İlgili Kategoriler
Fiyat
Enerji Sınıfı - Soğutma
Enerji Sınıfı - Isıtma
Tip
Renk
Ücretsiz Kurulum/Montaj
Kurulum Gerekli mi?
Wi-Fi Özelliği
Fiyat Geçmişi
Garanti Süresi
Özel Filtreler
Garanti Tipi
Isıtma Kapasitesi
Soğutma Kapasitesi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

12000 Btu Klima

" araması için 238 sonuç listeleniyor

Tasarruf Sağlayan 12000 BTU Klima Çeşitleri Trendyol'da!

Klima, iklim değişikliklerine göre senkronize olarak çalışan ve her mevsime uyum sağlayabilen bir üründür. Yaz aylarında her evde görülse de kış aylarında ısınma için kullanılmaya da elverişli bir yapıdadır. Evlerin yanı sıra işyerlerinde, ofislerde ve benzeri lokasyonlarda da kullanımı sıklıkla tercih edilir. Her mevsime uyum sağlayan doğru klimayı tercih etmek de oldukça önemlidir. Bu durum, ürünün kullanıldığı alana göre hesaplanabilir. Büyük bir alan için alınan klimanın yerleştirildiği yeri ısıtabilecek güce sahip olması gerekir. Küçük bir alan için alınacak klimanın ise yerleştirilen yeri ısıtmaya yeterli bir gücünün bulunması, büyük önem arz eder. Bu değişkenleri göz önünde bulundurarak yapılan alışveriş, doğru model seçimine ulaştırır. 12000 BTU klima çeşitleri de her hava koşuluna göre ayarlanabilen kullanışlı ürünlerdir. BTU hesaplama yöntemi ile de seçtiğiniz ürünün gücünü hesaplayabilirsiniz. Bu sayede de doğru ürün seçimi gerçekleştirilir. 12 BTU klimanın özellikleri dolayısıyla oldukça etkili bir model olduğu görülür. Bu özelliklerin başında A+++ 12000 BTU klima olması gelir. A+ özelliği sayesinde ürünün enerji verimliliği ortaya çıkar. Elektrik ve enerji tasarrufu yapılmasını sağlayan 12000’lik klima modellerinin tamamına ve daha fazlasına Trendyol üzerinden erişebilirsiniz. Kendi istek ve ihtiyaçlarınızı ön planda tutarak dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Hem kullanışlı hem de kaliteli olan tasarımların işlevsel yönlerinden faydalanabilirsiniz.

Her Koşula Uyumlu 12000 BTU Klima Özellikleri

Her Koşula Uyumlu 12000 BTU Klima Özellikleri

12 BTU inverter klima, her klimadan beklenen belli özelliklere sahiptir. Bu beklenen, belli ısıtma ve soğutma işlemi dışında artı olarak çeşitli 12000 BTU klima özellikleri de mevcuttur. Bunlardan yüksek öneme sahip ilk özellik ise A+ niteliğinin var olmasıdır. Bu sayede model, elektrik tasarrufu sağlar. Böylelikle uzun vadede maddi yönden de tasarruf edilir. Bunların dışında ise BTU hesaplama yöntemi ile ürünü almayı hedeflediğiniz alana uygun olan seçeneği kolaylıkla bulabilmeyi garantileyebilirsiniz. 12000 BTU klima modelleri ise ısıtma ve soğutma gücü açısından da oldukça güçlüdür. Bu sayede ürünü yerleştirdiğiniz alanı ısıtmakta ya da soğutmakta zorluk çekmezsiniz. Bulunan modellerin aralarındaki farklı boyut seçenekleri arasından yerleştirmeyi hedeflediğiniz alana uygun olanı seçmeniz de kolaylaşır. Birçok modelin otomatik sıcaklık kontrolü vardır. Bununla birlikte uyku modu da mevcuttur. Bu sayede klima açıkken uyuduğunuz takdirde anlık olarak odanın havasına, sıcaklığına göre ürün sıcaklığı ya da soğukluğu ayarlar. Birçok modelde de nem alma özelliği vardır. Böylelikle de hissedilen sıcaklık azalır. Ultra sessizlik özelliği sayesinde ise klima çalıştığı sırada sizi rahatsız edebilecek küçük sesleri bile duymazsınız. Ayrıca tüm çeşitlerin yıllık ısıtma gücü bilgileri de mevcuttur. Bu bilgi detayları, seçeceğiniz modele göre değişim gösterebilir. Dijital dc ınverter teknolojisi sayesinde motor hızı, kontrol edilebilir. Buz çözme özelliği de birçok modelde mevcuttur. Klima, genellikle yaz sıcağı problemi için kullanılan bir ürün olması dolayısıyla yazın çok aktif bir şekilde çalıştırılır. Buz çözme özelliği ise bu noktada oldukça önemlidir. Hata teşhis ve koruma özelliği sayesinde ise oldukça uzun ömürlü bir kullanım fırsatını beraberinde getirir. Ayrıca bu sayede artı masraflardan da korunmuş olabilirsiniz. Bir klimanın fonksiyonel özelliklerinin haricinde nasıl göründüğü de büyük önem arz eder. Çünkü yerleştirileceği, alan göz önündedir. İlgili ürün seçenekleri ise genel olarak oldukça şık tasarımlara sahiptir. Renk skalası da oldukça geniş bir yelpazede müşterilere sunulur. Estetik güzellik ve fonksiyonel özellikler haricinde de 12000 BTU klima ölçüleri ortalama 532x815x300 ölçülere sahiptir. Sunulan çeşitlerin tamamını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.

Birbirinden Eşsiz 12000 BTU Klima Markaları

Birbirinden Eşsiz 12000 BTU Klima Markaları

12000 BTU klima markalarının hepsi, oldukça kaliteli ve kullanışlı modeller tasarlar. Tasarımlar; renk, boyut, estetik görüntü ve bazı fonksiyonel özellikler açısından çeşitli farklılıklar gösterebilir. Inverter 12000 BTU klimalar, oldukça kaliteli ve kullanışlıdır. Genel olarak soğukluk ve sıcaklık verme güçleri birbirlerine benzer niteliktedir. Bazı spesifik olan fonksiyonel özellikler, ürünler arasında farklılıklar gösterebilir. Bu farklılıklar, ürünün kalitesini düşürecek nitelikte değildir. Her bir ürün kendi başına oldukça kalitelidir. Bu farklılık gösterebilecek özellikler, uyku modu gibi detaylardır. Ayrıca A+ özelliği farklılık gösterebilir. A+, A++, A+++ ve A++++ seçenekleri vardır. Bu +ların çokluğuna göre özelliğin etkisi de doğru orantılı bir şekilde artar. Yani a++++ özelliğine sahip bir model, oldukça elektrik tasarrufu sağlar. A+ model de elektrik tasarrufu sağlar. Bir markanın hata teşhis ve koruma özelliği varken bir diğer markanın tasarımının özelliği olmayabilir. Her markanın ürününün farklı ve artı kazandıracağı özellikleri olabilir. Bu nedenle ürünler arası bir astlık üstlük seviyesi yoktur. Hepsi ayrı ayrı üstün özelliklere sahiptir. Tüm ürünlerin materyalleri son derece kalitelidir. Ürünlerin markaları da bilindiktir ve müşteriler tarafından takdir edilen markalardır. Müşterilerin memnuniyeti olumlu yorumlarından ve değerlendirmelerinden görülür. Bu olumlu yorumlar ve değerlendirmeler ürüne ve markasına karşı güveni sağlar. Markanın piyasaya sürdüğü ürün üzerinden vadettiği özelliklerin gerçekliği ve güvencesi müşterilerden gelen 12000 BTU klima yorumlarının olumluluğu garantiler niteliktedir. Mevcut 12’lik klima ürün listesinden görüntülenen her bir ürünün yorumlarında oldukça olumlu müşteri yorumları bulunur. Bu da her bir markanın bireysel olarak oldukça kaliteli ve müşteri tarafından beğenilen klima firması olduğunu kanıtlar niteliktedir. Her arayışa yanıt veren seçeneklere Trendyol ile erişim sağlayabilirsiniz.

Avantajlı Fırsatlar ile 12000 BTU Klima Fiyatları

Avantajlı Fırsatlar ile 12000 BTU Klima Fiyatları

Her bir markanın ayrı ürününün hepsi bireysel olarak oldukça kalitelidir. 12’lik klima fiyatları da oldukça makul denebilecek rakamlara sahiptir. Bu rakamların üzerine eklenen 12000 BTU klima kampanyaları ile birlikte ürünlerin fiyatları kaçırılmayacak fırsat niteliğine ulaşır. 12.000 BTU klima ürünlerinin her biri işlevsellik açısından ve kalite açısından da özellikleriyle fırsat niteliği taşır. Bu nedenle birçok satın alan müşteri tarafından da 12000 BTU klima tavsiyeleri yorumları yapıldığı görülür. Yani ürünler genel olarak sırf övülmez, aynı zamanda satın alan müşteriler tarafından tavsiye de edilir. Bu nedenle 12000 BTU klima fiyatları, tüm özellikleri, estetik güzelliği, kampanyaları ve kullanışlılığı, olumlu geri dönüşleri ile beraber oldukça cazip rakamlara sahiptir. A+ ve a++++’a kadar sahip birbirinden farklı birçok klima markası görüntüleyebilirsiniz. Tüm ürün çeşitleri, birbirinden farklı ve kullanışlı özelliklere sahiptir. Bu özellikler sayesinde elektrik tasarrufu, klimanın akıllı özellikleri sayesinde kendi derecesini kendisinin ayarlaması gibi birçok nitelikler mevcuttur. Tüm bu özellikler de ürünlerin fiyatlandırılmasında rol oynar. Oldukça geniş bir skalaya sahip olan fiyat aralıkları, çeşitli bütçelere hitap ederek müşterilerin memnuniyetini kazanır. Ürünler, işlevsel özelliklerinin yanı sıra son derece kaliteli ve modern bir görünüme de sahiptir. Duvar tipi olan ürünler ise yer kaplamaz ve rahatlıkla istediğiniz alana yerleştirebilme imkanı sunar. Kimi cihazın telefondan kontrol edilebilme özelliği de vardır. Uzaktan kontrol edilebilen cihazlar da vardır. Bu sayede siz ürünü evinize, ofisinize, ürünü her nereye yerleştirdiyseniz oraya daha varmadan ısıtma ya da soğutma imkanınız olur. Birçok ürünün en önemli özelliklerinden biri de çevreci olmasıdır. Tüm bu fırsatlar ile beraber kendinize uygun ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

12000 Btu Klima Kaç Metrekare Soğutur?

12.000 BTU klima, ev ortamında veya işyerinde kullanılabilecek iklimlendirme ürünlerinden biridir. Klima seçimini doğru yapmak için satın alacağınız ürünü kullanmayı düşündüğünüz alanın kaç metrekare olduğunu bilmeniz önemlidir. Klimanın önünde yazan ve BTU olarak ifade edilen sayı, onun en fazla kaç metrekareyi etkili bir şekilde soğutabileceğine dair bilgi verir. Son teknolojiye göre tasarlanan bu ürünlerin soğutma kapasitesi, matematiksel formüllerle hesaplanır. Buna göre 12000 BTU klima, 26,4 m² genişliğindeki alanlarda kullanıma uygundur. Bu klimalarla soğutabileceğiniz maksimum alanın 27 m² olduğunu söylemek mümkündür. 12.000 BTU klimayla daha geniş alanları soğutmaya çalışmanız durumunda üründen arzu ettiğiniz verimi alamayabilirsiniz. Eğer daha geniş bir odayı soğutmak istiyorsanız, BTU değeri yüksek olan klimaları inceleyebilirsiniz. Böylece satın aldığınız üründen tam olarak verim almanız mümkün hâle gelir.

12000 Btu Klima Kaç Watt Harcar?

Klima satın almadan önce dikkat etmeniz gereken hususlar arasında ürünün soğutma kapasitesi kadar harcayacağı enerji de bulunur. Klimanın BTU kapasitesinin arttıkça harcadığı elektriğin de daha fazla olduğunu bilmeniz önemlidir. Böylece alacağınız ortamın kapasitesini aşan bir klima satın almanın önüne geçebilirsiniz. 12.000 BTU klimanın kaç Watt harcayacağını belirleyen birkaç faktör vardır. Bunlardan biri, ürünün enerji sınıfıdır. Tasarruf yapmanız olanak tanıyan A sınıfındaki 12.000 BTU klimanın saatte harcadığı elektrik daha az olur. Genel olarak 12.000 BTU klimanın saatte 900 ila 1500 Watt arasında enerji harcaması mümkündür. Ürünün ortamı soğutmak için toplam olarak harcayacağı enerji ise klimayı günde kaç saat çalıştırdığınıza bağlı olarak değişir. Ortamın sürekli olarak belirli bir sıcaklıkta tutulmasını istiyorsanız, klimayı saatlerce hatta tüm gün açık bırakmanız gerekebilir. Bu durumda 12.000 BTU klimanın harcayacağı Watt da artar.

12000 Btu Klima Kaç Bar Gaz Alır?

Klimanın gaz miktarının düşük olduğu durumda ürüne ekleme yapılması gerekir. Şarj olarak ifade edilen bu işlem, klimanın verimliliğinin sağlanması bakımından önemlidir. Sistemde gazın bitmiş olması durumunda ürünün etiketinde bulunan detaylara göre dolum yapılır. Bununla beraber ürünün tam olarak kaç bar gaz alacağı imalat yılına da bağlıdır. Eski klimalar genellikle 8-10 bar gaz alırken bu değer yeni klimalarda 10-12’dir. Bununla beraber klimaya ne kadar gaz basılması gerektiğine uzman bir ekip karar vermelidir. Aynı şekilde gaz basma işleminin de işinin ehli kişiler tarafından yapılması büyük önem arz eder. Bu sayede klimanıza doğru miktarda gaz basılması mümkün hâle gelir. Klimada fazla gaz bulunması soğutma işlemini sekteye uğratabileceği için bu aşama önemlidir. Klimanıza profesyonel bir ekip gaz bastıktan sonra evinizi veya iş yerinizi dilediğiniz gibi iklimlendirebilirsiniz.