logitech M510 Control Plus Kablosuz Mouse

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech M510 Control Plus Kablosuz Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prime Teknoloji Satıcı Ünvanı: EMRAH YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9680999095
    Bu ürün Prime Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gelişmiş 2,4 GHz kablosuz bağlantı

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Logitech M510 Kablosuz Mouse Control Plus Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bilgisayar insan hayatını kolaylaştıran ürünler arasında yer alır. Bu cihazın kullanımını kolaylaştıran bazı aksesuarlar tasarlanır. Bunlardan biri mouse modelleridir. Mouse; avuç içiyle kavranır ve bilgisayar ekranındaki imleci hareket ettirmeyi sağlar. Bazı markalar, kablosuz mouse modelleri tasarlar. Logitech M510 kablosuz mouse modeliyle müşterilere kolay kullanım sağlar. Ürün, bilgisayarla bağlantı kurmak için radyo dalgalarını kullanır. Ayrıca kullanacağınız bilgisayarın USB girişine küçük bir çip takmanız gerekir. Logitech M510 Control Plus kablosuz mouse M510 modelinin alt kısmında bir tuş bulunur. Bu tuşu açtığınızda ürün bilgisayara bağlanmış olur. Böylece kolaylıkla kullanım sağlayabilirsiniz. M510 Logitech tarafından özenle tasarlanır. Siz de bu kullanışlı ve özenle tasarlanan ürüne sahip olabilirsiniz. M510 Logitech mouse modelinin diğer özellikleri şöyledir:

  • 5 tuş sayısıyla kolay kullanım
  • Lazer teknolojisiyle hareket algılama
  • Birçok işletim sistemiyle uyumlu tasarım

Ergonomik Logitech M510 Control Plus Kablosuz Mouse M510

Ergonomik Logitech M510 Control Plus Kablosuz Mouse M510

Uzun süre bilgisayar başında kalan kişiler için mouse gibi aksesuarların kullanışlı olması oldukça önemlidir. Logitech M510 mouse ergonomik özellikleriyle dikkat çeker. Avuç içini tam desteklediği gibi elinizin doğru pozisyonda kalmasını sağlar. Böylece kullanım esnasında el ve bilek kaslarınızı koruyabilirsiniz. Bileklerinizin yorulmasını da engelleyebilirsiniz. M510 mouse yeni nesil teknoloji kullanılarak tasarlanır. Hareket algılama için lazer teknolojisini kullanan farenin işaretçisi oldukça hassastır. Donma ve takılma gibi problemler olmadan rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Özellikle grafik tasarımcılar, mimarlar ve oyuncular için son derece etkili bir hakimiyet sağlar. Oyunları takılmadan oynayabilir, çizimlerinizi etkili bir şekilde yapabilirsiniz. Bu ürünü çizimle uğraşan veya oyun tutkunu bir arkadaşınız için satın alabilirsiniz. Logitech M510 Wireless mouse ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Tüm bu avantajlardan faydalanmak isterseniz ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Etkileyici Tasarımıyla Logitech M510 Wireless Mouse

Etkileyici Tasarımıyla Logitech M510 Wireless Mouse

Logitech M510 özellikleri bakımından oldukça dikkat çekicidir. Aygıtı masaüstü, dizüstü bilgisayarlar, notebook, MacBook gibi birçok cihazla eşleştirebilirsiniz. Cihaz Windows 10 ve Windows 11 çalışma sistemlerini destekler. Windows XP/Vista/7 Mac OS X 10.4 işletim sistemleriyle uyumludur. Logitech M510 Control Plus mouse 4 adet AA pil ile çalışır. 2000 mAh pil performansıyla uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Böylece ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Yanıp sönen ışık sayesinde pilinin azaldığını anlayabilirsiniz. Farenin imlecini iki bilgisayar için de hareket ettirebilirsiniz. Bir bilgisayarda kopyaladığınız resim, dosya metin gibi verileri diğer bilgisayara yapıştırabilirsiniz. Dilerseniz Logitech M510 incelemesi yapabilir, ürünle ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Logitech M510 Control Plus kablosuz mouse kullananlar tecrübeleriyle size ürün hakkında bilgi verebilirler. Böylece satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Logitech M510 Mouse

Cazip Fiyatlarla Logitech M510 Mouse

Logitech M510 fiyatı ürünün tasarımı, işlevsel özellikleri, kullanılan malzeme ve materyaller göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün uygun fiyat aralığında müşterilerin beğenisine sunulur. Cazip fiyat aralığında sunulan bu ürüne sahip olabilirsiniz. M510 Control Plus mouse modelinin üretim aşamasında kaliteli malzeme ve materyaller kullanılır. Çarpma ve düşme gibi darbelere karşı ürün kuvvetlendirilir. Böylece uzun süre bozulmadan bu ürünü kullanabilirsiniz. Fare tekerleğiyle ileri ve geri hareketler yapabileceğiniz fare tekerleği bulunur. Metin ve fotoğrafları yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabilirsiniz. Logitech M510 Control Plus kablosuz mouse siyah rengiyle tüm bilgisayar modellerine uyum sağlar. Dilerseniz Logitech M510 Control Plus kablosuz mouse yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü satın alan kişilerin tecrübe ve deneyimlerini içerir. Bu değerlendirmeler ile aygıtın birçok özelliği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu kullanışlı ve kaliteli ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.