Hardline Whey 3matrix 30 gr 1 Adet Çilek Tek Kullanımlık Saşe Protein Tozu

56 TL
(56 TL / servis)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hardline Whey 3matrix 30 gr 1 Adet Çilek Tek Kullanımlık Saşe Protein Tozu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lifestyle Nutrition Satıcı Ünvanı: MAÇOLİFESTYLE SPORCU GIDALARI E TİC.YAPIM PRODÜKSİYON AJANS REKLAM ORGANİZASYON OTO.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610091070900001 Vergi Kimlik Numarası: 6100910709
    Bu ürün Lifestyle Nutrition tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YENİ FORMÜL Her porsiyon 25.6 gram protein içerir. Whey protein konsantresi, izolatı ve hidrolizatı içerir. Her porsiyon 2 gr. Kreatin içerir. Düşük yağ ve karbonhidrat içerir, Aspartam içermez İlave şeker içermez. WHEY 3MATRIX NEDİR? Düşük ısıda mikro filtre edilmiş, yüksek standartlı whey protein konsantresi, whey protein izolatı ve peptid formdaki whey protein hidrolizatı ile formüle edilmiş özel üründür. İlave şeker, karbonhidrat veya yağ içermez. Kıvamı ve hafif içimi ile damak zevkine hitap eder. Aspartam içermez. Sadece bayileri bilgilendirme amaçlıdır. Hiçbir yazılı, görsel ve sosyal medyada perakende müşteri bilgilendirilmesi olarak kullanılamaz. Pozitif nitrojen dengesi sağlamaya, Protein sentezine, Kas yapılanmasına, Hızlı sindirime yardımcı olur. Anabolik etki yaratan büyüme faktörleri, WHEY 3MATRIX Etkisini Nasıl Gösterir? Whey proteini Arjinin ve Lizin amino asitlerince zengindir. Bu iki amino asit büyüme hormonunu salgılatan amino asitlerin başında gelir. Büyüme hormonu anabolik bir hormondur. Sporcuların anabolik etki gösteren maddeleri almaları yasaklandığı için, whey sporcular için doğal olarak büyüme hormonu salgılatan gıdaların başında gelir. Ayrıca, whey, glutamin içeriği olarak da zengindir. Glutamin fazla antrenman sonrası yorgunluğu önler. Hücrelerin bölünerek çoğalmasında glutamin enerji kaynağı olarak görev yapar. İskelet kaslarında amino asit havuzunun %60’ını glutamin oluşturur. Eksikliğinde ise kas büyümesi yavaşlar ve kas yıkımı oluşur. Kas kreatin depoları boşaldığında, ATP sentezi önlenerek, çalışan kaslara enerji sağlanamamaktadır. Kreatin, et ve balığın yapısında bulunan doğal bir bileşiktir. Vejetaryenler, kreatini yetersiz tüketim riski altındadır. Kreatin
  • kas kreatin düzeyini arttırmakta, ATP rejenerasyonunu sağlayan kreatin fosfat rejenerasyonunu kolaylaştırmaktadır. Birçok çalışma, kreatin takviyesinin, antrenman sırasında vücut ve/veya kas kütlesini arttırdığını göstermiştir. Kas kütlesindeki bu artış, sporcunun antrenman kapasitesinin artması ve bunun sonucu olarak, kasların büyümesi olarak açıklanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Çilekli
  • Servis 1
  • Gramaj 30 gr
Geri Bildirim Ver