yorumları

Chakra uyku spreyi 55 ml hacmiyle ideal boyuttadır. Sıklıkla aromaterapi masajına ihtiyaç duyanlara yönelik içeriğiyle dikkat çeker. 55 ml hacmi ile uzun bir süre kullanım avantajı sağlar. Lavanta kokusu sayesinde yattığınız odanın hoş kokmasını sağladığı için tercih edenler tarafından oldukça büyük beğeni alır. Yastıkta oluşan ferahlık sayesinde kolay bir şekilde uykuya dalmanızı sağlar. Keskin olmayan aromatik havası sayesinde pek çok kişi kolaylıkla tercih edebilir. Chakra markasına ait olan bu seçenek, kullanılan her yastıkta odanın havalandırılması veya yastığın yıkanması ile etkisini yavaşça kaybeder. Bu sayede model, kaliteli ve kullanışlı bir uyku spreyi olarak öne çıkar. Özgün forma sahip bu Chakra uyku spreyi 55 ml lavanta yorumları modelin ne denli işlevsel olduğunu anlamanız için size doğru bilgiler verebilir. Gerçek müşterilerin tecrübelerini barındıran yorumlara Trendyol aracılığıyla kolaylıkla erişebilirsiniz.