Casio Casıo 61 Tuş Org Ctk-1550

2.599,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Casio Casıo 61 Tuş Org Ctk-1550

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Müzikal Satıcı Ünvanı: MÜZİKAL DÜKKAN MÜZİK ALETLERİ İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627048872500010 Vergi Kimlik Numarası: 6270488725
    Bu ürün Müzikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Casio 61 Tuşlu Standart Org

Org çoğu zaman piyano ile aynı işlevi gören bir enstrüman olarak görülür. Ses kalitesi ve teknik özellikleri başta olmak üzere aralarında pek çok ayrımlar söz konusu olsa da eğitimciler piyano başlangıç seviyesinde sıklıkla tercih edebilir. Piyano dersleri almadan önce doğru zaman değerlendirmesi için org üzerinde çalışarak tüm detaylarını öğrenebilirsiniz. Casio 61 Tuşlu Standart Org bu konuda ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek niteliktedir. Dayanıklı yapısıyla doğru kullanımlarda uzun yıllar sağlamlık gözlenir. İhtiyaçlarınızı karşılayacak performansı gösterdiği için dikkatli kullanırsanız değiştirme ihtiyacı duymadan Casio Ctk-1500 ile özel parçalarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Ürünün teknik özellikleri birçok ihtiyacınıza cevap verebilecek kapasitede tasarlanır. Farklılık gösteren kullanım alanlarınız için kolay taşınabilir niteliği ile rahatlıkla Casio Ctk 1550 61 tercih edebilirsiniz.

  • Tuning kontrolü
  • Sesli parmak kılavuzu
  • Dahili şarkı kapasiteli

Kişiselleştirilmiş Dans Müzikleriniz İçin Casio Org

Kişiselleştirilmiş Dans Müzikleriniz İçin Casio Org

DJ’ler için ayırt edici özellikler, sundukları ses kalitesi kadar dinleyicilere ilettikleri parçalardan geçer. Unutulmayan ya da sevilen bir DJ olabilmenin temel adımı tercih edilen etkin enstrüman seçimlerinden geçtiği için seçimlerinizi iyi yapmanız gerekir. Casio Ctk 1550 61 Tuşlu Standart Org ile ihtiyacınız olan her türlü teknik özelliğe sahip olurken dahili hafızasında yer alan müziklere efektler ekleyerek parçayı kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Dinleyicilere eğlenceli vakitler sunmanın yanı sıra isminizden söz ettirebilirsiniz. Casio Ctk 1550 özellikleri arasında kolay kullanım sunması dikkat çeker. Durdur başlat tuşlarının el altında yer alması ile hakimiyeti kaybetmeden parçalarınızı ilerletebilirsiniz. Dahili hafızasında yer alan ritimler ya da dans müzikleri ile kendi repertuvarınızı geliştirebilirsiniz. Piyano klavyesiyle benzer nitelikte olan Casio 61 Tuşlu Org şık bir tasarım sunar.

DJ’ler İçin Kolay Kullanım Sunan Casio Org

DJ’ler İçin Kolay Kullanım Sunan Casio Org

Ürünün tuşlarının akustik piyano tuşlarıyla aynı olması pek çok öğrenci için avantaj sağlar. Yeni başlayanları olduğu kadar DJ’lerin de sıklıkla tercih ettiği fonksiyonel bir model olan 61 piyano stili tuşlu standart org tercih edilirliği yüksek bir parçadır. Şarkı bankasının yanı sıra dahili tonlarının varlığı, kullanıcılarına büyük kolaylık sunar. Kullanıcılar tarafından oluşturulan 61 piyano stili tuşlu standart org yorum kısımları incelendiği zaman başlangıç seviyesi için oldukça ideal bir ürün olduğu gözlenir. Özellikle piyano stili tuşlara sahip olması tercih edilirliği arttırır. Bunun yanı sıra Casio Ctk 1550 61 Tuşlu Standart Org yorum bölümlerinde pek çok kişi piyano başlangıç seviyeleri için tercih ettiğini belirtir. Klavyesinin taşıdığı özellikler fonksiyonlu kullanım alanları sunar. Siz de kullanıcı yorumlarını inceleyerek detaylı bilgi sahibi olarak karar verebilirsiniz.

Dahili Ritim Hafızasıyla Casio Ctk-1500 Org Fiyatları

Dahili Ritim Hafızasıyla Casio Ctk-1500 Org Fiyatları

Düğün veya çeşitli konsept partiler gibi birçok alanda eğlence müziği oluşturulması için sıklıkla kullanım alanı bulan orglar, keyifli enstrümanlar arasındadır. İster hobi için isterseniz de DJ’liği meslek haline getirilmesi adına Casio Ctk-1550 61 Tuşlu Org sahibi olabilirsiniz. Orijinal adaptörünün yanında pille çalışma özelliği vardır. Böylece elektriksiz dış mekanlarda eğlencenize ara vermeden devam etme imkanı sunar. Standart stereo jak ile kulaklık kullanabilir ve müzik kalitesi test edilebilir. Yumuşak tuş basımları ve yüksek kalite ses gücüyle memnuniyetinizi arttıran kullanımlar sunar. Casio Ctk 1550 fiyat bilgisi, ürün nitelikleri kadar merak edilen konular arasında yer alır. Casio 61 tuşlu org fiyatları için Trendyol üzerinden detaylı incelemeler yapabilirsiniz. Böylece pek çok teknik özelliği bünyesinde barındıran tuşlu orga uygun fiyatla sahip olurken kullanım kolaylığıyla profesyonel seviyelere erişme imkanı yakalayabilirsiniz.