Baby Plus Bebek Bakım Seti

648 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Plus Bebek Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mir Online Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞAMİL KILINÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5550939880
    Bu ürün Mir Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: baby&plus bir ebebek markasıdır. baby&plus Bakım Seti içerisinde
  • Fırça&Tarak, Silikon Diş Fırçası, Tırnak Makası, Klipsli Tırnak Makası, Burun Aspiratörü ve Dijital Termometre bulunmaktadır. Fırça&Tarak: Tarağın dişleri bebeğinizin saç derisini incitmeyecek şekilde yuvarlak dişlidir. Fırça bebeğinizin saç derisini incitmeyecek şekilde yumuşak malzemeden üretilmiştir. Kolay ve güvenli kavrayış sağlayan sapları vardır. Ilık şampuanlı su ile hafifçe yıkayınız ve durulayınız. Koyun tüyü kullanılmıştır. Silikon Diş Fırçası: Silikondan üretilen yumuşak dokulu parmak fırçası. Bebeğinizin süt dişleri için ideal bakım sağlar. Bu fırça emzik ve dişlik olarak kullanılmamalıdır. Kullanımı: Fırçayı parmağınıza yerleştiriniz ve bebeğinizin diş etlerine ve dişlerine yumuşakça masaj yaparak fırçalayınız. Temizlenmesi: Ilık su ve sabun ile elinizde yıkayınız. Sterilizatörde dezenfekte edilebilir. Tırnak Makası: Temizlenmesi: Kullanmadan önce alkol ile sterilize edebilirsiniz. Uyarı: Bebeğiniz 1 aylık olmadan tırnaklarını kesmeyiniz. Yaralanmaları engellemek için çok derin kesmeyiniz. Keserken tırnak yanlarındaki etlere dikkat ediniz. Bu ürün oyuncak değildir bebeğinizin ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Klipsli Tırnak Makası: Yuvarlatılmış kenarları ile bebeğin tırnaklarını güvenle ve pratik olarak kesilmesinde en büyük yardımcıdır. Kolay ve güvenli kavrayış sağlayan sapı sayesinde tırnakları rahat kesmenizi sağlar. Temizlenmesi: Alkol ile silerek temizleyebilirsiniz. Uyarı: Bu ürün oyuncak değildir bebeğinizin ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Burun Aspiratörü: Burun deliklerinde biriken mukozayı çekerek temizler, bebeğin rahat nefes almasını sağlar. Kullanımı: İlk kullanımdan önce yıkayınız. İçindeki havayı boşaltmak için pompayı sıkınız. Pompa sıkılmış şekilde ucunu bebeğinizin burun deliğinden içeri yavaşça sokunuz. Ucunun yukarı ya da aşağı doğru merkezden uzaklaştırınız ve pompayı bırakarak fazla mukusun aspire edilmesini sağlayınız. Temizlenmesi: Ilık ve sabunlu suyun içine koyunuz pompanın içinin iyice yıkanması için birkaç defa sıkıp bırakınız. Durulayınız ve kurumaya bırakınız. Kolay temizleme için ucun çıkarılması gerekmektedir. Sterilize etmeyiniz. Uyarı: Aspiratörün ucunu bebeğinizin burun deliğinin içine çok fazla sokmayınız. Bu ürün oyuncak değildir bebeğinizin ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Dijital Termometre: Bu dijital termometre hızlı ve doğru sonuç sağlaması amacıyla bu ürün IC teknolojisi ile üretilmiştir. İçerik: Dijital termometre (Pil içerir)
Geri Bildirim Ver