Philips Hr7510 / 11 Viva Compact Siyah Mutfak Robotu

6.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips Hr7510 / 11 Viva Compact Siyah Mutfak Robotu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞAHİN ELEKTRİK ELEKTRONİK ÇORLU Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7920331619
    Bu ürün ŞAHİN ELEKTRİK ELEKTRONİK ÇORLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altı aksesuar ve 29 farklı işlev: Doğrama, yoğurma, çırpma, parçalama, dilimleme, meyve suyu ve daha fazlası
  • 800 w motorla malzemelerle güç
  • Tek seferde 5 porsiyona kadar - 1,5 l çalışma kapasitesi, toplam 2,1 litre
  • 1 litrelik kırılmaya dayanıklı blender sürahisi ile kolayca smoothie hazırlayın
  • Daha küçük mutfak alanı için kompakt tasarım 24,4 x 24,4 x 37,7 cm
  • Renk kodlu hız kılavuzu, her ataşman için doğru hızı seçmenize yardımcı olur
  • Tüm aksesuarlarla bulaşık makinesinde yıkanabilir kolay temizlik

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Philips Hr7510 / 11 Viva Compact Siyah Mutfak Robotu

Philips HR7510 / 11 Viva Compact siyah mutfak robotu, tüm mutfak ihtiyaçlarınız için zarif ve kompakt bir tasarıma sahiptir. 800 W'lık güçlü motor, meyve ve sebze sıkacağı, 2 litre kapasiteli çoklu karıştırma kabı, karıştırma bıçağı ve 2 kademeli hız ayarı seçeneği dahil olmak üzere tüm program modlarında verimli işleme sağlar. Akıllı tasarımı, entegre ışık fonksiyonu ve kompakt boyutları ile mutfakta işlevsel bir yeri olur.

 
  • Kaydırmaz tabanlı
  • 800 Watt güç
  • 1,5 litre çalışma kapasitesi

Philips HR7510 / 11 Viva Compact Siyah Mutfak Robotu Özellikleri

Philips HR7510 / 11 Viva Compact Siyah Mutfak Robotu Özellikleri

Philips Viva Compact mutfak robotu, güvenilir ve kullanımı kolay bir mutfak robotudur. Philips HR7510 / 11 Viva Compact siyah mutfak robotu özellikleri her gün mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Kompakt tasarımı sayesinde, evinizin herhangi bir yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu robot, blender, elek, haşlama, kabuk soyma ve daha fazlasını yapmak için uygun özelliklere sahiptir. 800 W gücüne sahip bu robot, aynı zamanda bir süzgeç ve çırpıcı aksesuarı ile gelir. Bu aksesuarları kullanarak çeşitli gıdaları çırpma, sıkma ve doğrama gibi işlemleri de gerçekleştirebilirsiniz. Dört çeşit fonksiyon avantajı sunar. Dilimleme, doğrama, öğütme, yoğurma gibi farklı fonksiyonları ile her türlü gıda hazırlama ihtiyacınızı karşılar. Kompakt tasarımı sayesinde daha az yer kaplar. Yüksek verimlilikle çalışır ve kolay temizlenir. Çok fonksiyonlu kontrol paneli sayesinde kolay kullanım sağlar. İki hız seçeneği ve turbo modu sayesinde farklı malzemeler üzerinde kontrollü karıştırma sağlar. Çift keskin bıçak sayesinde çok katlı karıştırmayı sağlar. Otomatik durdurma özelliği aşırı karıştırma riskini ortadan kaldırılır.

 

Philips HR7510 / 11 Viva Compact Siyah Mutfak Robotu Kullanımı

Philips HR7510 / 11 Viva Compact Siyah Mutfak Robotu Özellikleri

Mutfak robotu sahip olduğu tasarım ve özellikleri ile kullanım konusunda sizlere kolaylık sunar. Mutfak robotunu çalıştırmak için cihazın üst kısmındaki güç düğmesine basın. Robot çalışmaya başlayınca karıştırma kabını üstüne takın ve gerekli malzemeleri içine koyun. Karıştırma kabının kapağını takın ve düğmeye bastıktan sonra karıştırma bıçağının ışıkları yanar ve işlem başlatılmış olur. Gerekli ayarları yapmak için karıştırma bıçağının üstündeki dört düğmeyi kullanabilirsiniz. Gerekli ayar yapıldıktan sonra, düğmeye tekrar basın ve mutfak robotunu çalıştırın. Mutfak robotunun çalışması bittiğinde karıştırma bıçağının ışıkları söner ve cihaz kendini kapatır. Kullanımdan sonra cihazın üst kısmındaki güç düğmesine basın. Bu şekilde kolay ve pratik bir kullanıma sahiptir. Birçok görev yapabilecek şekilde tasarlanmıştır ve kendini gösterdiği işlerin çok daha hızlı ve etkili olmasını sağlar. Mutfak robotu, karıştırma, doğrama, dilimleme ve parçalama gibi birçok işlemi kolayca gerçekleştirmenize olanak sağlar. Ayrıca, robotun kullanımı kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilir. Robotun kullanımı, yemeklerin hazırlanması sürecini hızlandıracak ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

 

Philips Hr7510 / 11 Viva Compact Siyah Mutfak Robotu Fiyatı

Philips Hr7510 / 11 Viva Compact Siyah Mutfak Robotu Fiyatı

İşlevsel özellikleri ile dikkat çeken bu mutfak robotu, çeşitli gıdaların karıştırılması, doğranması, kesilmesi ve rendelenmesi gibi pek çok işlevi gerçekleştirmek için tasarlanmıştır. Ayrıca, ürünün ev ekonomisine olumlu katkısı da vardır, çünkü daha az süreyle daha fazla iş yapabilme özelliği sayesinde daha az enerji harcar. Robotun pratik ve kullanımı kolay tasarımı, kontrol düğmeleri ve kompakt boyutu, mutfak işlerini daha da rahat hale getirir. Çoklu aksesuarları ve kolay temizlenebilir yüzeyiyle kullanıcıların beklentilerini karşılayacaktır. Hafif ve çok fonksiyonlu olan bu cihaz, profesyonel veya ev kullanıcılarının her türlü gereksinimlerini karşılamak için idealdir. Cihazın üç çeşit programı sayesinde, çorbalar, krema, soslar, kurabiyeler ve daha fazlasının hazırlanması kolaydır. Evlerde, lokantalarda ve restoranlarda kullanılabilir. Philips HR7510 / 11 Viva Compact siyah mutfak robotu yorum ve değerlendirmeleri kısmına kolayca ulaşıp kullanıcıların tecrübelerini inceleyebilirsiniz. Philips HR7510 / 11 Viva Compact siyah mutfak robotu fiyat bilgisi Trendyol’da yer almaktadır. Mutfakta pek çok işi halletmenize yarayacak olan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.