Emre Tofaş Uyumlu Ön Karlık

950 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Emre Tofaş Uyumlu Ön Karlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sesotoaksesuar Satıcı Ünvanı: MERYEM DEMİREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2850480215
    Bu ürün sesotoaksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tofaş Ön Karlık Siyah
  • Renk:Siyah
  • marka :emre
Geri Bildirim Ver

Emre Tofaş Uyumlu Ön Karlık

Günlük hayatta ulaşım için veya zevk için arabalar tercih edilir ve kullanılır. Arabaların uzun ömürlü ve güvenli kullanılması için birçok farklı ek parçaya ihtiyacı vardır. Emre Tofaş uyumlu ön karlık size sunduğu çeşitli avantajlar ile dikkat çeker. Bu karlığı Tofaş markalı her araba modelinde tercih edip rahatlıkla kullanabilirsiniz. Birebir orijinal Tofaş karlığına uygun bir şekilde tasarlanır. Enjeksiyon ile plastiğe şekil verilmesi sonucunda üretilir. Güneş ışığından, sıcak ve soğuk havadan etkilenmez. Karlı ya da yağmurlu havalarda arabanızın önünü korumaya son derece yardımcı olur. Araba boyası ile boyanabilir yapıya sahiptir. Araç üzerinde tok durur ve tam oturur. Pratik ve rahat bir şekilde takıp kendi istediğiniz sürece çıkarabilirsiniz. Uygun fiyatı ile bu ürünü siz de arabanızda tercih edebilir, güvenle satın alabilirsiniz.

  • Avantajlı fiyat
  • Kaliteli materyal
  • Tok görünüm

Kaliteli Tasarımıyla Emre Tofaş Uyumlu Karlık Özellikleri

Kaliteli Tasarımıyla Emre Tofaş Uyumlu Karlık Özellikleri

Tofaş markalı arabalarınızın uzun ömürlü ve güvenli kullanılması için Tofaş uyumlu ön karlık size sunulur. Bu ön karlığı, Tofaş markalı her araba modelinde içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Enjeksiyon plastikten üretilir ve kaliteli tasarıma sahiptir. Güneşten, sıcaktan veya soğuktan etkilenmez. Bu sayede arabanızda uzun süre kullanabileceğiniz bir tasarım olur. Tam oturan ürün arabanızda tok bir görünüm sunar. Takarken herhangi bir kılavuza veya bilgiye ihtiyaç duymazsınız. Pratik bir şekilde takabileceğiniz yapıdadır. Siz ellemediğiniz ya da istemediğiniz sürece ön karlık çıkmaz. Ancak çıkarmak isterseniz kolay bir şekilde arabanızda iz bırakmadan çıkarılabilir. Darbelere, kırılmalara ya da çizilmelere karşı son derece dayanıklıdır. Emre Tofaş uyumlu ön karlık kullananlar tarafından beğeniyle kullanılır ve tavsiye edilir. Siz de kaliteli tasarımı ile bu karlığı tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Emre Tofaş Uyumlu Ön Karlık Fiyatı

Avantajlı Emre Tofaş Uyumlu Ön Karlık Fiyatı

Tofaş markalı arabalarınızın uzun ömürlü ve güvenli kullanımı için özen ile tasarlanan bu ürün fiyat bakımından da sizi ve bütçenizi zorlamaz. Emre Tofaş uyumlu ön karlık fiyatı oldukça avantajlı şekilde belirlenerek size sunulur. Ürünün fiyatı belirlenirken kaliteli tasarımından ve tok görüntüsünden ödün verilmez. Farklı bütçelere sahip müşterilere uygun olan fiyat aralığına sahip bir üründür. Ürünü satın alan kullanan müşteriler ürünün fiyat performans olarak avantajlı olduğunu dile getirir. Tofaş uyumlu ön karlıktan memnun kalan müşteriler ürünü çevrelerine ve sevdiklerine önermekten çekinmez. Kaliteli yapısı sayesinde arabanıza ve size uzun süreler eşlik eder. Kolay ve pratik takıma sahip bir üründür, sizi takma ya da kullanım aşamalarında zorlamaz. Siz de avantajlı fiyatı ile bu ürünü satın alabilir ve rahatça kullanabilirsiniz.

Emre Tofaş Uyumlu Ön Karlık Yorumları

Emre Tofaş Uyumlu Ön Karlık Yorumları

Tüm Tofaş markalı araba modellerine uyan ve farklı bütçelere sahip müşterilere hitap eden bu ön karlık müşteriler tarafından sıkça tercih edilir. Emre Tofaş uyumlu ön karlık yorumları oldukça olumlu geri dönüşler içerir. Ürünü satın alan ve kullanan müşteriler ürünün birçok farklı avantajından memnun kalırlar. Kaliteli yapıya sahip olması, darbelere karşı dayanıklı olması ve her hava koşulunda kullanabilmesi ürünün müşteriler tarafından öne çıkarılan başlıca özelliklerindendir. Ürünü kullanan müşteriler üründen memnun kaldıklarını ve çevrelerine önerdiklerini dile getirirler. Yorumlar bölümünü inceleyerek ürünü satın alan müşterilerin güvenilir şekilde belirttiği fikir ve deneyimleri görebilirsiniz. Emre Tofaş uyumlu ön karlık satın almadan önce siz de yorumlar kısmına bakabilir ve ürün hakkında gerçek müşteriler aracılığıyla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de avantajlı fiyatı ve kaliteli yapısı ile size sunulan bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.