1
Konserve Mısır kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Tat Mısır 3X220 G

124 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tat Mısır 3X220 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRN GROSS Satıcı Ünvanı: MUHAMMED TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680824849
    Bu ürün TRN GROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tat Mısır pratik, doğal ve katkısızdır. Tane mısırları suyunu süzdükten sonra tüketebileceğiniz gibi salatalarda ve çeşitli sosların yapımında da kullanabilirsiniz.
  • Ürün içeriğinde 3 adet 220 gr.'lık teneke ambalajda mısır konservesi bulunmaktadır. Kapalı olarak son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Güneş ışığına maruz bırakmadan serin ve kuru bir yerde saklamaya özen gösteriniz.
Geri Bildirim Ver

Tat Mısır 3x220 gr ile Pratik Lezzetler

Buğdaygillerden bir besin olan mısır, gövdesi kalın ve boğumlu bir yiyecek türüdür. Besin değeri oldukça yüksek olan mısırdan un, yağ, yem gibi besinler de elde edilmektedir. Mısır tanelerin bedeni güçlendirici ve sakinleştirici bir etkisi vardır. Çocuklarda böbrek sorunlarının atlatılmasını da sağlayabilen mısır taneleri, romatizma tedavisinde de kullanılabilir. Günümüzde mısır taneleri direkt koçanıyla satışa sunulabilmektedir. Ürün, koçanından ayrılarak kavanoz ya da konserve şeklinde de satışa sunulmuştur. Ülkemizde mısır satışı pek çok marka tasarından gerçekleştirilir. Bu markalardan biri de Tat’tır. Tat mısır, konserve şeklinde satışa sunulmuştur. Tat mısır 3x220 g şeklinde satılan ürün içerisinde 3 adet 220 gramlık teneke ambalajlarda mısır konserveleri bulunur. Kapalı olarak satışa sunulan ürün, son kullanma tarihine kadar tazeliğini korumaktadır. Tat 3’lü mısır pratik, doğal ve katkısızdır.

  • Eşsiz Lezzet
  • Yemek Tatlandırma
  • Sağlıklı Ambalaj

Katkısız ve Lezzetli Tat Mısır 3x220 g

Katkısız ve Lezzetli Tat Mısır 3x220 g

Tat mısır konservesi doğal olarak hazırlanmıştır ve içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmamaktadır. Tane mısırların suyunu süzdükten sonra ürünü tüketebilirsiniz. Mısır taneleri içerisine dilerseniz tereyağı, tuz ve baharat çeşitleri de ekleyebilirsiniz. Mısırları, salata ve çeşitli sosların içerisine de ilave edebilirsiniz. Tat mısır 3x220 g 3 al 2 öde kampanyası ile satışa sunulmuştur. Mısır taneleri, sizler için haşlanıp, tane tane hale getirilir ve ardından kaynar suda iyice yıkanır ve süzülür. Daha sonra teneke kutulara konulan ürün, hijyenik bir şekilde satışa sunulmuştur. Kapalı bir şekilde konserve haline getirilmiş olan mısırlar; oda sıcaklığında, direkt güneş ışığı almayacak şekilde muhafaza edilebilir. Ürün, açıldıktan sonra ise en fazla 3 gün içerisinde tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Ürünü açtıktan sonra içindeki sıvıyı dökmeden muhafaza etmeye de dikkat ediniz.

Her Lezzete Uyum Sağlayan Tat Mısır 3x220 g

Her Lezzete Uyum Sağlayan Tat Mısır 3x220 g

Tat mısır konservesi, her lezzete kolay bir şekilde uyum sağlaması dolayısıyla da tercih edilebilir. Ürünü, istediğiniz her yemeğin içerisine ekleyerek kendi yemek tarzınızı da ortaya çıkarabilirsiniz. Ürünün tadı özellikle sebze yemekleri, pilav ve salatalarla büyük bir uyum sağlayacaktır. Ferahlatan bir tada sahip olan Tat mısır 220 gr besleyiciliği ile de ön plana çıkan bir üründür. Ürün, tatlı ya da tuzlu lezzetleri güzelleştirir ve tariflere farklı bir bakış açısı getirir. Klasik yemek anlayışından sıyrılmanızı da sağlayan Tat mısır, soğuk ya da sıcak yemeklerin tümünde kullanılabilir. Ürün, tatlılarda kullanılmak için de tercih edilir. Tam zamanında tarladan toplanan mısırlar, tatlıların daha lezzetli bir hale gelmesini sağlar. Tariflere lezzet ve keyif katmanın yolu olan mısır, he yemekte ya da tatlıda kendini gösteren bir üründür.

Keyifli Tüketime Sahip Tat Mısır

Keyifli Tüketime Sahip Tat Mısır

Tat mısır konserveleri, tarlada mevsiminde toplanan mısırların konserve haline getirilerek sofralarda çeşitli damak tatları ile buluşturulur. Hem tek başına tüketilebilen hem de pek çok yemeğin içerisine ilave edilebilen mısır taneleri hem küçük hem de büyüklerin en sevdikleri besinlerden biridir. Özellikle yeşillik ve salata gibi yemeklerden hoşlanmayan çocuklar, Tat mısırları sayesinde bu yemeklerin daha keyifli ve lezzetli olduğunu düşünmektedir. Evde pizza ya da hamburger yapmak isteyen yetişkinler ise bu yemeklerinin içerisine mısır taneleri eklemeyi ihmal etmemektedir. Böylece yemeklerin tadı daha lezzetli, görüntüsü ise daha albenili bir hale gelmektedir. Ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için ise Tat mısır 3x220 g yorum kategorisini inceleyebilirsiniz. Siz de yemeklerinizin Tat ve görünüşlerini Tat mısır taneleri ile taçlandırabilirsiniz. Tat mısır 3x220 g fiyat olarak da herkesin erişimine uygun şekildedir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek siz de satın alabilirsiniz.