Fiyat
Fiyat Geçmişi
Tip
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

26650 Pil

" araması için 159 sonuç listeleniyor

Yeniden Şarj Edilebilir 26650 Pil Çeşitleri Trendyol'da!

Son dönemde pek çok elektronik cihaz, pil ile çalışır. Özellikle pil teknolojilerinin gelişmesiyle modellerin uzun ömürlü bir kullanım sağlaması ve kısa sürede şarj edilebilir olması pek çok farklı pil türünü ortaya çıkarır. Özellikle cep telefonu gibi çok kullanılan teknolojik ürünlerde kompakt ve gelişen pil teknolojileri kullanılır. Model elektronik sigara, tıraş makinesi, radyo gibi pek çok cihaz ile entegre olarak kullanılır. Cihaz içinde sabit şekilde yer alan modeller genellikle sökülmez. Dışarıdan bağlanan bir şarj aleti ile şarj edilerek uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Pilin değişmesi gereken durumlarda cihazın açılması ve pilin oradan sökülmesi gerekir. Piyasada olan pek çok şarjlı pil gibi, 26650 lityum pil iyon modelidir. Özellikle tekrar dolma süresinin kısa olması, yüksek amper değerleri sağlaması, stabil voltaj değeri gibi avantajlar sayesinde tercih sebebi olan seçenekleri farklı şekillerde değerlendirebilirsiniz. Kullandığınız elektrikli cihazın ihtiyaç duyduğu amper ve volt değerlerine uygun olacak şekilde tamamen yaratıcı devreler yaparak kullanabilirsiniz. Modelin oldukça sık tercih edilmesinin önemli sebebi diğer pillere kıyasla çok verimli olmasıdır. Son derece hafif olan seçenekler, sağladığı kapasiteyi veren diğer seçeneklere kıyasla oldukça hafif olan ürünler arasında yer alır. Bu sayede elektronik sigara pili olarak da tercih edebilirsiniz. Farklı seçenekleri olan kaliteli modellere, 26650 pil online üzerinde rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

Dikkat Çekici 26650 Pil Özellikleri

Dikkat Çekici 26650 Pil Özellikleri

Elektronik sigaralarda olan likitin ısıtılarak buharlaştırılması işlemini son derece pratik bir şekilde gerçekleştiren model, ortalama 10 saatlik kullanım sağlar. Özellikle hem mobil hem de hafif bir elektronik cihazda, bu kadar uzun süre boyunca ısıtma enerjisi verdiği için sıklıkla tercih edilir. 26650 şarjlı pil olduğu için sıradan tek kullanımlık seçeneklerden farklıdır. Özellikle ekonomik açıdan sağladığı katkılara ek olarak, doğanın korunmasına katkı sağlar. Sıradan olan seçeneklerin kullanımı sonrasında çok kısa sürede yüksek miktarda atık pil ortaya çıkar. Özellikle doğaya karışması son derece zararlı olan seçeneklerin, büyük bir hızla atık haline getirilmesi doğaya zarar verir. Bu durumun engellenmesi için verimli ürünü tercih edebilirsiniz. Bu sayede 4.2 V değerine kadar çıkış gerilimi sağlayan modeller, doğanın korunmasına katkı sağlar. Ürünü 26650 pil şarj aleti sayesinde defalarca şarj ederek kullanabilirsiniz. Buna ek olarak, tek kullanımlık modellerin sürekli yeniden satın alınması sebebiyle ortaya çıkan maliyet, şarjlı modellerin kullanımı ile son bulur. Bir kez satın alınan bir ürünü, şarjlı olduğu için ortalama 1000 kez şarj ederek tekrardan kullanabilirsiniz. Bu durum, uzun vadede oldukça yüksek bir tutarın harcanmasını engelleyerek tasarruf sağlar. 26650 pil opsiyonlarının şarj olması için iki farklı seçenek vardır. Biri cihaz ile entegre şekilde kullanılan opsiyonlar, diğeri ise şarj aleti ya da şarj kablosu ile cihaz üzerinden şarj edilir. Bu durum aslında cihazın şarj edilmesi durumudur. Modellerin büyük kısmı bu şekilde entegre halde kullanılır. Buna ek olarak, farklı amaçlarla kullanılması durumunda sadece ürünü şarj eden özel şarj aletleri kullanılır. Bu şarj aletleri kısa süre içinde ürünü şarj ederek yeniden kullanıma hazır hale getirir. Ürün şarjı için kullanmak üzere çok amaçlı aletler vardır. Bu şarj aletleri, birbirinden farklı boyutlara sahip seçenekleri pratik bir şekilde şarj etmeyi sağlar. Farklı boyutlardaki seçenekler ile uyum sağladığı için tek bir şarj aleti alarak sahip olduğunuz tüm seçenekleri USB bağlantısı üzerinden şarj edebilirsiniz. Amatör ya da profesyonel amaçlarla bir devre kurmayı düşünenlerin ihtiyaç duyduğu enerji kaynağını, 26650 pil özellikleri sayesinde rahatlıkla sağlayabilirsiniz.

Cihazınıza Destek Sağlayan 26650 Pil Çeşitleri

Cihazınıza Destek Sağlayan 26650 Pil Çeşitleri

Ürün, 5000 mAh şarj kapasitesi sayesinde yüksek kapasiteli telefon pilleri ile kıyaslanır. Bu sayede pek çok cihazın uzun süre ve yüksek enerji ile çalışmasını sağlar. Aynı zamanda kullanılan teknoloji sayesinde modelin sahip olduğu enerjiden bağımsız olarak sürekli aynı voltaj değerini uygular. Şarjın son seviyesine kadar aynı volt değerini uyguladığı için cihazın son ana kadar tam verimlilikle çalışmasını sağlar. Yapılan 26650 pil yorum sayesinde 5000 mAh kapasiteden iyi bir şekilde yararlanmak için paralel olarak bağlanan pek çok ürünü inceleyebilirsiniz. Bu sayede cihazın tek bir şarj ile çalışma süresi ikiye katlanır. Herhangi bir tasarımda kullanılan seçeneklerin şarj edilmesi için uygun şarj devrelerini hazır olarak alabilirsiniz. Böylece şarj için gerekli devreyi, cihazın enerjisi bittikten sonra rahat bir şekilde güç toplamasını sağlar. Şehir elektriğini verimli bir şekilde kullanan 26650 pil çeşitleri, kısa sürede şarj olma kapasitesine sahiptir. Yüksek watt değerlerinde güç alan seçenekler, şarj aletlerinin sağladığı gücü kısa sürede depolar. Bu özelliği sayesinde bugün kullanılan, iyi ürün teknolojilerine benzer şekilde dakikalar içinde tam kapasiteye kadar güç depolar. Ürün için 3.7, 3.9, 4.2 gibi voltlar olmak üzere farklı gerilim değerleri mevcuttur. Bu gerilim değerlerinden sisteme ve cihaza uygun olan değeri belirleyebilirsiniz. İhtiyaç duyulan gerilim değeri sistemden sisteme farklılık gösterir. Belirli sistemlerde yüksek gerilim verimli çalışma sağlarken, bazı sistemlerde düşük gerilim tercih edilir. 26650 pil kullananlar tarafından yapılan yorumlar sayesinde hangi ürünün uygun olacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda modeller, elektronik sigarada olan kullanımı ile bilinir. Farklı çeşitleri ile istediğiniz cihaza uyum sağlayan opsiyonları 26650 pil indirim seçenekleri sayesinde kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Uygun 26650 Pil Fiyatları

Uygun 26650 Pil Fiyatları

Elektronik sigaraların yüksek güç ihtiyacını verimli bir şekilde karşılayan opsiyonlar, cihazın farklı şekillerde konfigüre edilmesini sağlar. Bu duruma örnek olarak cihazdan yüksek buhar verimi almak için gerilim değerlerini değiştirmek ve kullanılan coil ile uyumlu hale getirmek gösterilir. Böylece iyi coiller takılan elektronik sigaralarda, yüksek gerilim değerleri sağlayan modeller sayesinde verimli bir kullanım mümkün olur. Farklı gerilim değerlerine sahip opsiyonlar, kombinasyon imkanı sunar. Bu konuda yapılan 26650 pil tavsiye ve yorumları önemlidir. Özellikle belirli cihazlar ile ürünün uyumunu test eden pek çok müşteri hem olumlu hem de olumsuz yönleri bildirdiği için net bir fikir sahibi olabilirsiniz. Böylece çeşitlerin sağladığı farklı gerilim değerleri, sahip oldukları kapasite değerleri gibi imkanlar fiyatların belirlenmesinde önemli olur. Özellikle standart kapasitesi olan 5000 mAh değerinden yüksek kapasiteye sahip olan modeller, diğerlerinden çok uzun süreli bir kullanım sağladığı için yüksek 26650 pil fiyat etiketleriyle müşterinin beğenisine çıkar. Benzer şekilde farklı markalar tarafından üretilen, kimyasal reaksiyonu değişen ürünler diğerlerinden yüksek fiyatlı olabilir. Özellikle belirli markalar tarafından üretilen, farklı reaksiyonlar kullanılan ve tepkimeye giren malzemelerin yarılanma ömürleri uzadığı için modelin kullanım ömrünün de uzun olduğu seçenekler, diğerlerinden çok tercih edilir. Bu sayede standart teknoloji ile üretilen opsiyonların sağladığı ömürden çok, uzun bir süre boyunca kullanım imkanı sağlayan opsiyonları, fiyat performans olarak değerlendirdiğinizde etkili sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ek olarak ürün alımı yaparken çoklu alım seçenekleri de birim fiyatı düşürerek müşteriye avantaj sağlar. Böylece çoklu ürün paketlerinin tercih edilmesi ekonomik anlamda kar edilmesini mümkün kılar. Elektronik cihazlarınız için etkili modellerden tercih etmek isterseniz Trendyol’dan ürünleri inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda ihtiyacınız olan 26650 pil satın alabilirsiniz.