DYSON Cyclone V8 Origin Kablosuz Süpürge

16.989 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.999 TL

Ürün Bilgileri

DYSON Cyclone V8 Origin Kablosuz Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NÖTRON ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: NEBİ EKREM BUZCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1910274732
    Bu ürün NÖTRON ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dyson Cyclone V8 Origin
  • Güçlü, çok yönlü, sessiz.
  • Anti-tangle teknolojisiyle.
  • Kutu içeriği: Motorbar™ Temizleme başlığı, Kombinasyon Başlığı, Aralık Temizleme Başlığı, Mobilya Altı Adaptörü, Duvar askı ünitesi, Şarj Cihazı.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Şarj Standı Duvara Asma Aparatı
  • El Süpürgesi Kullanımı Var
Geri Bildirim Ver

DYSON Cyclone V8 Origin Kablosuz Süpürge

Konforlu kullanım imkanı sağlayacak çok cazip fırsatlar Dyson Cyclone V8 Origin kablosuz süpürge ile yaşam alanında hijyen sağlayabilirsiniz. Kullanımı hem çok pratik hem de kolay olan bu ürün, yüksek performansıyla beklentinizin üstünde bir temizlik sağlar. Kablosuz olarak tasarlanan ürünün emiş gücü de yüksektir. Kolay bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Kablo ile uğraşmanıza gerek kalmadan ürün, size pratik bir kullanım olanağı sağlar. Evinizin her köşesini derinlemesine temizlemenize katkı sağlar. Bulunduğunuz ortamları kısa sürede etkili bir şekilde temizlemenize yardımcı olan ürün işinizi kolaylaştırır. Şık tasarımı ile göz doldurucudur. Tasarımı sayesinde çok yer kaplamaz. Emiş gücü yüksek olan ürün, dipten uca temizlik yapmanıza yardım eder. Dyson V8 kablosuz süpürge yüksek emiş gücüyle işinizi kısa sürede tamamlamanıza olanak verir.

  • Pratik kullanım
  • Yüksek emiş gücü
  • Şık Tasarım

Estetik Görünümüyle DYSON Cyclone V8 Origin Kablosuz Süpürge

Estetik Görünümüyle DYSON Cyclone V8 Origin Kablosuz Süpürge

Estetik ve şık görünümü ile etkin bir süpürge modeli arıyorsanız Cyclone V8’i değerlendirebilirsiniz. Evinizin büyük yardımcılarından birisi olarak ürün ihtiyacınız karşılayacak performansa sahiptir. Derinlemesine hijyenik temizlik sağlamak için süpürgeyi ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Çok yer kaplamaz. Evinizin istediğiniz bölümüne rahatça koyabilirsiniz. Dyson V8 şarjlı süpürge kullanımı için kabloya ihtiyaç duymazsınız. Şarj ettikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Teknoloji harikası ürün şarjlı sistem ile çalışır. Metrelerce uzanan kablo ile uğraşmak zorunda kalmadan işleminizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Ürünü kullanması oldukça kolay ve pratiktir. Dyson Cyclone V8 Origin kablosuz süpürge kullananlar süpürgeyi şarj ettikten sonra yüksek performansla ve sorunsuz bir şekilde çalıştığını paylaşımlarında belirtirler. İşiniz bittikten sonra ürünü şarja takarak bir sonraki kullanıma hazırlayabilirsiniz. Dolunca kullanıma hazır bir şekilde evinizin uygun bir yerine kaldırıp muhafaza edebilirsiniz.

Pratik Kullanımıyla DYSON Cyclone V8

Pratik Kullanımıyla DYSON Cyclone V8

Ev temizliğinde süpürgeler sıklıkla yararlanılan ürünler arasında yer alır. Süpürgenin tasarımının yanı sıra emiş gücünün yüksek olması beklenen özelliklerden biridir. Cihazın pratik olması da süpürge kullanımında beklenen özellikler arasındadır. Dyson Cyclone V8 ile temizlik yaparken oldukça konforlu bir kullanım sağlayabilirsiniz. Kablosuz olduğu için istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Ürünü şarj etmeniz yeterlidir. Şarj ettikten sonra temizliği yapmaya başlayabilirsiniz. Dyson Cyclone V8 Origin kablosuz süpürge satın alarak işlevsel özelliğe sahip bu ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Siparişinizi vererek bu etkili ürüne avantajlı fiyat aralıklarında sahip olabilirsiniz. Hem şık hem de kullanımı kolay olan bu ürünü duvara asma aparatı sayesinde yer kaplamadan muhafaza edebilirsiniz. Ürünün evcil hayvan bulunan evler için tasarlanan çekiş gücü sayesinde yaşam alanınızı toz, kir ve tüylerden kolayca arındırabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla DYSON Cyclone V8 Origin Kablosuz Süpürge

Uygun Fiyatıyla DYSON Cyclone V8 Origin Kablosuz Süpürge

Cyclone V8, sert ya da yumuşak bütün yüzeyleri kolayca temizlemenize olanak verir. Cihazın sahip olduğu düşük ses seviyesi istediğiniz saatte etrafı süpürmenizi mümkün kılar. Yüksek emiş gücü alanı tek seferde temizlemenizi sağladığı için diğer işlerinize vakit kalmasını sağlar. Dyson Cyclone V8 Origin kablosuz süpürge fiyatı cihazın sahip olduğu yüksek teknolojiye uygun olacak şekilde belirlenir. Dönemsel olarak yapılan indirimleri takip ederek cihaza sahip olmanız mümkündür. Performansıyla konfor sağlayan bu ürünün sahip olduğu aerodinamik hava yolları ses seviyesinin düşmesini sağlar. Satın alma işleminden önce merak ettiğiniz detayları özellikler kısmından inceleyerek bilgi edinebilirsiniz. Bu inceleme sayesinde ürünün özelliklerini öğrenebilir, Trendyol üzerinden satın alma işlemine geçebilirsiniz. Kullandıktan sonra Dyson Cyclone V8 Origin kablosuz süpürge yorumları kısmına ürünle ilgili izlenimlerinizi yazabilir, ürünü almayı düşünenleri bilgilendirebilirsiniz.