Triline 2 Port Usb Kvm Switch 2pc Tek Monitör Kontrol

299 TL

Ürün Bilgileri

Triline 2 Port Usb Kvm Switch 2pc Tek Monitör Kontrol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FavoriMağaza Satıcı Ünvanı: ZEYNEP GEVHER AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4424509859000001 Vergi Kimlik Numarası: 3820032504
    Bu ürün FavoriMağaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TriLine 2 Port Usb Kvm Switch 2PC Tek Monitör Kontrol 2 Farklı Bilgisayarın 1 Klavye 1 Mouse ve 1 Monitör ile kullanılmasını sağlar. USB klavye ve USB mouse portları ile 2 bilgisayarı ve USB 2.0 HUB özelliği sayesinde kendine bağlı USB cihazları kontrol etme imkanı sağlar. PC’ler arasında geçiş yapabilmek için Switch’in ön panelinde bulunan düğmeye basılarak veya Klavyeden Hot-Key tuşlarına basılarak değişikliği yapılır. 2048 x 1536 dpi. çözünürlük desteğine sahiptir. CE / FCC standartlarında Bağlantı LED leri ile PC takibi yapılabilir. Windows XP/7/8/10 - Linux - Dos Herhangi bir yazılıma ihtiyaç yoktur Tak Kullan Paket içeriğinde bağlantı kabloları bulunmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Uyku Modu Yok
  • Kılıf Tipi Arka Kapak
  • Uyumlu Marka Belirtilmemiş
  • Uyumlu Model Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Triline 2 Port Usb Kvm Switch 2 PC Tek Monitör Kontrol

Teknolojinin gelişmesiyle bilgisayar kullanımı oldukça artar. Bilgisayar kullanımını kolaylaştıran farklı işlevlere sahip birçok ürün tasarlanır. İki farklı bilgisayarın birbiriyle iletişim kurmasını sağlayan Triline 2 port USB KVM switch 2PC tek monitör kontrol cihazı müşterilerin beğenisine sunulur. Birer tane monitör, klavye ve mouse ile iki farklı bilgisayarı kullanabilirsiniz. Bu cihaz ve aygıtlar arasında bağlantı kurmak oldukça basittir. Bağlantı için USB 2.0 hub teknolojisi kullanılır. USB hub, tek bir USB girişine birden fazla USB bağlanmasını mümkün kılan bir araçtır. Ürün çoklayıcı olarak da bilinir. 2.0 gücüyle 480 Mbit/saniye hızında çalışan ürün ile bağlantı sorunu yaşamadan işlerinizi halledebilirsiniz. Tüm bu avantajlardan faydalanmak için ürünü satın alabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • Hot-Key tuşu ile kolay geçiş imkanı
  • 2 bilgisayar tek monitör özelliği
  • Birçok işletim sistemine uygunluk

Kullanışlı Triline USB KVM Switch 2PC Tek Monitör Kontrol

Kullanışlı Triline USB KVM Switch 2PC Tek Monitör Kontrol

Bilgisayar kullanımınının yaygınlaşması ile switch kullanımı da artar. Bu cihazlar, 2 ve daha fazla port ile bilgisayarları bağlamanızı sağlar. Triline 2 port USB kontrol ile bilgisayarlar arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz. Cihazın çalışma prensibi oldukça kolaydır. Bilgisayarı çalıştırdığınızda cihaz da çalışmaya başlar. Böylece hazır hale gelen cihazı kullanmaya başlayabilirsiniz. Enerji alan cihaz, porta bağlı tüm aygıtları kontrol eder. Ana bilgisayar üzerinden cihazın durumunu kontrol edebilir, işlem yapmaya devam edebilirsiniz. Bilgisayarlar arasında geçiş yapabilmek için switch ürününün ön panelinde bir düğme bulunur. Düğmeye basarak kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra klavye üzerinden de geçiş yapmanız mümkündür. Hot-Key tuşuna basabilir, hızlıca değişiklik yapabilirsiniz. Böylece işlerinizi hızla tamamlarken zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Dilerseniz cihazı inceleyebilir, son derece kullanışlı bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Güvenilir Triline KVM Switch 2PC Tek Monitör Kontrol

Güvenilir Triline KVM Switch 2PC Tek Monitör Kontrol

Switchler, işlevsel özelliklerinden dolayı kullanım alanı oldukça geniş ürünlerdir. Markanın bu ürünü birçok alanda tercih edilir. Tek monitör kontrol cihazları genellikle data merkezlerinde, internet kafelerde, şirketlerde, ofislerin network ürünleri kullanılan sistemlerinde ve holding gibi yerlerde kullanılır. Bu sistemler bir dosya üzerinde iki bilgisayardan işlem yapılmasına fırsat verir. Son derece kullanışlı bu ürün, evden çalışanlar için de büyük kolaylık sağlar. 2048x1536 DPI çözünürlük desteğine sahip cihaz, birçok etkileyici özelliğiyle dikkat çeker. Bağlantı LED’leri sayesinde kolaylıkla bilgisayar takibi yapılabilir. Ürün, CE ve FCC uygunluk belgesine sahiptir. Güvenle bu cihaza sahip olabilirsiniz. Triline 2 port USB KVM Switch 2PC tek monitör kontrol kullananların tavsiyeleriyle ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Son derece kullanışlı ve güvenilir bu ürünü siz de satın alabilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Triline 2 Port USB Kontrol

Cazip Fiyatlarla Triline 2 Port USB Kontrol

Triline 2 port USB KVM Switch 2PC tek monitör kontrol fiyatları ürünün tüm özelliklerine, tasarımına, port sayısına, kullanılan malzeme ve materyallere göre belirlenir. Cihaz, her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Avantajlı fiyatlarla sunulan bu ürüne sahip olabilir, tüm özelliklerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Ürünü, herhangi bir yazılım yüklemesi yapmadan kullanmanız mümkündür. Windows XP, 7, 8, 10, Linux ve DOS işletim sistemine sahip tüm cihazlar üzerinde kullanabilirsiniz. Ürün, siyah rengiyle her yere uyum sağlayabilir. Dilerseniz Triline 2 port USB KVM Switch 2PC tek monitör kontrol yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü alan kişilerin olumlu ve olumsuz değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler, ürün hakkında size fikir verebilir. Müşteri tavsiyeleriyle satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Bu işlevsel ve kullanışlı ürüne Trendyol üzerinden güvenle sahip olabilirsiniz.