harika teşekkürler okadar hızlı geldiki cok sevindim
B** Ş**
25Haziran2026
Oğlum severek kullanıyor. Kargo süreci, paketlenmesi hepsi çok iyiydi. Teşekkür ederiz.
T** T** A**
10Ağustos2024
Tam görseldeki gibi rengi güzel 👍. Hızlı elime ulaştı çok teşekkür ediyorum. Paketleme gayet iyiydi.
Utkan T.
3Haziran2026
Ürün oldukça özenli ve sağlam şekilde paketlenmiş olarak geldi. Kutunun içinden şarj cihazı için gerekli dönüştürücünün de çıkması güzel bir detaydı. Ayrıca cih
12Mart2025
güncel olarak kullanıyorum sürekli oyun alıp yükleyen biriyseniz en az 64gb micro sd card almanızı öneririm satıcı çok güzel kargolamış güvenle alabilirsiniz.
Galata Electronics satıcısından alındı
V** I**
6Nisan2025
175 cm
75 kg
Ürün gayet iyi paketlenmiş sağlam şekilde geldi
16Ekim2024
ürün sağlam ve güzel eğlenceli
17Mart2024
Ürün gayet güzel küçük gibi gelebilir ama inanın düşündüğünüzden daha büyük geliyor ama eğer main konsolumuz olarak alıcaksanız normal switch almanızı öneririm
2 aylık deneyimim sonunda değerlendirme yapmaya karar verdim. Cihaz tahmin ettiğimden de keyif veriyor benim gibi PC den oyun oynamaktan sıkılmış biri için gerç
ALB Teknoloji satıcısından alındı
G** G**
15Ekim2023
Hediye olarak aldim
teknodeposu satıcısından alındı
N** A**
20Şubat2025
oğluma aldım şimdilik sevmiş gibi görünüyor.
14Mart2025
Ürün oldukça güzel. Ekran kalitesi beklediğimden iyiydi. 256gb micro sd kart aldım birde. Minimum 128 almanızı tavsiye ederim. Satıcı güzel paketlemişti ve kutu
14Temmuz2024
oğlun için aldık beğendi sağlam gayet taşıması rahat hafıza az sadece
G** S**
22Kasım2023
Gayet iyi adamlar yapmış gram ses yok ısınma yok al saatlerce oyna
ALB Teknoloji satıcısından alındı
Kerimcan G.
5Ocak2026
Çok iyi biraz pahalı
A** N** O**
19Mayıs2026
ikinci el siteleri 3 gunde kargolayamadilar urunu mecbur sifir aldim siparis verdigim ikinci gun kargoya verildi tesekkur ederim
BAŞAKŞEHİR AWM satıcısından alındı
s** p**
21Haziran2025
Bizim Nintendo online kodumuz gecersiz suresi dolmus olarak söylüyor nedeni nedir bunun ? Gecersiz olan kodun tedarik edilmesini istiyoruz mümkün mü?
Nintendo Switch Lite Konsol Gri - G Yorumları