Uğurböceği Yayınları Çaylak I?le Filozof : Ben Bir Neyim?

84,32 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
92,29 TL
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
95,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Uğurböceği Yayınları Çaylak I?le Filozof : Ben Bir Neyim?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çaylak İle Filozof / Ben Bir Neyim? Özkan Öze / Uğurböceği Yayınları Basım Yılı: 2018
  • Sayfa Sayısı: 128
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786052236222
  • Yazar: Özkan Öze
  • Çizimler: Nurcan Karabağ Yılmaz
  • İlkgençlik yıllarının başında hayatı hiç beklemediği bir trajedi ile değişen Çaylak için Filozof sakin bir limana sığınmak gibiydi. Ama bunu fark etmesi kolay olmadı... Onun en büyük sorunu bu yıldızların altında kendisine ait yeri henüz bulamamış olmasıydı. Dahası böyle bir yer olup olmadığından bile emin değildi henüz... Oysa hepimiz gibi hayatın anlamını keşfedip içini yaşamaya değer bir şeylerle doldurabilmesi buna bağlıydı. Çaylak ile Filozof zaman zaman eğlenceli itiraf etmek gerekirse zaman zaman da sinir bozucu bir fikir yolculuğudur. Oldukça cesur konuların ortalıkta fink attığı aklınızın ve kalbinizin derinliklerinde gizlenmiş duyguların adına harfler dediğimiz şu eğri büğrü işaretlerle sayfalara cömertçe döküldüğü maceralı bir yolculuk bu... Bu kitap sizi işte böyle yolculuğa davet ediyor. Gelin ve Çaylak ile Filozof'a katılın. Birlikte uzun bir seyahate çıkın! Tarihin felsefenin hikmetin bilginin aklın ve kalbin vadilerinden vahyin aydınlattığı yollardan geçen bir seyahate...

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Çaylak ile Filozof: Ben Bir Neyim? - Özkan Öze | Uğurböceği Yayınları

Kitap okuma alışkanlığı, küçük yaşlarda başlarken gençlik dönemlerinde gelişir. Bu nedenle çocuğunuz için alacağınız kitabın türüne, içeriğine ve akıcılığına dikkat etmeniz gerekir. Yaş grubuna uygun olan kitaplarla çocuğunuz sağlam bir geleceğe adım atar. Okuma alışkanlığını kazandırma sürecinde ise sade ve anlaşılır içerikli kitaplara yönelmeniz gerekir. Böylece çocuğunuz sıkılmadan kitap okumanın keyfine varabilir ve yeni eserlere yönelmek isteyebilir. Özkan Öze'nin yazdığı Çaylak ile Filozof: Ben Bir Neyim? kitabı, özellikle gençlik yıllarının başında olan bireyler için ideal bir seçenek olur. Çaylak adlı karakterin gençlik yıllarında yaşadığı sarsıcı bir olaydan sonra filozoftan fikir almasını konu eden bu kitap, sade dili ve akıcı anlatımı ile zevkli bir okuma deneyimi sunar. Seri olarak beğeninize sunulan bu eser, gençlerin ilgisini çeker.

  • Akıcı ve merak uyandırıcı içerik
  • Sade ve anlaşılır dil
  • Yüksek baskı kalitesi

Gençlerin Kendini Bulabileceği Bir Kitap

Gençlerin Kendini Bulabileceği Bir Kitap

İster çocuğunuz ister sevdikleriniz için alabileceğiniz Çaylak ile Filozof Ben Bir Neyim kitabı, üstün baskı kalitesine rağmen bütçe dostu fiyatlarla beğeninize sunulur. Böylece bu seti kolaylıkla çocuğunuzun kütüphanesine dahil edebilirsiniz. Özellikle hayatı sorgulama evresinde olan gençlerin yaşadığı karmaşa içerisinde kendini bulabileceği bu kitap, sürükleyici içeriği ve akıcı anlatımı ile büyük ilgi görür. Kısa sürede bitirilebilir olan bu kitap, okuyucuyu sıkmaz ya da bunaltmaz. Aksine okur bir an önce hikayenin sonunun gelmesini arzu eder. Gençlerin okuma alışkanlığı edinmesine destek olan eser, düşündüren cümleleriyle de ilgi görür. Gençlerin birçoğu kitaptan alıntı yaparak görebilecekleri yere not alır. Bu sayede birey fark etmeden hayatında değişiklikler yapmaya başlar ve geleceği açısından önemli adımlar atar. Okumayı zevkli hale getiren bu set ile siz de çocuğunuzun hem kendini geliştirmesini hem de eğlenceli zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Kaliteli Baskısı ile Okumayı Teşvik Eden Eser

Kaliteli Baskısı ile Okumayı Teşvik Eden Eser

Çocukların ve gençlerin severek okuyabileceği eser, sürükleyici içeriğiyle beğeni toplarken kaliteli baskısı ile okumayı teşvik eder. Harfler gözü yormayacak şekilde olduğu için okuyucu uzun süre kitabı elinden bırakamaz. İnsan, doğa ve hayvan sevgisini aşılayan Ben Bir Neyim özeti ile içerik hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Gençlik yıllarının başında olan ve ciddi bir eğitim almadan yetişen Çaylak ile ona yol gösteren Filozof arasında geçen diyalogların yer aldığı eser, çok beğenilir. Çaylak ile Filozof zaman zaman samimi ve eğlenceli sohbetler ederek kitap içindeki canlılığı korur. Bazen de hayatın gerçeklerini okuyucuya yansıtarak vurucu noktalara dikkat çeker. Hikayeden ders alma ve anlam çıkarma imkanı sunan eser, dillendirilmeye çekinilen konuları cesurca ele alır. Gençle büyülü bir yolculuğa çıkaran bu kitap sayesinde siz de hayatın gerçeklerini çocuğunuza anlatabilirsiniz.

Akıcı Anlatımıyla Dikkat Çeken Kitap Seti

Akıcı Anlatımıyla Dikkat Çeken Kitap Seti

Bir çocuk kitabında sade dil ve akıcı anlatım, kolay okunabilirlik açısından oldukça önemlidir. Sadece çocuk kitaplarında değil, tüm kitaplarda olması gereken bu özellik, Ben Bir Neyim kitabında ön plana çıkar. Çocukların sıkılmadan okuyabileceği Çaylak ile Filozof kitabı, olayları sürükleyici bir dille anlatırken aynı zamanda düşündürür. Böylece okuyucunun hayata bakış açısını geliştirir ve sosyal becerilerine katkıda bulunur. Farklı olmanın güzel bir özellik olduğunu ve kendin olarak bu hayattan zevk alınabileceğini anlatan Çaylak ile Filozof, gerçekleri çocuklara göstermek için özenle hazırlanmış bir eserdir. Çaylak ile Filozof okuyarak kendini ve hayatı keşfeden çocuklar, gelecekleri için bilinçli bir şekilde adım atmayı başarabilir. Siz de Trendyol üzerinden uygun fiyata sahip olabileceğiniz bu eseri çocuğunuza armağan edebilir ve onun faydalı alışkanlıklar elde edinmesine yardımcı olabilirsiniz.