Kargo Bedava

1401 Değerlendirme503 Yorum

Apple AirPods Pro 3 Yorumları

Yapay zeka değerlendirme özeti

Değerlendirme Özeti

• Çoğu yorumda ürünün ses kalitesinin ve gürültü engelleme özelliğinin üst düzeyde olduğu vurgulanıyor.
  • Birçok kullanıcı, kulaklığın kulağa tam oturması ve düşme hissi vermemesi konusunda olumlu geri bildirimde bulunuyor.
  • Bazı yorumlarda mikrofon kalitesinin ve telefon görüşmeleri için uygunluğunun başarılı olduğu belirtiliyor.
  • Şeffaflık modu sayesinde dış sesleri duyabilme özelliğinin, özellikle yürüyüş gibi durumlarda faydalı olduğu sıkça ifade ediliyor.
  • Birkaç yorumda ürünün fiyatının yüksek olduğu ancak performansının bu fiyatı hak ettiği belirtiliyor.
Fotoğraflı Değerlendirmeler
Merve O.
1Aralık2025
Hediye olarak aldım. Kulaktan düşme yapmıyor, gayet kullanışlı. Gürültü önleyicisi çok güzel ve gayet kaliteli ses veriyor
Azra T.
1Nisan2026
Harika bir kulaklık kesinlikle fiyatını hak ediyor bundan önce düz 3.nesil kullanıyordum onu boşuna almışım resmen harika bir mikrofon kalitesi var telefon görü
E** o**
14Şubat2026
ürün çok güzel geldi elime sağlam geldi Çok teşekkür ederim gürültü engelleyici her şey var
Utku M. S.
5Aralık2025
Aşırı iyi ve en sevdiğim özelliklerinden bir gürültü engelleme. Pişman olmazsınız
M** N** Ş**
18Mart2026
Öncesinde airpods pro 2 kullanıyordum ve çok memnundum fakat kulaklığım çalınınca pro 3 almaya karar verdim. İyi ki pro 3 almışım. Pro 2 nin 10 kat daha fazlası
G** S**
9Mart2026
İlk çıktığında AirPods Pro almıştım yıllardır kullanıyorum mükemmeldi, şimdi yeni modeli almak istedim bu kesinlikle daha da mükemmel
26Mart2026
Özellikleri o kadar üst düzey ki verilen parayı sonuna kadar hak ediyor.
E** K**
23Şubat2026
Ürün hızlıca elime ulaştı.Sorunsuz.Dış dünyadan sizi kopartıyor adeta muazzam gürültü engelleyici performansı var.
E** İ**
8Ekim2025
Kesinlikle en kaliteli airpods.ses kalitesi harika.Gürültü engelleme de müthiş.Satıcı ertesi gün kargoya verdi.
E** F** U**
30Kasım2025
Kalitesi tartışılmaz. Ürün çok iyi paketlenmiş. Hızlı bir şekilde elime ulaştı. Teşekkür ederim.
S** E** S**
Gürültü engelleme özelliği müthiş
8Ocak2026
Ürünü anlatmaya gerek yok firmada çok ilgili 10 puan olsa 10 puan verirdim cok teşekkürler
k** d**
16Aralık2025
Ürün elime çok hızlı ulaştı.paketleme gayet güzeldi çok teşekkür ederim.ürüne gelince ses kalitesi mükemmel gerçekten kulağımdan çıkarmak istemedim.gürültü enge
ASLAN TELEKOM satıcısından alındı
B** E**
4Ocak2026
Çok güzel bir ürün gürültü engelleyici gerçekten çok iyi
20Ekim2025
Baya güzel bir kulaklık, ANC kulakiçi kulaklıklara göre çok başarılı. Fakat Avrupada 240 euro civarında olan fiyatı nedense türkiyede 340 euro civarında. Bunun
M** K**
1Aralık2025
ürün mükemmel ötesi dış sesi bir kapatıyor hiç bir şey duymuyorsunuz olağanüstü...
S** Ç**
19Aralık2025
Gerçekten mükemmel ötesi kulaklığı taktığınızda dış dünya ile bağlantınız kopuyor paketleme güzeldi orjinal ürün pil konusunda iyi sorun yok çekinmeden düşünmed
Talha K.
9Aralık2025
Çok beğendim anc baya iyi çalışıyor ses kaliteside okey
H** İ**
24Mart2026
kizim için aldık. ilk yorumu harika oldu...
G** Ç**
18Mart2026
Ses kalitesi mükemmel kesinlikle en iyi AirPods, kargo da çok iyiydi 1 günde teslim oldu.
A** E** B**
25Şubat2026
Çok beğendimm😇. En çok, gürültü engelleme(anc) özelliğine bayıldım. Sevdiğim müzik türlerinde de dinleme zevki olarak tatminlik verdi. Ekosistem özelliği kolay
Teknosa satıcısından alındı
T** D**
12Mart2026
Ürün simdi geldi denedim muhtesem biseymis kulakligi taktigim andan itibaren gurultu hemen engellendi tavsiye ederim ozelliklede bu modelini 😊
E** M**
12Şubat2026
Sorunsuz bir sekilde elime ulasti ve mükemmeller. Bekledigimden bile iyi en son airpods pro 1 kullandim ve kalite farki asiri büyük. Airdpodx maxlara baya yakla
26Mart2026
Ürün kesinlikle on numara ayrıca orijinal almanizi tavsiye ederim.
M** B**
14Aralık2025
İlk defa AirPods aldım harbiden ses kalitesi çok iyi kulaktan çıkarınca vesaire sesi kapatması para yalan söylemiyor imkanı olana tavsiye ederim.
E** A**
6Aralık2025
Ses kalitesi inanılmaz iyi gürültü engelleme özelliği de çok başarılı çok memnun kaldım
S** N** U**
26Kasım2025
Kulaklık çok iyi. Çok istiyordum hızlıca geldi siparişim gayet de sağlam paketlemişler çok mutluyum memnunum. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum
Teknosa satıcısından alındı
G** G**
5Nisan2026
Cok iyi bayildim hiphizli geldi kaliteli
Emre O. Ö.
2Aralık2025
İlk defa airpods pro kullanıyorum, şeffaf modu yürüyüşte vs etrafı duymak için çok iyi, hiçbir şey duymak istemediğinizde de gürültü engelleme modu çok iyi.
z** A**
25Kasım2025
Sağlam hızlı ve sorunsuz geldi ses kalitesi çok iyi tavsiye ederim
orhan K.
7Kasım2025
Ürün harika gerçekten alan pişman olmaz tavsiye ederim
CumbaZ satıcısından alındı
M** A**
30Ocak2026
Apple kalitesi der susarım aırpods 3.nesil kullanıyordum ama pro model bambaşka bir olay bu arada mediamarkt a çok teşekkür ederim inanılmaz hızlı kargo 2 gün i
B** N** m**
7Şubat2026
Aşırı iyi ürün, paketlemesi de çok korunaklıydı
m** g**
20Kasım2025
Hızlı gönderi ve paketleme gayet başarılı teşekkürler
27Şubat2026
Arkadaşımın tavsiyesiyle aldım harika bir ürün paketleme özenle yapılmış
F** İ**
12Ocak2026
Ürün hıZlı geldi paketleme güzel satıyıca teşekkür ederim
Nursima S. B.
7Mart2026
Biraz deneyimleyip yazmak istedim.Ürün sorunsuz orijinal ve hiç açılmamış şekilde geldi satıcıya teşekkür ederim. Kalite farkını hissettiren bir ürün gürültü en
S** K**
27Mart2026
Apple kalitesi ve orjinallik teşekkürler🙏
A** T**
29Ocak2026
İlk defa airpods kullanan biri olarak diyebilirim ki bunca zamandır kullandığım kulaklıklar kulaklıksa bu nedir?! Çok fazla deneme, inceleme videosu izledim ve
B** Ç**
18Kasım2025
Gerçekten çok işime yarayacak mükemmel kulaklığı taktığınız anda hiç kimsenin sesini duymuyorsunuz dışarıdaki gürültüyü tamamıyla engelliyor
H** O** İ**
15Ocak2026
Orijinal, 2 yıl Apple garantili. NicGSM’den aldım ve paketlemesini çok beğendim.
H** K**
6Ocak2026
Mükemmel bir şey ürün orjinal ve gürültü engellemesi çok iyi fiyatını sonuna kadar hak ediyor kargo bir günde geldi çok
A** D**
11Nisan2026
Kulaklıgı kulagına taktıgın an dış sesler bitiyo ses kalitesi mükemmel ben pc de de kullanıyorum gayet güzel
S** T**
24Ocak2026
Trendyol satıcısından marka günlerin kampanyasında aldım. Ürün orijinal güvenle alabilirsiniz. Daha önce 1. Nesil kullaıyordum. 2 ile arasında kalmıştım ancak p
H** N** K**
10Temmuz2026
Efsane tek kelimeyle şarjı günlerce dayanıyor gürültü engelleme özelliği çok iyi genel tüm özellikleri çok iyi bayıldım
B** K**
4Ekim2025
Erkek arkadaşıma aldım. Çok beğendi. Çok yakıştı. Zaten her şey çok yakışıyoru
b** E**
18Mart2026
Satıcıya teşekkürlerimi iletiyorum ürün süper gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
30Nisan2026
Erkek arkadaşıma hediye olarak aldım feda olsun onu çok seviyorum. Çok beğendik. Gürültü engelleme özelliğinin bu kadar iyi olmasını beklemiyorduk.
S** T**
17Aralık2025
Memnun kaldım teşekkürler kulaklık çok iyi eğer ihtiyacınız ve bütçeniz varsa hemen alın
26Ocak2026
apple kullandigim icin huawei serilerini kullaniyordum bozuldugu icin airpods almaya karar verdim en iyisi olsun diye bu modeli aldim eko sistemle gercekten guz