İlgili Kategoriler
Enerji Sınıf Aralığı
Garanti Süresi
Ücretsiz Kurulum/Montaj
Enerji Sınıfı
Enerji Sınıfı - Isıtma
Enerji Sınıfı - Soğutma
Garanti Tipi
Isıtma Kapasitesi
Özel Filtreler
Soğutma Kapasitesi
Fiyat Geçmişi
Renk
Tip
Wi-Fi Özelliği
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

22000 Btu Klima

" araması için 24 sonuç listeleniyor

Konforlu Evlerin Vazgeçilmezi 22000 BTU Klimalar Trendyol'da!

Konforlu bir hayat sürmek için yaşam alanlarınızda kendinizi rahat ve huzurlu hissetmeniz önemlidir. Kış ve yaz aylarında evinizin istenilen sıcaklıkta olması sizi daha rahat hissettirir. Size bu rahatlığı sunan elektronik aletlerden biri de klimalardır. Her mevsim ihtiyaç duyulan klimalar iç mekân sıcaklığını ayarlamaya yardımcı olur. İhtiyacınıza göre sıcak ya da soğuk hava sağlamak için kullanılır. Aynı zamanda kapalı alanlardaki hava kalitesini de dengeler. Böylece evinizde konforu sağlamak kolaylaşır. 22000 BTU klima çeşitleri verimli ve etkili ısıtma-soğutma özelliğine sahiptir. Bu nedenle dört mevsim ihtiyaçlarınızı karşılamaya yardımcı olur. Yaz aylarında yüksek sıcaklara, kış aylarında keskin soğuklara maruz kalmanızı önler. Siz de 22000 BTU klima modellerini daha detaylı inceleyebilir, evinize uygun ürünleri kolayca tercih edebilirsiniz.

Hayatınızı Kolaylaştıran 22000 BTU Klimalar

Hayatınızı Kolaylaştıran 22000 BTU Klimalar

Klimalar yaz ve kış aylarında ev ısısını ayarlamak için kullanılır. Bu elektronik aletler hayatınızı kolaylaştırırken size daha kaliteli bir yaşam sunmayı hedefler. 22000 BTU klima kullananların evleri yaz aylarında serin, kış aylarında ise daha sıcak olabilir. Ayrıca klimaların hava temizleme filtreleri, evin içindeki havanın daha temiz olmasını da sağlar. Evi toz, kir ya da kökü kokudan arındıran ürünlerle hastalıkların ve mevsimsel alerjilerin önüne geçebilirsiniz. Sıcaklık kontrolü, hava temizliği ve nem dengesi sağlayan klimalar sayesinde evinizi ya da iş yerinizi zararlı maddelerden arındırıp daha sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz. Uzaktan kumandayla kolayca kontrol edilebilen 22000 BTU klima çeşitleri size kullanım kolaylığı da sunar. 22000 BTU klimaların bir diğer önemli özelliğiyse zaman ayarıdır. Kumandayla saat ayarı yapabilir; klimanızın istediğiniz saatlerde açılmasını, kullanmadığınız zamanlarda kapanmasını sağlayabilirsiniz. Siz de 22000 BTU klima kullananların yorum ve tavsiyelerini inceleyerek evinize daha uygun 22000 BTU klimayı satın alabilirsiniz.

Enerji Tasarrufu Sağlayan 22000 BTU Klima Çeşitleri

Enerji Tasarrufu Sağlayan 22000 BTU Klima Çeşitleri

Elektronik ev aletlerini kullanırken dikkat edilmesi gereken özelliklerden biri de enerji tasarrufudur. 22000 BTU klimalar A ve A+ enerji sınıfı etiketine sahip ürünlerdir. Klimaların oda sıcaklığına göre harcanan enerjiyi ayarlama özelliği inverter olarak adlandırılır. 22000 BTU inverter klima modelleri oda sıcaklığına göre daha sıcak ya da soğuk hava üretir. Klimanız tam güçte çalışmak yerine zaman zaman yavaş çalışarak enerji tüketimini de azaltır. Böylece enerji tasarrufu sağlayan klimanızın kullanım ömrü de artar. Çevre dostu 22000 BTU klimaları uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Aynı zamanda daha sessiz çalışma özelliğine sahip 22000 BTU inverter klima modelleri yaşam alanınızda konforu ve huzuru sağlar. Hangi ürünü satın alacağınız konusunda kararsız kalırsanız gerçek müşterilerin deneyimleri ışığında fikir edinebilir, 22000 BTU klimaları online olarak hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. 22000 BTU klimalarla hem kendinize hem ailenize daha konforlu bir hayat sunabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı 22000 BTU Klima Çeşitleri

Uygun Fiyatlı 22000 BTU Klima Çeşitleri

Ürünlerin özelliklerine göre 22000 BTU klima fiyatları değişiklik gösterebilir. Fiyat farklılıklarının önemli nedenlerinden biri ürünün markasıdır. Her markanın birçok farklı ek özelliğe sahip ürünleri olabilir. Aynı zamanda klimaların enerji sınıfları da klima fiyatlarını etkiler. A ve A+ enerji sınıfı klimalar, en yüksek verimliliğe sahip olduğu için daha yüksek fiyatlıdır. Inverter özelliğine sahip ürünlerde de fiyat farklılıkları görülebilir. Birçok farklı üründe olduğu gibi klimalarda da kampanya ve indirim dönemleri olabilir. Siz de aradığınız ürünün kampanyalarını takip ederek 22000 BTU klima indirim fırsatlarını değerlendirebilir, daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. 22000 BTU klimaları online olarak inceleyerek favori listenize ekleyebilir, böylece indirime giren ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz. Siz de hayatınıza konfor ve rahatlık sağlayacak 22000 BTU klimaların tüm çeşitlerini Trendyol’da bulabilirsiniz.